Uiterst goed

Goeie service uiterst vriendelijke chauffeur die me matras bracht me volgende matras word weer via jullie besteld. De chauffeur verdient een dikke pluim voor zijn service en vriendelijkheid.

Het matras is boven verwachting en het ligt heerlijk!

De omschrijving van dit product klopte zeker. Comfort Pocket 21cm is een goed matras van prima kwaliteit.

Gewoon goed

Goede en snelle service met goede producten.

Duidelijke website en goede prijzen

De website is erg overzichtelijk en je kunt gemakkelijk het juiste artikel vinden! Erg goede acties en prijzen.

Prima kwaliteit-prijsverhouding, een absolute aanrader.

Besteld en al snel binnen .. Netjes op de hoogte gehouden wanneer deze kwam

Perfekte en klantvriendelijke service

Zeer goede ervaring met Maxibedden. Klantvriendelijke benadering. Meedenkend in het oplossen van een probleem. Heb nu een uitstekend matras gekregen, erg blij mee!

Zeer snel levering en goed kwaliteit

Top!!

Alles zo duidelijk omschreven, en met de aanbieding, eindelijk na een best behoorlijke tijd, een matras gekocht, en wat mij helemaal verbaasde de volgende avond lag ik al op mijn nieuwe matras, en nog belangrijker! die heerlijk ligt! Chapeau!!

goede keuze mogelijkheden

Ruim assortiment op de overzichtelijke site. Erg duidelijk, kunnen andere van leren.

Snel, goed, geen twijfel tot kopen

2 toppers de ene dag besteld en de volgende dag in huis. Informatie telefonisch gevraagd, netjes te woord gestaan en goede info. Het pakket is bijna per minuut te volgen. Ik zou zo weer bestellen zonder twijfel.

Mooie en zeer goede matrastijk. Voelt heerlijk aan en past perfect.

Perfect geregeld.

Perfecte maatvoering en snel bezorgd.

Vriendelijkheid

Dankbaar voor de toewijding van de medewerkers

Snelle goede en vriendelijke service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer vriendelijk telefonisch geholpen met advies en zelfs bereikbaar tot 21:30 Matras ligt heerlijk en werd snel en netjes afgeleverd.

uutatekent

niets op aan te merken

Goed en snel

Van informatie op de website tot bezorging; uitstekende kwaliteit. En het topmatras slaapt geweldig.

Supersnelle levering, heerlijk matras

Ben positief verrast over de service en snelle levering

fijne opdekmatras snelle levering

Fijn opdekmatras. Snelle levering. mooie prijs

Prettig en deskundig

Ik zocht contact via Whattsapp met Maxibedden. Binnen een paar minuten kreeg ik een reactie. Ik zocht een nieuwe matrastijk en twijfelde over de juiste maatvoering. Nick dacht met me mee en adviseerde me uitstekend.

Snelle service, goed product!

Zeer tevreden met mijn ervaring met maxibedden, snel geleverd en goede kwaliteit matras. Aanrader!

Duidelijk instructies, snelle bezorging Goede prijs kwaliteit verhouding aanrader

Mooi product, snel levering. Zeer tevreden.

Tijk gekocht om twee matrassen die op elkaar liggen bij elkaar te houden. Tijk op maat besteld, snel geleverd. De maat perfect en goede kwaliteit.

Netjes telefonisch te woord gestaan door een vriendelijke medewerker. De topper is correct, snel en zoals omschreven bezorgd. De topper ligt heerlijk. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

snel onder de wol

mijn tijk bestelling gedaan de volgende dag in huis met een prima aanpassing zoals verzocht. Dat was snel het lijkt Maxibedden wel

Edyweg 58 M

6956BB SPANKEREN

Over Maxibedden

Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.