Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Makkelijk met aanpassing van maten en schuine gedeelten, zeer tevreden.

Uitstekend!

Snelle levering, prima telefonisch advies, heerlijk matras!

Duidelijke site en super snel geleverd

Duidelijke site en super snel geleverd

Zeer duidelijke en overzichtelijke site.

Goed overzicht van producten. Makkelijk bereikbaar bij vragen.

Prima website

Advies op maat en perfecte levering

Aero Pocket Matras besteld. Slaapt heerlijk en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Super snel geleverd en vriendelijke service

Maxi bedden heeft een goede service die op verschillende manieren en op ruime tijden bereikbaar is. Na wat verschillende websites te hebben bekeken heb ik gekozen voor maxi bedden omdat het flexibel is in de maatvoering en het zelfs met een afwijkende maat nog even snel leverbaar is. Het product kwam alleen in een plastic hoes maar de matrashoes was gelukkig niet beschadigd of vies geworden. De hoes zelf ziet er goed en kwalitatief uit.

Super service en vriendelijk personeel!

Een heerlijke matras supersnel geleverd

helemaal top

Teleurgesteld in kwaliteit en service

Matrassen zijn niet de dikte zoals aangegeven op de website. Bij contact hierover met de klantenservice is de reactie dat dit klopt, gecompenseerd wordt door de tijk en dat elk bedrijf het zo doet.

Snelle en goede service

Twee toppers besteld en de andere dag al in huis en wat betreft de kwaliteit wij gebruiken ze nu al enkele weken en bevallen nog steeds erg goed.

Al vanalles geprobeerd om de ruimte tussen 2 matrassen te vullen. Zelfs een dure topper aangeschaft. Maar deze beviel helemaal niet. Bleef naar het midden van het bed rollen. Nu is het helemaal opgelost. Alsof we 1 matras uit 1 stuk hebben. Heel blij mee. En dat voor een fractie van de prijs van de topper.

Goede service en uitgebreid aanbod

Mij laten informeren via Whatsapp over welke matras te nemen. Vervolgens kan je kiezen uit een zeer breed aanbod van afmetingen.

Super snelle bezorging en goede service

Na een vriendelijk te woord te gestaan te zijn tijdens een goed informatief telefonisch gesprek over welk matras het beste zou zijn voor onze grote puber zoon, werd de matras besteld. De matras werd de volgende dag al bezorgd. Onze zoon heeft vanaf die avond weer heerlijk geslapen

Netjes en snel

Snelle levering tevens nette levering

Tot nu toe perfect.

Voor wat vragen via app kontakt gehad, ondanks dat het op zondag avond was zeer snel antwoord en prima advies gehad. Matras besteld en die werd super snel Dinsdag al geleverd, Uiteraard opgerold waardoor hij tot wel 72 uur nodig heeft om juiste vorm aan te nemen. Desondanks de eerste nacht al perfect geslapen.

Super site en top matras

De site is zeer overzichtelijk en makkelijk in te navigeren. Ook staat er bij elk product extra informatie. Bijvoorbeeld met het koudschuim matras dat ik gekocht heb, staat er informatie over wat koudschuim is. Zeer handig als je aan het twijfelen bent of de matras bij jou past! Natuurlijk staan de specificaties er ook bij! Ook heb je keuze uit een groot aantal maten. De maat die ik nodig had, is moeilijk te krijgen. Dus ik ben zeer blij dat ik deze site gevonden had. Het matras zelf is super en de prijs-kwaliteitverhouding is top, je krijgt een goed matras voor weinig geld! De verzendtijd was ook kort: de volgende dag in huis! Lekker op tijd voor de verhuizing die een week later was.

Op tijd de matras geleverd

Mooi matras

Prima snelle levering, product ziet er prima uit en onze dochter heeft er lekker op geslapen.

vlotte afhandeling van de bestelling

zonder meer een prima ervaring met Maxibedden

IK heb 1.5week op mijn matras moeten wachten omdat ze mijn adres niet gevonden kregen.

Omdat zij zelf ook ergens anders inkopen en de bezorging uit handen geven die het adres niet kon vinden was mijn matras erg vertraagd.

Top service! Ik heb een comfortabel matras gevonden en het is dezelfde dag nog bij mij bezorgd!

- Goed advies; - De verkoper neemt de tijd om naar je te luisteren, denkt met je mee; - Mijn matras is dezelfde dag nog bij mij bezorgd en zelfs naar boven getild; - Snel en makkelijk geregeld; - Hele vriendelijke eigenaar/verkoper; Kortom, alleen maar positief! Na tijden weer lekker geslapen. Bedankt Maxibedden!

Perfecte aflevering een mooi bedmatras voor een mooie prijs maxibedden raad ik iedereen aan

Duidelijk, snel en netjes

Op de site staat het product duidelijk omschreven, levering was op de afgesproken dag en werd geleverd binnen het half uur dat vermeld stond en het product was netjes verpakt en keurig bezorgd.

De matrassen die wij hebben besteld en de prijs/kwaliteit verhouding zijn prima! Bovendien is de site eenvoudig te bedienen en zijn de contacten die wij hebben gehad met Maxibedden zeer prettig verlopen. Er werd boven verwachting snel gereageerd op onze vragen over de producten. De levering was ook boven verwachting snel; ondanks de storm maar één dag later.

Edyweg 58 M

6956BB SPANKEREN

Over Maxibedden

Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.