Snel, goede kwaliteit v bamboo tijk.

Prima orderverwerking met track and trace

Snel geleverd goedkoopste die ik kon vinden en telefonisch contact was goed.

zeer goed en snel geleverd

ben zeer tevreden over de bestelling . ook dat je bij een telefonische vraag goed te woord gestaan wordt

Ik heb mijn matras nog niet binnen weet ook niet wanneer hij er zal zijn helaas.

Ik weet niet wanneer mijn bestelling binnen komt. Beetje jammer.

Simpel en snel

Nog nooit een matrastijk nodig gehad, dus geen idee waar ik naar moest zoeken. Deze site kwam goed en duidelijk over. Besteld en binnen no time binnen. Matrastijk gelijk om het matras gedaan, ook super makkelijk en snel en past perfect!

Verkeerde maat geleverd

Ik bestelde een topper van 160x200, krijg er een geleverd van 155x195. Te klein dus. Bij het aankaarten echt ruk klantenservice mail terug. Had ik de verkeerde maat maar niet moeten bestellen en dan moet ik de topper maar gaan snijden? Uhm... hij is al te klein geleverd (!!) dus volgens mij is er niet eens met aandacht naar mijn mail gekeken. Oja, en niks retour of geen oplossing. Dus 130,- door het putje gespoeld.

Topsite!!

Het is een duidelijke website!!!

Geen idee. Ik heb het matras nog niet binnen en geen idee wanneer hij komt

P

Super snelle

Super snelle reactie zelfs op zondag

Pluspunten

Correctheid, snelheid en prijs/kwaliteit

(-)

Pluspunten

Fantastische service, ook nadat het geleverde artikel onverwacht niet paste. Tevens goede voorlichting en uitleg bij aankoop. De heer Osman heeft e.e.a. geweldig opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en correct

Pluspunten

Zeer correcte opvolging, snelle levertijd , correct product

Niks

Pluspunten

Matrasvernieuwer besteld met een goede kwaliteit en prijsverhouding. Goede service en levertijd

Pluspunten

Wij laten een topper op maat maken voor onze caravan, via de site alles ingevuld en daarna nog even een tekening gemaild, binnen een uur antwoord en dat in het weekend! Deze mensen zijn met hun zaak bezig!!

Voorlopig geen

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Geleverd zoals gezegd, goede kwaliteit. Alles in orde. Hier ga ik nog bestellen.

Pluspunten

Alles verloopt hoe het moet

Geen alles naar wens

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

er is snel gereageerd op de bestelling

Pluspunten

mogelijkheid tot whatsappen, en hier ook daadwerkelijk snel reactie op te krijgen, met een heel duidelijk antwoord en vriendelijke bericht. Duidelijke site om aan te kopen ook!

Niet, service is het belangrijkst voor mij! 4.5 ster omdat ik het product vandaag nog binnen moet krijgen haha maar dat komt vast geheel goed!

Pluspunten

Super goede telefonische service en er wordt met je meegedacht. Ik had haast met de bestelling (beetje dom van mezelf) maar Maxibedden heeft speciaal extra snel geholpen! Dikke pluim voor jullie!

Edyweg 58 M

6956BB SPANKEREN

Over Maxibedden

Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.