Laden reviews...
Review overzicht
5 April 2021
Willem Jan Pols
ELAHUIZEN
Levering was snel. Omschrijving klopte niet helemaal maar dat was voor mij geen probleem en ze hebben het aangepast. Helaas was een klein plastic kapje stuk maar dat werd snel opgelost. Service is top.
20 December 2020
Paul
Roermond
14 December 2020
ton
mechelen
Erg tevreden over onze nieuwe spoelkeuken. Snel en vakkundig.
29 October 2020
Lysa
Heiloo
Klantvriendelijk, service erg goed, kwalitatief uitstekend en alles klopt
8 September 2020
Bram
Tilburg
snel te handelen
7 September 2020
Harry Martens
Drouwen
Goede prijs en snelle levering. Ben juist op de hoogte gehouden over de levering.
31 August 2020
Pim
Top snelle levering.
25 June 2020
Petra
Marum
Helemaal top! Dinsdag besteld en woensdag al in huis.....geweldig.
8 April 2020
Jeroen
Vlissingen
Al meerdere bestellingen geplaatst. Iedere keer snelle levering, goede kwaliteit en goede informatie. Aanrader
19 March 2020
Willem van Moon
Amsterdam
Baal dat er weer geen handleiding in het Nederlands bij zit
Beveelt niet aan
22 February 2020
Ton
Zevenaar
Goedenavond meneer,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij betreuren het zeer dat u ons beoordeeld met een laag cijfer in verband met het missen van een Nederlandse handleiding.
Deze had inderdaad bij uw machine aanwezig moeten zijn. Ik vind het jammer te horen dat dit bij onze fabrikant niet goed is gegaan. Mijn welgemeende excuses hiervoor.
Wij zijn 24/7 per mail of telefoon voor u bereikbaar en hadden u deze graag toegestuurd.
Ik zie dat u geen contact met ons heeft gezocht hiervoor.
Ik vind het jammer dat u ons bedrijf daarom van een onvoldoende voorziet.
Mocht u de handleiding nog willen ontvangen dan sturen wij u deze graag door. Ik hoor dan ook graag van u.
Amber
Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat ik geen tijdvak van bezorging heb gekregen en de chauffeur zou een half uur van te voren bellen. Dit was beide niet gebeurd, dus de chauffeur stond voor een dicht deur. Gelukkig wel goed opgelost.
16 February 2020
Jeroen
Anna Paulowna
Pas een Bartscher oven gekocht bij dit bedrijf. Sowieso staat dit merk bekend als goede kwaliteit. Ik was even van mijn a propo toen ik zag dat het rubber na de eerste 2 uur op voltemperatuur loszat. 1 telefoontje en mailtje met foto was voldoende. Direct werd alles geregeld, een nieuwe rubber/afdichting is al onderweg, bemoedigende woorden dat ik mij absoluut geen zorgen moest maken. Ik mocht zelfs kiezen of ik het rubber zelf wilde plakken of dat een monteur dat moest komen doen. Gewoon geweldig want ik heb het ooit anders meegemaakt. Beste allen,..ik beveel dit bedrijf van harte aan, mijn volgende aankoop is wederom ook daar....en da's binnenkort.
28 August 2019
Frank
Den Bosch
Goede uitleg gekregen en goede producten. Meerdere bestellingen gedaan en ieder wordt snel geleverd.
15 July 2019
Anoniem
H’bergen
15 July 2019
Manon
Enschede
Pluspunten
SNELLE LEVERINGF
31 January 2019
WIM
Pluspunten
Perfect in bestelling en vlugge levering
10 October 2018
WWJ
Mechelen
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel gebruiksplezier.
Amber
Pluspunten
Goede telefonische informatie, levering volgende dag al in huis. Ik bestel zeker nog een keer.
VerbeterpuntenN.v.t.
Zeezicht
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij hopen u snel weer te mogen begroeten!
Met vriendelijke Groet,
Amber
Pluspunten
Klantvriendelijk en professioneel bedrijf met kennis van zaken!!!
VerbeterpuntenGeen
anoniem
Bedankt voor uw beoordeling en de mooie woorden.
Pim
Pluspunten
het is op tijd afgeleverd.
Verbeterpuntenik ben blij met de oven, hij is geweldig. De firma heeft de fout die ik heb gemaakt heel netjes opgelost. ik had namelijk vergeten een rooster te bestellen, deze hebben ze zonder verzendkosten toegestuurd Top dank hiervoor.
trees
Rijswijk
Goedemiddag mevrouw.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij betreuren het zeer dat u ons beoordeeld met een lager cijfer. Ik heb zojuist in ons systeem gekeken, maar wij hebben geen reactie op de door ons gezonden mail van 12-09-2018 mogen ontvangen.
Zou u zo vriendelijke willen zijn ons deze nogmaals te sturen, zodat wij u het juiste rooster kunnen toezenden?
Janneke
Pluspunten
zeer snel aan telefoon geholpen en zeer snelle levering
17 August 2018
amstelhoek champagne
amstelhoek
Pluspunten
Goede telefonische informatie/snelle levering/laagste prijsgarantie perfect opgelost. Met vriendelijke groet, T. Koopmans
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat er beter zou moeten!
26 July 2018
Koopmans bv
Wageningen
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan. Bestelling de volgende dag al binnen!
10 July 2018
Restaurant Moon
10 July 2018
anoniem
Pluspunten
Zeer prettig contact met de medewerkers. Zij hebben veel vakkennis. Leveringen verlopen soepel.
29 May 2018
Dewi van Interieurbouw
Enschede
Horecakeukenkopen.nl is gespecialiseerd in de verkoop van professionele keuken- apparatuur voor horeca, institutionele markt en de bedrijf restauratieve sector.
Uw deskundig adviseur
Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste apparatuur voor uw keuken via internet te vinden. Er is een groot aanbod en hoe weet u nu welke apparatuur geschikt is voor u? Met een persoonlijk advies op maat en ruim 30 jaar ervaring op het gebied voor professionele keukenapparatuur willen wij u graag helpen om de juiste beslissing te maken.
Het lentfert 51
7547SN Enschede