Bijenbekjes besteld en snel geleverd. Ruime keuze en voorraad.
Snelle en correcte levering! Makkelijk winkelen in Coronatijd.
Geen klachten
ik had er wel een nederlandstalige handleiding bij verwacht
Precies wat ik nodig had.
Top producten overzichtelijke site en scherpe prijzen
Ik heb de Diy schuifdeur besteld. Zeer tevreden met het product en de service. Echter jammer dat er niet een vermelding voor de deurgreep aan de achterzijde word gedaan. Nu moet ik die alsnog bestellen waardoor ik weer verzendingskosten moet betalen. Dat is weer jammer.
Ik heb niet de juiste aantallen gekregen waar ik wel voor betaald heb ! Ronduit slecht, en zal daarom mijn collega's in de bouw Bouwsales niet aanraden. Gr. HVN bouwsupport Hans Van Niftrik Geffen
Bestellen ging snel, leveren ging snel. helemaal top!
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, werd ik meteen geïnformeerd over de verzending. De bestelling kwam snel en werd coronaproof afgeleverd.
perfecte bestelling en perfecte levering super
Alles prima verlopen!
Ruime assortiment en snelle levering. Precies wat je nodig hebt nu de bouwmarkten dicht zijn.
Top levering
Daags na de bestelling was de levering een feit ! Super. Stefaan
Goed product en Snelle levering
Na wat puzzelen op de website (ik ben een onregelmatige gebruiker van deze bestelwijze) en het eenmaal helder was waar de winkelwagen te vinden was, verliep de hele procedure tot aan bezorging aan toe prima. Prima back up!
Deur is goed kwaliteit bedrijf heeft een goede service
Overzichtelijke webshop. Super snelle levering!!! Dezelfde dag nog, dat is pas service!
deurdrangers snel geleverd
duidelijk en corect goede produkten
Ik had mijn bestelling annuleerd, zonder enige probleem zeer snel netjes afgehandeld. Ik vind voor zo'n grote bundels uistekende service.
Makkelijk bestellen en snelle levering.
eerste keerbestelling gedaan bij bouwsales.Ben goed tevreden over levering.