Pluspunten

Zeer snel en accuraat, ondanks de feestdagen en drukte in de post bezorging is alles perfect verlopen.

Houden zoals het is :-)

Pluspunten

Goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Snel antwoord op je vragen.

Geen vebeterpunten.

Pluspunten

Makkelijke website waar je alle maten makkelijk kan invoeren. Goede betaalkeuzes. Kwaliteit product moet ik nog testen.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle service, tijk besteld voor onze topper, past perfec.

Pluspunten

Snelle en correcte levering en prima product.

Pluspunten

Ze komen hun afspraken na. Staan je vriendelijk te woord.

Pluspunten

netjes volgens afspraak geleverd

Pluspunten

Hele mooie matras tijk, maat past ook prima, aangenaam verrast over de goede kwaliteit, heel erg blij mee. Bedankt maxibedden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect geholpen. Een dikke pluim.

Pluspunten

Vriendelijke medewerker, prettige communicatie. Bezorgbedrijf was mijn matras een week kwijt (daar kon Maxibedden niets aan doen) maar de medewerker ging er zelf achteraan en hield mij goed op de hoogte. Prima matras ook.

Pluspunten

De bestelling werd binnen de 3 dagen geleverd in België. Perfect op maat, mooi afgewerkt, goede kwaliteit. Zeer duidelijke en goede communicatie. Kortom perfect!

Pluspunten

Er is iets verkeerd gegaan. Bij een melding daarvan wordt snel en adequaat opgetreden en voorstel gedaan met meerdere oplossingen. Bij een keuze van één van de oplossingen is het binnen 24uur geregeld! Klasse, zo hoort het.

Zou nu na deze ervaring geen verbeter punten meer weten. Fouten worden overal gemaakt, maar toegeven daarvan is een heel goed ding om klanten tevreden te houden en ook nog eens terug komen en aan te bevelen aan derden met ook een goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Beloftes nagekomen

Pluspunten

2de keer dat ik bestel en komen hun afspraken na! Je krijgt gewoon een nieuw matras terug

Ga zo door,

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Ook zijn de matrasvernieuwers makkelijk handteerbaar. Goede bereikbasrheid via telefoon en whstsapp.

Lwvertijd is een verbeterpunt nml ik had op een woensdagavond besteld en pas de woensdag erna in huis. Dat is geen 1 tot 3 werkdagen maar langer.. Ook staat er niet bij als je bv voor 16 uur besteld dat het dan nog verwerkt wordt. Mijn produkten waren pas s'maandags afgerond/aangemeld.

Pluspunten

goede service, snelle levering. voor en tijdens mijn bestelling had ik een aantal vragen en werd snel en duidelijk via whatsapp beantwoord.

geen minpunten.

Pluspunten

snel bezorgd en scheelt maar liefst 60 euro dan bij andere zaken. Was wel even een zweten om de nieuwe hoes om het matras te krijgen. 1.80 bij 2.00. Toen ie eenmaal zat, was ik trots en tevreden.

Pluspunten

Snelle service, telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam

Ik had een draadloze motor voor mijn boxspring besteld, maar ik kreeg een bedrade versie. Maar wel goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering. Maatvoering perfect.

Ik heb geen factuur gekregen, alleen een bestelbevestiging

Pluspunten

Duidelijke site , snelle levering , komen der afspraken na top ga zo door

Edyweg 58 M

6956BB SPANKEREN

Over Maxibedden

Maxibedden, online aanbieder van matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen en boxsprings.