Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Product van uitstekende kwaliteit, topverkoper, snelheid van ontwerp, drukwerk en levering. Meer dan een betaalbare prijs die de concurrentie trotseert.
Suleman
België
Het zijn klein maar fijne sleutels hangers ze zijn echt leuk en goedkoop. K ga het ook aan andere bedrijven jou aanraden. Een klein vraag kan je voor mij monsters sturen voor geur met verschillende geuren alvast bedankt.
Suleyman Sanver
Utrecht
Hele mooie luchtverfrissers, lekkere geur
R
Vollenhove
Snelle levering, Korte lijntjes, snelle reactie op vragen. En kwalitatief ziet het er perfect uit :-)
Wolter Hof
Langelille
De levering duurde wat langer maar dat hangt natuurlijk van deze coronacrisis af!
3 July 2020
Az-Auto’s
Arendonk
Zeer tevreden over het product, erg jammer dat de geur maar een paar dagen blijft, hier heb ik bij een andere fabrikant betere ervaring mee.
1 July 2020
C. van der Meer
Nootdorp
Altijd snelle levering en goede kwaliteit.
14 June 2020
Carwash Haaglanden
Den Haag
Snelle ontwerp, goede service. Heel professioneel
12 June 2020
Mustafa Sekerli
Den Haag
Veel keuzemogelijkheden en uitstekende service!
11 June 2020
Baser
Apeldoorn
Luistert heel goed naar je wensen en probeert dit zo goed mogelijke te verwezenlijken!! Zeker aangeraden en kom zeker terug in de toekomst !! Mvg. AC cardetailing .
10 June 2020
Andrew
Nieuwrode
Vanaf het moment dat het eerste contact is gelegd hebben wij heel fijn samengewerkt met Aroman. De bestelde spullen zijn van superieure kwaliteit én ruim binnen de tijd geleverd !! Aanrader voor iedereen !!
8 June 2020
Reddington Equipment Solutions
Zevenbergen
Een vlotte afhandeling van de aankoop. Ik ben super geholpen geweest van het ontwerp en alles daarrond. Ik bestel hier zeker nog terug!
8 June 2020
Steven
Desselgem
Snelle levering goed product
7 June 2020
Truckstyling Lunteren
Lunteren
Denkt mee met de klantwensen, zeer behulpzaam. Erg snelle levering. Zeker een aanrader en een heel mooi kado om te geven.
7 June 2020
St. Milli Gorus Amersfoort Rahman
Amersfoort
Mooie design afspraak is afspraak. Alles wat je maar wilt kan en willen ze maken Extra geurtje geen probleem Top service en top contact
Mayar rijopleidingen
Renswoude
Goed contact met Hakan, hele mooie product geleverd gekregen, complimenten. Keep doing the good work!
Ikbal Auto
Oss
Super kwaliteit & service!!
Jeroen
Beltrum
Geurhanger ontwerp laten maken, snelle reacties ,, duidelijk en komt afspraken na. Bestel de volgende keer weer bij Aroman
Dave
Neede
Onlang heb ik 1000 bedrukte geurhangers met het logo van customcartint besteld. De levering was super snel en van begin tot eind goed geholpen. Wat ik erg prettig vond is dat ze me tagde op instagram toen mijn luchtjes in de maak waren (even spieken) top service Ik zou iedereen Aroman aanraden! En next time bestel ik weer bij ze Vriendelijke groet, M. Battermann Customcartint
Customcartint
Almere
super tevreden, meer heb ik hier niet over te vertellen! Bedankt!
Kenneth
Pelt
Zowel de service als de producten zijn heel goed bevallen! Ik krijg complimenten van mijn klanten, dus hierbij de complimenten aan Aroman die ons goed geholpen heeft!
5 June 2020
SchoonFris Autopoetsbedrijf
Dordrecht
Ik heb de sleutelhangers besteld goed contact met aroman over de bezorging en het ontwerp 1 woord uitstekend.
27 May 2020
Keep it clean 010
Capelle aan den ijssel
Snelle reacties, precies wat ik zocht. Top gewoon!
25 May 2020
Richard
Oldebroek
Goede service, snel geleverd
23 May 2020
Martin
Kampen
Zeer goede en sneller service! Ook de geurtjes zijn van goede kwaliteit! Bedankt! Mvg AutoCompleet Dinxperlo
18 May 2020
Roel
Dinxperlo
Aroman Premiums - Custom made bedrukte Autogeurtjes | Sleutelhangers | Aanstekers | Pennen
Ruijsdaelstraat 123
2525AD 's gravenhage