Pluspunten

Snelle reactie en afhandeling, duidelijke mail verkeer.

Nvt

Pluspunten

snelle levering; goede website

geen

Pluspunten

Ik bestelde een verloopring voor mijn filter van 46mm voor op een 37mm lens, snelle verzending. Ook nog eens gratis. Echt top.

Pluspunten

- Snelle service. - Bijzonder product niet in standaard assortiment snel weten te regelen tegen goede prijs. - Vriendelijk. - Behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelprocedure verloopt soepel, levering snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Men heeft wat ze presenteren. Juiste kwaliteit. Men lost eventuele problemen correct op.

De verzending. De verzendbedrijven schrijven en beloven meer dan dat ze doen. Tracke en Tracé belofte komen ze niet na, dus krijg je twijfel over de leverancier die daar ook niets aan kan doen.

Pluspunten

Stipte levering

Pluspunten

Duidelijke uitleg, voldoende keuze uit diverse merken en vlotte levering

Pluspunten

goede info en correcte afhandeling bestelling filters !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

informatie bevestiging wanneer product verzonden wordt/is

Pluspunten

Prima webshop goed assortiment snelle levering

Pluspunten

snel reactie en levering gekregen.

Pluspunten

Uitstekende site en service. Goede prijs/kwaliteit. Goedkoper dan vele anderen en goede mail service en snel bezorgd.

Pluspunten

Prettige feedback en snelle verzending.

Pluspunten

Ik had een DUBBELE bestelling geplaats door een foutje van de bank. Daar ik de melding kreeg dat mijn betaling niet had plaatsgevonden bij mijn eerste bestelling. Bij www.camerafilterwebshop.nl hadden ze dit mooi gezien dat de eerste bestelling wel had plaatsgevonden en ik werd daar netjes over gecontacteerd met de vraag of dit geen vergissing was en dat ze netjes het item maar 1x zullen opsturen terwijl ze het betaalde bedrag ook weer netjes op mijn rekening hebben terug gestort. SUPER service dus... Ook een zeer snelle verzending, waarvoor dank.

Pluspunten

Prima shop!

Pluspunten

Overzichtelijke site, bij telefonisch contact voor wat meer informatie ben ik alle keren goed geholpen en de levering is daarnaast erg snel. Even bellen voor wat informatie, zonder door een heel menu geloodst te worden of in een lange wachtrij geplaatst te worden, is echt heel klantvriendelijk waardoor ik als klant sneller overtuigd ben en tot aankoop overga. Ik heb dit bedrijf al meerdere keren bij anderen aanbevolen.

Pluspunten

Hele snelle service, en aardige medewerker. Een kwartier voordat de post de deur uit ging, kon mijn bestelling er nog bijgevoegd worden.

Pluspunten

Al meerdere malen besteld en altijd perfecte service!

Pluspunten

Duidelijke webshop, goede levering.

Pluspunten

Had mijn adres niet goed ingevuld, kreeg ik een mail over van een oplettende medewerker. Super attent dat mijn aankoop niet klakkeloos werd verstuurd. Top.

geen.

Jan van Goyenlaan 14