Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Zeer goede en sneller service! Ook de geurtjes zijn van goede kwaliteit! Bedankt! Mvg AutoCompleet Dinxperlo
18 May 2020
Roel
Dinxperlo
Lekkere geurtjes! Grtjss uit Belgie.
12 May 2020
ShowroomAntwerp
Willebroek
Topzaak.
12 May 2020
Bjorn Lemmens
ZUTENDAAL
Super goede bestelling en levering, tevreden klant !
Bojoura - Pura Vida Delft
Delft
ik ben al even klant hier, en laat al mijn geurhangers hier drukken. Topkwaliteit, snelle en correcte service. zeker een aanrader!
Yves
BE
10/10
Trans55
Antwerpen
In plaats van folders zijn de geur hangers in de auto de beste wat je kan doen. Aroman maakt het nog een compleet met zijn ontwerp. Ze ruiken ook nog een lekker! Zeker aan te raden!
9 May 2020
Rijschool Queen
Den Haag
Goed bedrijf, goed contact mooie website. Geurhangers nodig? Of iets anders? Aroman is het bedrijf!
8 May 2020
Laurent
Deil
top geur hangers Zien er netjes uit en ruiken heerlijk
5 May 2020
M den ouden
Moerdijk
Dangerous gwn
deniz place
Alblasserdam
Goed service komt afspraken op tijd na goed werk en ga zo door perfect 🙏🙏💪
Miami carwash
Den haag
Goede service, super kwaliteit, alles top!
Auto Service Bern
Geel
Ik heb luchtverfrissers laten maken bij aroman dit is zeer netjes gedaan de service was super netjes geholpen met het ontwerp
Bram Tieland
Elst
Reeds 2 maal besteld. Super service. Snelle levering. Prijs/kwaliteit top. Communicatie gaat zeer vlot.
30 April 2020
Tommy
Berlare
binnen 2 weken bestelling ontvangen. Een goedeservice. Er wordt geluisterd naar je wensen. Wanneer je wat aanpassingen wilt wordt dan binnen no time gedaan. Snelle en goeie comminicatie. Met de producten zijn we ook heel blij mee.
29 April 2020
Devrim Calik
Deventer
ben echt blij met me aankoop bij Aroman zeker een echte aanrader
29 April 2020
julianamobilecarwash
rotterdam
Super service ! Keurig verstuurd ! Ontzettend vriendelijk
25 April 2020
Yvonne
Egmond aan den hoef
De heren van Aroman waren meteen bereidt om me te helpen. Snelle service en ontwerp gemaakt. Extra service verkregen zonder te vragen! Zeer creatief en meedenkend. En wat een top eind product! Zeker aanbevolen!
24 April 2020
Irfaan
Rotterdam
Eerste 1000 stuks bevallen goed! Zal zeker vaker bestellen!
23 April 2020
Antomotive
Roosendaal
Zeer te spreken over zowel de gang van zaken als de kwaliteit en prijs van het geleverde product. 1 puntje van kritiek: het zou naar mijn mening iets vlotter mogen (circa 2 weken wachttijd na betaling). Ik kan uiteraard niet in hun agenda kijken en weet ook niet wat een normale wachttijd voor ‘geurtjes’ in de auto uiteindelijk is.
22 April 2020
Erol
Tilburg
Snel en gemakkelijk. En helemaal naar wens!
13 April 2020
Allessandro
Beek
Wat een toppers zijn de mannen! Echt geweldige hangers gekregen. Perfect voor ons platform. We kunnen onze fans erbij mee maken. We willen bij deze Aroman speciaal bedanken voor de toffe hangers!!
2 April 2020
Roy
Rotterdam
We werkten samen met ons 3 bedrijven en dat verliep zeer goed, We bestelden 4000 stuks en aroman maakte zijn eigen ontwerp op basis van onze logo’s.
1 April 2020
Dries
Sint Pauwels
Een aanrader snelle reactie goede communicatie en snelle service .mooi product ! Lavendel geur is erg goed 👍
31 March 2020
Corvers autos
Nuenen
Super snelle service en levering. Geurtjes van top kwaliteit.👍🏼
30 March 2020
Heuvelrug exclusive cars
Driebergen
Aroman Premiums - Custom made bedrukte Autogeurtjes | Sleutelhangers | Aanstekers | Pennen
Ruijsdaelstraat 123
2525AD 's gravenhage