Uitstekende service

Goed geholpen ondanks dat we nog geen klant waren.

helemaal positief over jullie.

top op tijd zoals belooft.heel te vrede.

Nette, snelle service

Na plaatsen bestelling, goed op de hoogte gehouden van de levering. prima product ontvangen.

Wat ik besteld heb werd snel geleverd en werkt allebei prima.

prima hoor

prima normaal verlopen

Bestelling correct en snel geleverd maaaaaar, de lasmachine was stuk. Kan gebeuren, een paar dagen later een nieuwe gekregen.

De verzendkosten zijn met €8.22 te hoog. Dit pakket gaat via Lille Frankrijk

Het pakket wordt verstuurd via Lille Frankrijk en dan wordt het wel een prijzige kwestie. Het lijkt mij dat dit niet de kortste weg is vanaf Hattemerbroek naar Zevenhoven. 5 mei, 12:06 Afgeleverd Afleverinformatie: Vvc Kade 2 2435NN Zevenhoven 5 mei, 07:54 Onderweg - geladen voor aflevering Kade 2 2435NN Zevenhoven 4 mei, 17:25 Aangekomen op GLS depot Amsterdam, Nederland 1 mei, 18:11 Aangekomen op GLS depot Amsterdam, Nederland 1 mei, 03:11 Aangekomen op GLS depot Amsterdam, Nederland 30 april, 16:45 Doorgestuurd naar GLS depot 30 april, 16:44 Doorgestuurd naar GLS depot 30 april, 03:20 Doorgestuurd naar GLS depot 30 april, 03:20 Aangekomen op GLS depot Lille FR0059, Frankrijk 29 april, 12:01 Pakket ontvangen door GLS Lille FR0059, Frankrijk 29 april, 10:00 Levering met een dag vertraagd vanwege drukte 28 april, 19:02 Pakket ontvangen door GLS Zwolle, Nederland 28 april, 09:20 Aangekondigd bij GLS

zeer goed

fijn geholpen telefonisch goed advies en een snelle levering

Echt snel, en klantenservice helpt ook echt

Ze leveren echt in een dag. En als je dan toch nog een foutje hebt gemaakt of iets vergeten was mee te bestellen lossen ze dat ook nog voor je op.

Excellent service

First of all I have received excellent quality product. Plus a few NexaParts branded welcome gifts. Thanks for the quick shipping to the UK. I will definitely buy from you again.

duidelijk en snel geleverd

Prijs kwaliteit toppie

Goede kwaliteit materialen aan een mooie prijs en geleverd binnen de 24 uur . Doe zo voort .

Groot assortiment kwaliteits onderdelen voor een goede prijs

Snel geleverd. Voor 5 sterren hadden ze een afhaalpunt moeten hebben, dan had ik het op de fiets kunnen afhalen ipv €9,- aan bezorgkosten te betalen.

Enigste wat ik op zou kunnen merken, is dat de doos vrij groot was voor de rol EPDM Celrubber van 20 meter.

Zeer klantgerichte en goede service

Afgelopen perioden op zoek geweest naar de juiste epdm slangen. Gezamenlijk opgetrokken naar het juiste product. Goed advies en uitstekende afhandeling. Retouren snel gecrediteerd en afgehandeld. Prettig contact met service afdeling!

Onvolledige verzending

Mijn order werd deels geleverd. Ik melde dit maar zonder gehoor.

Snelle levering, precies het juiste koppelstuk. Alleen was het me niet duidelijk of er afdicht ringen bij zaten, die had ik óók besteld maar bleken er sowieso bij te zitten, dus reserve ringetjes

top

Top . Beter kan niet !

Duidelijke website en goede communicatie Goed product

Perfecte slanghaspel

Slanghaspel ziet er perfect uit en werkt goed,makkelijk te bevestigen,alleen jammer dat er maar 3 schroeven bij zaten

Prima producten en vlotte verzending.

Gevonden wat ik zocht en meer.

Ik ben uitstekend geholpen

Ik werd uitstekend geholpen door Youri. Hij stond klaar voor al mijn vragen en ging tot in detail uitzoeken of de koppelingen geschikt waren.

Tevreden met de geleverde service

Nexaparts heeft het pakket verzonden met GLS. Ik had met GLS afgesproken dat zij het pakket een week later zouden afleveren (datum door GLS bevestigd!). Op de afgesproken dag kwam GLS niet. Ook de dagen erna bleef de track and trace van GLS blanco! Vervolgens een reactie/klacht naar GLS en dit cc naar Nexaparts. Ik weet niet of Nexaparts contact heeft opgenomen met GLS maar opeens werd het pakket de volgende dag afgeleverd! Dus: Nexaparts dank voor jullie interventie bij de transporteur!

vlotte service en ruim aanbod

vlot

Werkt goed

Mooie site met veel producten, het verzenden duurt 2a3 dagen, maar verder werkt het prima.

33 Duurzaamheidstraat

Hattemerbroek 8094SC