Prima levering!

Snelle levering en prima product.

Geweldige service!

Na een telefonisch onderhoud kreeg ik de tip voor een betere topper. En omdat er haast bij was dezelfde dag verstuurd als dat ik besteld had. Geweldige service.

Snelle levering, prima matras

Wij zijn heel tevreden met het nieuwe matras wat we voor onze dochter hebben besteld. Hij ligt lekker en de toplaag is heel zacht. Het koopproces liep gemakkelijk en de levering was snel. Ook was de matras netjes ingepakt

Nooit meer (online bestellen is niet altijd slecht maar in dit geval een dure les!)

Ik heb mij online verdiept in het materiaal en de reviews. Dacht een goede keus te maken i.r.t. onze oude topper, helaas. In eerste instantie slaapt het materiaal te hard en is het geheel 'glad'. Dan na 4 nachten al kuilvorming (terwijl wij resp 66 en 70 kg wegen). Bij de beschrijving staat maandelijks draaien maar hier lijkt dat 2x per week te moeten, kuil komt er ook niet meer uit. Heel dun/goedkoopst hoesje omheen. Nee, heb ervan geleerd, heel jammer.

Snel geleverd, meedenkend.

Topper plus extra stuk besteld. Snel geleverd, volgens tekening. Meegedacht met tussenstuk. Top!

goede prijs en snelle verzending

produkt voldoet aan beschrijving en werd goed verpakt en snel verzonden

Super zacht voelt alsof je slaapt in de wolken!

Oude kussen meteen weggegooid nadat deze binnen is gekomen, zeer zacht!

lekker snel geleverd

matras is goed - lekker stevig

ligt uitstekend

geen last meer van me rug door matras

Top product

Snelle levering, product precies als omschreven

Snelle levering, goed product

Snel en goede kwaliteit matras op maat ontvangen.

Wat een geweldige matras

De levering ging best vlot en het matras ligt goed en het is prettig dat je het kan afnemen. Ik wist niet dat je een matras in verschillende lengte en breedte kon krijgen. Dit is wel heel prettig.

Flexibel en klantgericht

Ik had op korte termijn, minder dan een week, een nieuw matras nodig voor mijn camperbus. Geappt via whatsapp. Klantenservice reageerde snel, was flexibel en dacht mee. Matras was ruim op tijd klaar.

Snel en goed

Snel en goed, prima kwaliteit

Makkelijk bestellen en perfect op maat.

Ik heb een topper voor in de camper besteld. Je pakt dan een overmaatse standaard maat en je vermeldt bij de bestelling de gewenste maat, in mijn geval 65x185 cm. Levering in 5 dagen. Keurig op maat. Heel fijn!

Uitstekend matras is lekker stevig en ik slaap er heerlijk op.

Het matras is lekker stevig en is heerlijk om op te slapen.⁹

Slaap er prima op

Mooi afgewerkt, fijn bed voor de caravan

Snel besteld, bezorgd en fantastisch matras

Op maat besteld caravan matras met pocket veren. Super snel geleverd en blaast zichzelf op en ligt heerlijk stevig. Precies wat we zochten

Snel geleverd, maar ik had een wat dikker / steviger matras moeten bestellen.

Het matras is zachter dan de vorige die ik had. Dat maakt dat ik wat lastiger uit bed kan komen. Achteraf had ik een dikkere moeten bestellen. Maar de levering ging prima en ik ben blij dat ik weer een nieuw matras heb.

Geweldige service!

Voldoet aan eisen. Komt overeen met wat er stond op de website en een snelle levering!

super fijn

Na advies gevraagd te hebben aan maxibedden voor een caravanmatras frans bed, op hun advies een pocketvering met koud schuim besteld. Levering was iets later, maar wel op een dag die we hadden aangegeven dat we thuis waren heel fijn!! We hebben het matras inmiddels een week uit geprobeerd een we zij zeer tevreden. Geen pijn in de heup of rugpijn meer, heerlijk slapen en uitgerust wakker worden.

Heel goed service en personeel en vriendelijk

Top bedrijf

Een echte aanrader.

Vlot bestellen, duidelijke communicatie en topproduct!

Fantastisch "zorg matras" mogen ontvangen voor mijn dochtertje met autisme Top!

Super service

Super tevreden van deze firma. Zeer goede kwaliteit van de matras en zeer goede prijs. Snelle levering en makkelijk op contact op te nemen en zeer goed geholpen. Kortom, TOP

Edyweg 58 M

6956BB SPANKEREN

Over Maxibedden

Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.