Duidelijke webshop dus makkelijk om te bestellen. Snelle bezorgtijd.

Goed correct

Ik ben tevreden met jullie berichtgeving

Prima producten

Ruime keuze prima kwaliteit snelle levering

Snel geleverd, helaas wel in delen

Zonder dat dit gemeld was, werd de bestelling door drie verschillende vervoerders gebracht. Bij het openen van het eerste pakket (b)leek dat de bestelling niet compleet geleverd was. Het duurde even voordat ik contact had met Nexaparts en de verklaring kreeg. Ik had liever een dagje langer gewacht op mijn spullen en dat het met één vervoerder was gebracht dan deze situatie. Wel een compliment voor de medewerker die mij zeer correct te woord stond.

super, volgende dag in huis en de kwaliteit die ze opgaven.

Voor de eerste keer bestelling gedaan, vlot soepel, duidelijk en volgens afspraak volgende dag in huis, prima!!!

Snel geleverd, competitieve prijzen en goede kwaliteit

Onderdelen besteld voor brouwinstallatie. Grote keuze aan onderdelen, goede kwaliteit

Top geholpen

Goed en snel geholpen, goed geleverd zoals besproken. Lijntjes zijn kort.

Correcte info en perfecte afhandeling

Als complete leek heb ik toch zonder enig probleem de juiste koppelstukken voor mijn installatie van een opvangsysteem en distributie van regenwater tussen mijn Haagplanten kunnen realiseren. De uitleg bij elk onderdeel, hoe klein ook, is via de intuïtieve website perfect te begrijpen om de juiste keuze te kunnen maken! Op de leveringsmodaliteiten en de kwaliteit van het geleverde materiaal valt niets aan te merken. Bedankt en proficiat!

Producten op tijd en in goede orde ontvangen

Bestellen was eenvoudig. De shop is erg compleet en de bestelde S60x6 aansluitingen waren precies zoals verwacht.

ZEER GOED

DE MEDEWERKER AAN DE TELEFOON HEEFT MIJ GOED GEHOLPEN , ALLEEN MAAR EEN GOEDE ERVARING

Snel en goed geleverd product en zeer informatief mbt verzending

Product is goed Levering is erg snel

Goed en een snelle levering

Betrouwbaar

Snelle gepaste service en advies.

Snel antwoord en gepast advies gekregen

Dik tevreden.

Heldere website, snelle levering.

Keurig

Bezorging van de bestelling nam ongeveer 1 week in beslag. Dat is wat lang m.i. voor de rest keurig geleverd netjes verpakt. Goed materiaal.

Vlot en correct.

Vlot en correct.

Best prices best services

excellent service, quality products at fair prices, fast delivery.

Goed en op tijd

Goede service korte levertijd

Onvoldoende

De ringen zijn niet de juiste maatvoering had 60x6 besteld ontving 55x6 . Paste dus niet ! Helaas

Na mijn bestelling werd ik gecontacteerd door een medewerker , na overleg een beter passend product toegestuurd gekregen , Dank u wel !

Uitstekende klantenservice

We moesten het product snel hebben. De klantenservice heeft prima meegedacht om de specificaties iets aan te passen waardoor de levertijd kon worden versneld. Het product is direct verzonden zodat we het een paar dagen later al in huis hadden.

Keurige en snelle service

Helaas het verkeerde artikel ontvangen maar na één belletje had ik het juiste artikel de volgende dag al binnen!

Bezorging is slecht aangegeven

Bezorging word slecht aangegeven.. op de site staat voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Het artikel wat ik heb besteld staat 2/3 werkdagen levertijd.. eindstand meer als 1 week geduurd

33 Duurzaamheidstraat

Hattemerbroek 8094SC