snelle en correcte levering binnen 24 uur.

prima, snel en goed

Prima service en snelle levering. Alle onderdelen zaten er bij.

Voor 15.00 bestel 4dagen te laat geleverd

Na een kort en bondig professioneel telefoongesprek het product niet de volgende dag gekregen maar 4dagen later. Niet handig als je 2 monteur hebt wachten op een onderdeel van een paar euro. De kwaliteit was super het apparaat gemaakt dat is uiteindelijk het belangrijkste. Dus vandaar de 3 sterren hadden er easy 5 kunnen zijn

Goede producten voor de juiste prijs

De producten die ik heb gekregen zijn goed. Al twijfelde ik eerst over 1 product of deze wel voldoet aan de wens. Uiteindelijk was het boven verwachting. Alleen jammer dat de bezorging minder goed is gegaan. Bij thuiskomst ligt het pakket voor de deur. Gelukkig lag het ook nog voor de deur. Terwijl in de straat veel inbraak is en veel wordt weggehaald. Het is best triest dat het zomaar kan, om pakketjes in de regen voor de deur te leggen. Als het ooit fout gaat dat een pakket onherstelbaar beschadigd is door de regen of wordt weggehaald, ben ik benieuwd wie hiervoor opdraait.

Bij bestelling krijg je gelijk de afleverdatum door, en die komen zij ook na. Top.

Snep en prima product

Volgende keer weer

Snelle afwerking

Perfect geholpen en snel in huis

Perfect advies over de toepassing van een druppelslang en welke onderdelen ik moet bestellen.

Snelle en accurate levering!

Het product voldeed helemaal aan mijn verwachtingen

Prima snelle levering

Snel en goede prijzen.

Goede website en vlotte levering.

makelijke site netjes verpakt

makelijke site netjes verpakt. alleen bezorging via dhl is slecht. track en trace werkte niet en een dag te laat bezord

Telefonisch vakkundig advies + snelle levering

Waterpomp + allerhande verloop stukjes aangeschaft. Telefonisch de specs doorgelopen die voldoende zouden zijn voor beregening met popup sprinklers. Mark heeft doorgerekend dat vraag en aanbod op elkaar aan zullen sluiten en de overige gewenste onderdelen uitgezocht / samengesteld incl foto ter illustratie van assemblage. Uiteindelijk een snelle levering en de setup werkt als een trein.

Topbedrijf.

Zeer snelle levering van kwaliteitsmateriaal.

Vlotte en goede levering

Product zoals geadverteerd en vlot geleverd. Jammer dat minimale afname 5 meter is als je 20cm nodig hebt.

gewéldig bedrijf!

IK had het bedrijf een mail gestuurd met een vraag over een bepaald artikel, maar benoemde daarin een artikel wat ik bij een ander kocht, ik werd al heel snel terug gemaild, waarbij men zei het vermoeden te hebben dat ik dat artikel elders had gekocht (dat klopte achteraf ook), maar het was een keurige mail. Zó hoort een bedrijf te reageren, maar ik zie heel vaak wel anders. Mijn complimenten dus...de klant blijft belangrijk is duidelijk uw stelling.. en zo is het, Adriana.

Uitstekende en snelle levering

I

Perfect!

Kom steeds weer terug! Prima kwaliteit en levertijd!

Duidelijk en voldoet aan de belofte

rappe levering

goede artikelen

snelle levering en goed spul

zeer snel geleverd

snel en correct

Groot assortiment, goede prijs en snelle levering

Alles was super geregeld

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Geen problemen.

Duurzaamheidstraat 33

8094SC Hattemerbroek

Over NexaParts B.V.

NexaParts B.V. is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd Slangen en koppelingen voor iedere industrie. Daarnaast heeft NexaParts een groot assortiment in Fitwerk en Tuinberegening. NexaParts levert aan particulieren en groot zakelijk. De service van NexaParts is een van de hoekstenen van de onderneming. Persoonlijke aandacht is ook een hoeksteen. Bij NexaParts kan je terecht voor advies over tuinberegening, Slangen voor de Voedselindustrie, technische koppelingen en buizen.