Laden reviews...
151 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden loben die schnelle Lieferung und klare Kommunikation. Die Bestellungen kamen meist pünktlich an und waren in gutem Zustand. Einige Fälle meldeten Verzögerungen oder fehlende Teile, diese wurden jedoch zügig gelöst. Insgesamt war der Service zuverlässig und effizient.
Gemakkelijk en overzichtelijke website, gemakkelijk om parts te vinden.
22 June 2026
Aaron Maes
9850 Nevele
Vlotte bediening en service maar 1 item is uiteindelijk niet wat ik zocht. Er waren te weinig foto's op de website waardoor ik niet kon uitmaken welke schroefdraad de IBC-adapter had binnenin en deze is te groot. Ik zoek een IBC-adapter met een 1/2 schroefdraad om het stuk op de IBC te kunnen aansluiten. het stuk dat ik kreeg heeft een grotere schroefdraad om op de IBC te steken. Mochten er meer foto's op de website hebben gestaan, was dit niet gebeurd.
17 June 2026
Bram Vlaeminck
Harelbeke
Prima geregeld
16 June 2026
Hans Rademaker
De Hoef
Goede voorraad en korte levertijden
16 June 2026
Lieven Burger
Kats
Perfecte onderdelen, lage prijs.
13 June 2026
Henk Hoving
Emmen
Ik krijg net een bericht dat het pakket is afgeleverd op een verkeerd adres, Ik heb toch zeker mr beerninkplantsoen 37 2286MJ Rijswijk doorgegeven en niet ergens in de haag.
Ed Oostrom-Schaap Greenhouse Buil
RIJSWIJK ZH
Beste Ed, dank voor je beoordeling.
We hebben verstuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Het blijkt dat jij het factuuradres en leveradres hebt omgedraaid. We hebben dit ondertussen voor je gecorrigeerd.
Mijn vragen per mail snel beantwoord; mijn telefonische vragen doeltreffend beantwoord. Artikelen snel opgestuurd.
Erik
Amsterdam
Pakket ligt in depot rotterdam! Wanneer het bezorgd wordt, geen informatie
jan scholte
rotterdam
Beste heer Scholte, helaas is uw pakketje kwijtgeraakt bij GLS.
We snappen dat dit uiterst vervelend is voor u.
We hebben zojuist op uw verzoek het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.
Hopelijk gunt u ons de volgende keer het voordeel van de twijfel.
Wij zijn goed geholpen en de bezorgen was snel
6 June 2026
Heemskerk
De Kwakel
Snelle levering en exacte maatvoering van het product!
2 June 2026
Ronnie Steentjes
Delden
geen ervaring te melden omdat GLS zoals zo heel vaak een simpel pakketje moeilijk vind af te leveren.Zou afgelopen vrijdag zijn...werd aangepast naar maandag, en toen dinsdag, en toen woensdag.... heb het nog steeds niet in huis .
2 June 2026
j de waard
r'kerk
Uitstekend product voor scherpe prijs, vlotte levering
1 June 2026
Jessica
's-Hertogenbosch
Bestelling werd goed afgehandeld nadat er iets fout was gegaan. Kwaliteit is ook perfect
25 May 2026
Maurice Schuller
Best
Snelle en juiste levering van de producten.
19 May 2026
Sven Vander Sijpe
Erembodegem
Goede prijs/kwaliteit.
16 May 2026
Anoniem.
Kerkrade
Goed geholpen ondanks dat we nog geen klant waren.
13 May 2026
Cok Duivenvoorden
DELFT
top op tijd zoals belooft.heel te vrede.
12 May 2026
Wilfried Olevier
Beitem -Rumbeke
Na plaatsen bestelling, goed op de hoogte gehouden van de levering. prima product ontvangen.
12 May 2026
Mark Verboekend
De Meern
Wat ik besteld heb werd snel geleverd en werkt allebei prima.
11 May 2026
A Jong De
OPHEMERT
prima normaal verlopen
11 May 2026
chris markusse grond groen infra
's-Heer Abtskerke
Bestelling correct en snel geleverd maaaaaar, de lasmachine was stuk. Kan gebeuren, een paar dagen later een nieuwe gekregen.
10 May 2026
g. vis
Hilversum
Het pakket wordt verstuurd via Lille Frankrijk en dan wordt het wel een prijzige kwestie. Het lijkt mij dat dit niet de kortste weg is vanaf Hattemerbroek naar Zevenhoven. 5 mei, 12:06 Afgeleverd Afleverinformatie: Vvc Kade 2 2435NN Zevenhoven 5 mei, 07:54 Onderweg - geladen voor aflevering Kade 2 2435NN Zevenhoven 4 mei, 17:25 Aangekomen op GLS depot Amsterdam, Nederland 1 mei, 18:11 Aangekomen op GLS depot Amsterdam, Nederland 1 mei, 03:11 Aangekomen op GLS depot Amsterdam, Nederland 30 april, 16:45 Doorgestuurd naar GLS depot 30 april, 16:44 Doorgestuurd naar GLS depot 30 april, 03:20 Doorgestuurd naar GLS depot 30 april, 03:20 Aangekomen op GLS depot Lille FR0059, Frankrijk 29 april, 12:01 Pakket ontvangen door GLS Lille FR0059, Frankrijk 29 april, 10:00 Levering met een dag vertraagd vanwege drukte 28 april, 19:02 Pakket ontvangen door GLS Zwolle, Nederland 28 april, 09:20 Aangekondigd bij GLS
Pleun Kleinveld
ZEVENHOVEN
fijn geholpen telefonisch goed advies en een snelle levering
zorgboerderij de zuidpunt
Dordrecht
Ze leveren echt in een dag. En als je dan toch nog een foutje hebt gemaakt of iets vergeten was mee te bestellen lossen ze dat ook nog voor je op.
DF
Loenen aan de Vecht
First of all I have received excellent quality product. Plus a few NexaParts branded welcome gifts. Thanks for the quick shipping to the UK. I will definitely buy from you again.
5 May 2026
Arturs Namsons