Zonder akkoord gegevens doorgegeven aan derden
Easy nuts belde netjes en in een fijn gesprek te horen gekregen dat ik een offerte toegestuurd zou krijgen.
Tijdens ditzelfde gesprek heb ik aangegeven dat ik nog niet mijn bankrekeningnummer wilde doorgeven aangezien ik graag zelf wilde kijken wat het goedkoopst is en hier nog geen tijd voor had gehad. Dat is geen probleem, zei de medewerker, dan kun je dat later nog veranderen. Ik wil ook niet zomaar akkoord hoor, zei ik nog. Ook dit was volgens de medewerker begrijpelijk en ik zou sowieso op de link in e e-mail moeten klikken om akkoord te gaan, hij had nu alleen nog maar een offerte opgemaakt.
Een week later nog geen tijd gehad om de offerte door te nemen en te vergelijken met andere aanbieders maar ik die wel ineens dat mijn gegevens alvast zijn doorgegeven aan derden en ik dus blijkbaar ineens een contract met ze heb zonder mijn toestemming hiervoor gegeven te hebben.
Ik ben nog steeds druk met verhuisdozen, meubelen, een dreumes en werk dus het lichtpuntje denk ik is dat ik nu leveranciers heb van gas water en licht, maar ik vind het geen stijl dat dit zonder toestemming is gebeurd!
****ik ben dezelfde dat nog gebeld betreft mijn ervaring en blijkbaar heb ik wel ergens op accepteren gedrukt. Ik kan niet terug zien hoe de website eruit zag maar het was niet duidelijk. Easy nuts zegt volledig geautomatiseerd te zijn dus dat het niet zou kunnen zonder mijn acceptatie. Ik heb aangegeven dat ik dan aan hun voorstel het duidelijker te maken. Er is mij verteld dat ze daar aan gaan werken. Wel snelle service en directe communicatie voor easy nuts!***