Op de website kon ik geen levertijd vinden. Toch maar een nieuwe matrastijk besteld voor onze topper van 180x200. Binnen een paar dagen in huis en een prima pasvorm. Helemaal tevreden.

Prima telefonische hulp voor aankoop.

Ik werd snel en deskundig geholpen via de telefoon. Kon daardoor precies bestellen wat ik nodig had. Een motor voor een bedspiraal. Volgende dag in huis en werkt perfect.

Prima product en communicatie

Product eenvoudig te vinden en te bestellen. Heldere info omtrent levermoment. Blijkt prima kwaliteit te zijn

Overzichtelijke website, snel besteld.

Nog in bestel/afleverfase maar website, priducten en communicatie ziet er goed uit.

Ontzettend goede en persoonlijke service. Bovendien goede toppers voor een prima prijs!

Twee keer een topper besteld bij Maxibedden en beide keren een supersnelle en goede levering. De matrassen bevallen prima!

Snelle aflevering en duidelijke productinformatie

Beste mensen, gisteren is onze Topper met koudschuim afgeleverd. Het door ons bestelde formaat is 140 x 200 cm, met een dikte van 6 cm. Op de verpakking staat echter aangegeven: 140 x 200, met een dikte van 4 cm. Dat klopt toch niet? Ik kijk uit naar uw antwoord. Met vriendelijke groet, Peter Staal Tel 06-12235359 [email protected]

Snelle levering, mooi product

Levering vond plaats in 3 werkdagen. Voor een op maat gemaakt product vind ik dit zeer snel. Kwalitatief ziet het er erg goed uit. De slaapervaring volgt nog. :-)

In mijn geval in beetje tegengevallen

Ik had motor besteld o.b.v. art.nr. dat op de oude stond. Echter was het verschil ca. 5 mm zodat iemand voor mij het bed aan moest passen

Vriendelijke klantenservice

Zeer vriendelijk en goede uitleg via de telefoon

Vlotte service mogge wordt de motor voor me bed gebracht ....site goed overzichtelijk

Retteketet, geweldig bij Maxibed!

Netjes verpakt, op tijd bezorgd en een fijne topper!

Perfecte levering

Snelle reactie en levering

Alles in orde!

Scherpe prijzen, snelle, correcte levering!

Precies zoals je het verwacht: goed product, goede prijs + snel geleverd

goede motor voor bed, goede prijs en de volgende ochtend al geleverd

Topmatras hoes goede kwaliteit en snel bezorgd.

Pasvorm uitstekend en materiaal van goede kwaliteit.

Keurig en snel afgehandeld

Keurig en snel afgehandeld.

Mooie topper

Klantvriendelijk.

Duidelijke communicatie en meedenken in oplossingen.

Super levering en ze passen perfect.

Van het weekend 2 nieuwe matrashoezen besteld. Wist niet zeker of het dan de goede hoezen zijn, maar ze passen perfect. Snelle en goede levering, daar houden we van! De matrassen zien er weer als nieuw uit!

Snelle bezorging Prijs kwaliteit goed Vriendelijk aan tef.

Snelle en goede levering

Bedmotor was defect en kon ik niet bij de leverancier van ons bed krijgen. Na belletje met medewerker van Maxibedden kreeg ik de goede motor toegezonden

Mooie stille motor en snel geleverd

Voor €89 (!) weer een werkende motorisch verstelbare bedbodem. De motorunit is heel simpel uit en in te bouwen. Zeer tevreden!

Zeer goed bedrijf

Ik had een matras gekocht 90 x 210. Bij aflevering zag ik dat het matras 2 meter lang was. Ik merkte het pas toen de chauffeur weg was. Na 1 keer bellen was het al geregeld, de volgende dag werd het al omgeruild. Prima service en zeer klantvriendelijk bedrijf. Ook telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom maxi bedden is voor mij een topper.

Heerlijk geslapen

De eerste nacht achter de rug en Ik heb heerlijk geslapen. Mijn oplegmatras heb ik zaterdag besteld en werd dinsdag geleverd. Zoals beloofd. Op de vraag die ik per mail nog gesteld heb, werd onmiddellijk geantwoord. Top!

Edyweg 58 M

6956BB SPANKEREN

Over Maxibedden

Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.