Goedemorgen, Wat vervelend om te lezen dat e.e.a. niet naar wens is verlopen. Helaas hebben we van u , buiten deze review, verder niets vernomen na het uitvoeren van de werkzaamheden. In dat geval hadden we wellicht al eerder samen tot een passende oplossing kunnen komen. We willen u vragen alsnog een mail te sturen naar onze klantenservice. Wel willen we er bij vermelden dat onze collega ter plekke geconstateerd heeft dat een rolluik beneden al een zwakke motor had (ging slecht naar beneden en omhoog). Nadat hij aangegeven heeft dat het beter zou zijn als hier eerst even een monteur naar gaat kijken (omdat er anders wellicht ook tijdens het reinigen een storing kan plaatsvinden), zijn de werkzaamheden met uw akkoord toch uitgevoerd. We vernemen graag van u zodat we bovenstaande kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, Team Friss Reiniging
Goedemorgen, Wat fijn om te lezen dat de werkzaamheden naar alle tevredenheid zijn uitgevoerd. In de toekomst staan we graag weer voor u klaar. Alvast een fijn weekend! Met vriendelijke groet, Team Friss Reiniging
Goedemorgen, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden. Inmiddels staat er met u al een afspraak ingepland om de reiniging alsnog succesvol af te ronden. Met vriendelijke groet, Team Friss Reiniging
FRISS VOOR ZONWERING Friss voor Zonwering is een onderdeel van Friss voor Thuis. Wij zijn een schoonmaakbedrijf voor uiteenlopende gespecialiseerde opdrachten. Onze professionele reinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van zonwering. Zoals zonneschermen, markiezen, rolluiken en parasols voor particulieren en bedrijven.