Snelle levering, goede beschermende verpakking, object is zoals beschreven staat op website.

Goed product (RVS slangklemmen), goede service en zorgvuldige verzending.

Bij een eerste bestelling was er een afwijkend product verzonden, maar dit is keurig hersteld. Bij een tweede bestelling is alles goed en zorgvuldig geleverd. Dank daarvoor.

Goed product, gunstige prijs en snel geleverd

O.K.

O.K.

Keurig bedrijf

Prima service,optijd geleverd En prima kwaliteit

TOP

Bestelling niet ontvangen door DPD. Techniparts zonder veel problemen bestelling terug opgestuurd waarvoor mijn dank.

Prima service en snel

super

vlotte correcte levering

Snelle levering.

het pakket was goed verzorgd en snel geleverd.

Prima firma , doet netjes wat ze schrijven

top service

prima service

eerste aankoop goed gelukt

ok

Slecht geen levering gezien

Besteld, dhl als bezorger, maar zoals zo vaak dhl laat weten we zijn er tussen 10 en 15 uur om 15 uur een berichtje u was niet thuis, ik was wel thuis nog erger ik was bij de ingang aan het werk en ze zijn niet geweest, gebeld met leverancier wel vriendelijk maar ook zij zitten met hun handen in haar haar wat dhl betreft. Zolang dhl de vervoerder koop ik niets meer

Bestel product - kreeg product - wat wil je nog meer?

Bestel product - kreeg product - wat wil je nog meer?

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Fijne en snelle informatie en gemakkelijk te bestellen

Als ik iets nodig hebt weet ik waar het te bestellen.

Snelle levering top

duidelijke webshop snelle afhandeling top service

goed en snel

goed en snel afgehandeld

geleverd wat ik besteld heb.

Spullen zijn goed geleverd!!!

vlotte bestelling

Gemakkelijk te bestellen. Vlotte levering

goed produkt, op tijd geleverd

Redelijk snel geleverd

Prima product, redelijke prijs

Correcte onderhandelingen

Duurzaamheidstraat 33

8094SC Hattemerbroek

Over NexaParts B.V.

NexaParts B.V. is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd Slangen en koppelingen voor iedere industrie. Daarnaast heeft NexaParts een groot assortiment in Fitwerk en Tuinberegening. NexaParts levert aan particulieren en groot zakelijk. De service van NexaParts is een van de hoekstenen van de onderneming. Persoonlijke aandacht is ook een hoeksteen. Bij NexaParts kan je terecht voor advies over tuinberegening, Slangen voor de Voedselindustrie, technische koppelingen en buizen.