Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Was op zoek naar een 67mm UV filter en bezocht de site van Camerafilterwebshop. Al snel viel mijn oog op een Nisi UV filter. Dit filter blijkt in de praktijk een geweldig filter, beschermt de lens en neemt reflecties weg zoals in de aanbieding omschreven. Ben dus enorm tevreden.
8 May 2024
Jan
Terneuzen
Excellent service.
8 February 2024
Charles M. Vella
The Hague
Goede prijs, snelle levering.
20 October 2022
Yolanda
Loosdrecht
Product zoals omschreven!
16 October 2022
Pierre
Schagerbrug
Het ND-filter werkt prima voor een schappelijke prijs. Met je juiste tussenringen kan het filter ook op andere objectieven gemonteerd worden.
24 September 2022
Didier
Almere
Besteld en de volgende dag de levering!! En belangrijk, er moest voor getekend worden bij de bezorger.
24 September 2022
Ina
Meppel
Hier ga ik zeker vaker kopen.
28 August 2022
Fred
Waalre
Ik kende de webshop nog niet, maar na enige aarzeling toch besteld omdat het artikel nergens anders leverbaar was. Mijn voorbehoud bleek ongegrond, afhandeling en verzending is allemaal netjes en snel gegaan. Bedankt!
28 August 2022
M
Enschede
Ik ben uitstekend geholpen met het uitzoeken van een uv filter.
Diederik
Lisserbroek
Daar het de morgen,dat de post bezorgd werd regende, was niet alleen de enveloppe vochtig, maar ook het filter in het doosje in die enveloppe! Die heb ik heel voorzichtig droog en schoon gepoetst. Baalde er wel van, verder alles naar tevredenheid.
LTM
waalre
Vervelend om te horen! Is het filter wel in orde?
Anders wisselen we het gewoon om hoor.
Goed product, snel verzonden en goed verpakt.
Rob
Almere
Duidelijke Website en vlotte levering
Frans
Rosmalen
Alles naar wens verlopen.
Fred
Haarlem
Zeer goede service!
23 June 2022
Tom
Testelt
Prima service. Toen de filters iets later kwamen dan gepland heeft hij ons gebeld en gezorgd voor een spoedige levering erna. 1 filter zonder probleem mogen omwisselen.
19 June 2022
Olaf
Herkenbosch
Door mij bestelde stepup ring was niet op voorraad. Uitstekend mail contact en ring een paar dagen later gekregen. Hulde daar voor.
11 May 2022
Peter
Duiven
Mooi op tijd geleverd helaas op het verkeerde adres. Had een ander adres opgegeven voor levering. Helaas is hier geen rekening mee gehouden. Jammer.
Jack
Chaam
Was in a hurry, leaving on a shoot. The owner came to my house personally to deliver the lens so o would have it in time. Amazing!
Petr
Amsterdam
Snelle levering goede prijs
Nick
Amsterdam
Zeer goede en snelle levering
3 April 2022
Albert
Zomaar ergens
Ik stelde een vraag over de verzending, die werd heel vlot beantwoord op een fijne persoonlijke manier. Daarna werd het product vlot geleverd.
3 April 2022
Franca
Hillegom
Ik heb een Green.L Filterklemmen 62-86 mm gekocht voor de CPL filter (76 mm) van mijn mobiele telefoon. De CPL filter zat vast in de adapter en kon ik het niet meer losdraaien. Deze klem werkt goed, goede grip door de ribbels aan de binnenkant. Het is tevens van goede kwaliteit kunststof. Perfect produkt!
Sandra Tromp
Den Haag
Polarisatiefilter besteld, snel geregeld voor een scherpe prijs..netjes en snel bezorgd.
Terry
's Gravenzande
Mijn 150 mm voor de Nisi S6 was op voorraad en had dit ook nagevraagd via de mail, waarna ik een hele vriendelijke mail kreeg. De prijzen zijn scherp en de levering is snel. Ook een voordeel voor mij is dat je alle filters voor de diverse merken hier kan bestellen.
Arie
Vleuetn
Op zoek naar UV-filters voor diverse lenzen zou ik bij mijn fotozaak moeten bestellen. Camerafilters kon echter direct leveren. Top.
16 February 2022
Bert