Slechter communicatie

Matras bestel. Deze werd telaat verstuurd en kreeg geen bericht. Na contact via mail kreeg ik de bevestiging dat de levering later kwam maar geen duidelijkheid wanneer dan. Kreeg ook geen bericht dat het product onderweg was en stond opeens de postbezorging voor de deur.

Goed, goedkoop en snel

Ze zijn echt vriendelijk. Snel gereageerd op mijn vragen via de chat en de bestelde product snel opgestuurd.

Terrible customer service

“I ordered a top mattress and received only one confirmation email. The delivery was promised within 3 days, but it has now been over a week with no update or communication. To make matters worse, I was asked to review the experience before the product was even delivered. Very disappointing service.” There isn’t even a phone number to call, only an email, which makes it even more frustrating.

netjes en prima op maat gemaakt.

snel antwoord op vragen.

Ik ben een lastige zijslaper Maar de koudschuim topper ligt echt perfect.

heel goede service

een geweldige service en netjes afgehandeld door de chauffeur !!!! TOP !!!!

Slecht!

Ik had een matras van 190x90 besteld en kreeg een matras van 182x90cm. Ik moet het nu zelf naar een PostNL punt gaan slepen, om mijn aankoopbedrag terug te krijgen.

Uitstekende

Heb onlangs een matras gekocht maar had de verkeerde maat genomen heb contact opgenomen en mocht deze terug sturen 2 dagen later stond mijn geld terug op de rekening heb nu een nieuwe besteld uitstekende service n zeer vriendelijk contact een aanrader voor iedereen

Mooi product, goede prijs en prima service

2 toppers op maat besteld voor in de caravan. Nadat ik aanvankelijk de foute maat had opgegeven werd dit adequaat door hun aangepast op mijn verzoek. Toppers werden spoedig geleverd en her betrof een mooie kwaliteit. Echter 1 matras was de verkeerde maat. Na overleg werd deze retour gezonden en ben ik nu in afwachting van de juiste maat. Kortom, prettig bedrijf, mooi product, goede prijs en vooralsnog voorbeeldige service.

Snel op maat geleverd erg tevreden mee

2 incontinentie matrassen besteld voor me kinderen

Aangezien me kinderen nog wel is in hun bed plassen had ik 2 mooie incontinentie matrassen besteld. In 3x betalen want zijn niet de goedkoopste matrassen. Ze vinden ze wel lekker liggen maar eigenlijk iets te zach, maar daar moeten ze aan wennen.

Snelle en efficiente verwerking + levering

Algemeen goed en snel, product conform verwachting en juiste prijs.

Derde bestelling, is top!

Ik heb al twee toppers besteld voor de caravan. Ligt heerlijk, nu gaan we van de laatste topper twee toppers maken. Daar hoezen voor besteld. Dat is top dat je dat zo op maat kan laten maken.

Topper van traagschuim is top te noemen.

Grote topper 7 cm dik kwam binnen en rolde zichzelf uit. Het matrasje zelf was idd 5 cm hoog en zonder naad. Wel wat steviger dan de vorige, maar daar zak ik nu in weg op de bank. Ik heb het tijk aan de buren gegeven, die had ik niet nodig en zij waren er blij mee.

Wordt niet binnen beloofde termijn verzonden.

'Gratis verzonden binnen 1-3 werkdagen door heel Nederland en België' staat er op hun website bij het product. Niet dus. Nu, na 6 werkdagen is de verzending al wel een tijdje 'aangemeld' bij de pakketdienst maar het bestelde matras is nog steeds niet ontvangen door die pakketdienst, laat staan bezorgd. Ruim onvoldoende! Maak waar waar je mee adverteert of je maakt je ongeloofwaardig. Een slecht voorgevoel, ik zal extra kritisch zijn, op de kwaliteit van wat we hopelijk ooit ontvangen.

Mooi produkt zeer tevreden

Goede kwaliteit voor een goede prijs en snelle levering

Mooie kwaliteit Erg netjes gemaakt Betrokken bij het geen wat je wilt Snel van leveren En het ligt perfect Erg blij dat ik met maxibedden in zee ben gegaan

In eerste instantie duurde het lang voordat ik mijn pakketje kreeg. Een mailtje gestuurd, kreeg gelijk antwoord en excuses. De volgende dag had ik het gelijk in huis. Dit is keurig afgehandeld. Service is uitstekend!

Topper ligt top

Een koudschuim topper besteld op maat en ben er erg tevreden mee, ligt uitstekend. Moest wel lang wachten op bezorgen maar het was vakantie tijd dus begrijpelijk dat het wat langer duurde. Ben er blij mee

Snel te woord gestaan afspraken Komen ze al tijd na en een goede service zo als bezorging wanneer het echt nodig was en ik niet op post.nl Kon wachten

Nog steeds Niets ontvangen

Ik heb na 1 week nog niets ontvangen. Niet best dus

Goede klantenservice

Na mijn bestelling kreeg ik gene update van levering via postNL. Mail gestuurd naar maxibedden en meteen antwoord gekregen, binnen 2 dagen waren mijn matrassen er.

Prachtig afgewerkt

Na wat lang wachten heb ik het product in goede orde mogen ontvangen.. De maten van de Hoezen waren top en ik was zeer verbaast over de kwaliteit van afwerking en stof . Dus top tevrede ..

Mooi website en hele goede service

Heb eerder een matras gekocht. Daar was iets mee, heb dat gemeld en werd heel goed geholpen. Daar ben ik super blij mee en nu is het probleem opgelost en slaap ik heerlijk.

Snelle levering, het juiste product, heerlijk geslapen!

Topper voor de caravan besteld, maten zijn keurig zoals opgegeven, slaapcomfort is heerlijk! Snel geleverd, ondanks de vakantieperiode!

Edyweg 58 M

6956BB SPANKEREN

Over Maxibedden

Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.