Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mijn rolluiken zijn weer als nieuw, heel blij mee. Ook fijne en nette mensen die je over de vloer krijgt.
20 September 2021
Martine
Hedel
het werken met Friss is sterk aan te bevelen goede service en b ij probleem worden deze goeiig opgelost
18 September 2021
piet
Achterveld
Klantvriendelijk.afspraak was snel.gemaakt
13 September 2021
A.w. Los
Hiambacht
Keurige communicatie via mail! Op tijd op afspraak. Scherm weer mooi schoon. Ook de ramen werden gereinigd. Digitale betaling.
13 September 2021
Jacqueline
Aalsmeer
11 September 2021
Ellen
Helmond
Beste Ellen, Ik heb uw review bekeken en ben opzoek gegaan naar de werkorder om te bekijken wat er precies fout is gegaan. Ik kan echter in ons systeem geen offerte en/of werkorder vinden met de naam Ellen of de combinatie van de naam met woonplaats. Kan het zo zijn dat een ander bedrijf uw rolluiken heeft gereinigd? U geeft ook aan dat wij een tweede keer zijn geweest om het bandje van het rolluik te vervangen, dat is vreemd omdat wij geen technische onderhoud uitvoeren. Als u van mening bent dat wij wel de werkzaamheden bij u hebben uitgevoerd dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice 0416 561050. Mocht het zo zijn dat u per ongeluk een review naar het verkeerde bedrijf heeft gestuurd dan verzoeken wij u deze review te verwijderen.
Met vriendelijke groet
Team frissvoorzonwering
5 markiezen waren meer dan 5 jaar niet schoongemaakt en een gewoon sopje werkte niet echt, dus toch maar een offerte aangevraagd. Vanaf offerte aanvraag tot opgefriste zonwering: communicatie loopt, afspraken nagekomen. Prima dus
Jeroen
Rhoon
Kwam prachtig op tijd. Zeer professioneel en heel vriendelijk. Behulpzaam ook, hielp meteen mee tuinmeubels versjouwen. Rolluiken en zonnescherm weer als nieuw!
Ida
Alphen ad Rijn
Ons zonnescherm is weer als nieuw. Goede service, ramen worden nog gedaan. Echt een aanrader!
Kees Ridderhof
Dinxperlo
Totaal geen verwachting maar resultaat is perfect. Op een juiste en goede manier werden de werkzaamheden aan het zonnescherm uitgevoerd. Alles keurig opgeruimd, ramen gezeemd. Het resultaat is fantastisch. Scherm is als nieuw.
Marijke
Willemstad
Snel en schoon
Betty
Huissen
Aardige, vriendelijke van Frizz.
P.P. van Tour
Dordrecht
Keurige man met goed advies.
3 September 2021
T pigge
Wierden
In een woord TOP. Keurig op tijd, alles netjes opgeruimd en mij markies is als nieuw.
3 September 2021
ingrid van den Berg
HILVERSUM
Fijne medewerker en harde werker. Had niet verwacht dat hij de rolluiken zo schoon kon krijgen! Hartelijk dank. N.B.: Hoop dat hij een goede reis terug heeft zonder al te veel file.
2 September 2021
Piet van den Heuvel
Arnhem
Rolluiken zijn perfect schoon. Leifel iets minder maar dat kan ook aan kwaliteit doek liggen
31 August 2021
Hans
Vught
Het hele proces van aanvraag tot schoonmaak is prima verlopen. Vriendelijke medewerkers.
Anne
Rotterdam
Als nieuw is mijn zonnescherm weer. 6 jaar niets aangedaan. Vogelpoep etc.erop. Een heldere kleur weer, als nieuw. Bedankt.
J.H.Pieterse
Overveen
Aan diverse mensen door gegeven wat een prachtig resultaat na het schoon maken door jullie bedrijf.
Mevr. M. C.
Alphen aan den Rijn
Uitstekend geholpen met de schoon maak van de rolluiken. Nette offerte gekregen alles top. Alleen door dat er 2 rolluiken minder zijn schoon gemaakt. Een prijs aanpassing gekregen nog geen nieuwe factuur. En er moet nog een afspraak gemaakt worden om de puntjes op de i te zetten. Met vriendelijke groet en alvast mijn dank
22 August 2021
Henry van Pelt
Kaatsheuvel
Plezierig een efficient
20 August 2021
Ciel
Ingen
Ik heb nu gezien hoe ik het zelf kan doen. Zou er geen 100 euro meer voor over hebben
Beveelt niet aan
17 August 2021
Henny
Lelystad
Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat de werkzaamheden vakkundig door ons zijn uitgevoerd. De kosten voor het schoonmaken van uw rolluik bedragen € 98,00 inclusief 21% BTW, voorrijkosten, middelen en materialen, voorbereiding (offerte-planning ect.) en arbeid! In onze optiek een hele redelijke prijs. Uiteraard mag u daar een andere mening over hebben.
Al jaren keek ik tegen vuile rolluiken en zonwering aan. De buitenkant kan je zelf goed schoonmaken, maar de binnenkant niet. En nu is dat gedaan door Friss! Alles weer heerlijk schoon en fris. Superfijn!
16 August 2021
Franc
Barendrecht
Eerlijk en goede klantenservice. Top werk opgeleverd. Alles is weer mooi schoon en netjes.
11 August 2021
Csilla Toth
Ewijk
Rolluiken en zonnepanelen laten reinigen. Rolluiken kon ik aan de binnenkant zelf niet bij. Ze zien er weer als nieuw uit, ook aan de binnenkant. Tevens de zonnepanelen laten reinigen. Alles keurig uitgevoerd door een vriendelijke medewerker, tegen een prijs waar ik het zelf niet voor kan doen. Ik kom hier de volgende keer zeker terug
9 August 2021
Ron
Waalwijk
Vertrouwd bedrijf, alles weer Netjes schoon.
9 August 2021
Mirko
Joevelaken
FRISS VOOR ZONWERING
Friss voor Zonwering is een onderdeel van Friss voor Thuis. Wij zijn een schoonmaakbedrijf voor uiteenlopende gespecialiseerde opdrachten. Onze professionele reinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van zonwering. Zoals zonneschermen, markiezen, rolluiken en parasols voor particulieren en bedrijven.
Industrieweg 8
5145PV Waalwijk