Laden reviews...
94 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig snelle levering en duidelijke communicatie. Er is sprake van betrouwbare productkwaliteit en een gemakkelijke bestelervaring. Enkele opmerkingen gaan over levertijden en maten, maar de algemene indruk blijft positief. Al met al wordt het merk gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Fantastisch "zorg matras" mogen ontvangen voor mijn dochtertje met autisme Top!
9 March 2026
Danny
Ermelo
Super tevreden van deze firma. Zeer goede kwaliteit van de matras en zeer goede prijs. Snelle levering en makkelijk op contact op te nemen en zeer goed geholpen. Kortom, TOP
5 March 2026
Christophe
Zedelgem
voor mijn zorginstelling had ik een matras nodig tegen incontinentie. De levering is snel, communicatie was goed en duidelijk. Daar ik zelf niet op het matras slaap kan ik over de kwaliteit niet goed oordelen
5 March 2026
Diane
mastenbroek
Het een mayrad besteld en is netjes afgeleverd het bezorg moment was alleen 1 dag later, maar de service is top .
26 February 2026
Ronald
Den haag
De bezorging heeft lang geduurd en het matras is iets breder dan ik wilde kopen (breder dan 90 cm).
Beveelt niet aan
23 February 2026
Fatma
utrecht
Ik heb nog nooit zo goed geslapen op een matras as die ik nu heb gekocht bij maxibedden. Ik hben voor het eerst in jaren waker geworden zonder pijn in mijn rug of met een oververhit lichaam. Ik kan alleen maar zeggen hoe heerlijk deze matras ligt. De service was ook uitstekend. Mooi binnen de tijd geleverd. Ik kan maxibedden zeer zeker aanraden. Mijn gezondheid is er flink beter op geworden omdat ik beter slaap nu.
22 February 2026
Chris
Doorn
Snelle levering en goede kwaliteit. Echter is het een groot pakket en werd er niet overlegd qua levering en gewoon 'verwacht' dat je thuis zou zijn. Je kon vooraf ook geen opties doorgeven. Verder alles wel snel afgehandeld en goede kwaliteit - prijs verhouding!
7 February 2026
Kim
Maurik
We lieten een op maat gemaakte anti-allergiehoes maken voor onze campervan. Er was een klein foutje in het stiksel en de rits, maar dit werd meteen netjes opgelost door Maxibedden. Ze stelden direct voor om een nieuwe hoes op te sturen met extra controle. Afgelopen zaterdag ontvingen we de nieuwe hoes, die zeer mooi is afgewerkt. We zijn erg tevreden en zullen hier veel plezier van hebben.
26 January 2026
Kasper
Balen
Ik ga mijn andere matrassen in huis ook vervangen
Frans
beek
mijn goudschuim matras hr55 slaapt voor treffelijk
Frans
Beek
Al enige tijd last van rugpijn. Besloten een topdek te kopen bij Kiyoh vanwege de goede uitleg van de samenstelling van het matras. Zodra de bestelling binnen was gekomen meteen dezelfde nacht erop geslapen. Zeer uitgerust en zonder rugpijn aan mijn dag begonnen.
Maud Keller
UTRECHT
Ik slaap weer zoals je hoort te slapen
9 January 2026
Osman
Dieren
Deze topper is echt een TOPPER! Ligt heerlijk en het heeft een mooie uitstraling
26 December 2025
silvia
Apeldoorn
Goede duidelijke communicatie. Jammer dat het product aan mijn deur was gehangen. Ik heb de deurbel niet eens gehoord. Gelukkig wist ik dat het pakket zou komen en keek ik in mijn pauze. Normaal doen wij alles achterom en ben wel blij dat het niet gewoon op de grond was gelegd.
15 December 2025
M.
Marum
De levering was snel, werd goed over gecommuniceerd en ik heb de indruk tot nu toe dat de kwaliteit van het matras goed is. Ik heb er nog maar 1 nacht op geslapen, maar dat was heerlijk.
11 December 2025
Ine
Wessem
Mooi dik matrastijk dat prima past, voor de laagste prijs die ik kon vinden online. Snelle levering. Matras is hierdoor weer zo goed als nieuw!
8 December 2025
Marloes
Heerhugowaard
Ik ben super tevreden over de service die Maxibedden mij heeft gegeven nadat ik wat vragen had. Ze hebben mij top geholpen en alles is netjes bezorgde, gecommuniceerd dat het pakket werd geleverd door even te bellen. Ook het product is een wat er beschreven staat. Ik zal hij hier zeker nog een keer bestellen! Bedankt Maxibedden!
8 November 2025
Maaike
Veenendaal
Krijg geen antwoord van de klantenservice.Heel graag wil ik mijn aankoop retourneren maar ze geven niet aan hoe.
Beveelt niet aan
7 November 2025
rosa
Tilburg
Het matras is zeer comfortabel voor de baby.
2 November 2025
Magdalena
Steenbergen
De afmeting van het bestelde matrasovertrek was wat aan de ruime kant,terwijl we het binnen matras zoals aangegeven hadden opgemeten. Er is standaard 90x200cm gestuurd ipv de opgeven afmeting. De kwaliteit is overigens goed!
1 November 2025
W.
HOOGVLIET ROTTERDAM
Betrouwbaar en snel
31 October 2025
Emre
Amsterdam
Voor mijn honden een perfekt op maat gemaakt matras van 5 cm dik..supersnel geleverd! Superblije honden!
28 October 2025
Mirjam
Tienray
Snelle levering en goede kwaliteit incontinentiematras voor mijn zoontje met beperking
26 October 2025
F
Nijmegen
Onlangs een matras gekocht voor een frans bed in de camper. Erg tevreden met zowel de service als het resultaat! Eerst op de website gezocht naar de mogelijkheden. Telefonisch hebben ze nog meegedacht, erg fijn. Daarna via de website besteld. Hier had ik toch iets verkeerd aangevinkt. Gelukkig belde de medewerker mij hierover op en heeft hij het in de bestelling aangepast. Zo attent! Afgesproken dat we het matras zouden langshalen met de camper. Het matras stond keurig klaar en de medewerker heeft hem in de camper gelegd! We slapen nu heerlijk!
23 October 2025
Henriët
Almere
De Bamboe Premium 3D matras hoezen zijn keurig op tijd geleverd en zien er kwalitatief perfect uit! Na een rondje 'vrij worstelen' (onze matrassen zijn best wel zwaar) zitten ze nu ook mooi strak om onze matrassen. Die lijken weer als nieuw! Gelukkig worden de hoezen geleverd met een rits rondom, dat maakt het aanbrengen makkelijker Conclusie: uitermate tevreden!
16 October 2025
Wim
VLAARDINGEN
Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.
Edyweg 58 M
6956BB SPANKEREN