Goede duidelijke site

Goede en duidelijke site

Groot assortiment: one stop shop

Net mijn bestelling gedaan van o.a. mengsmering van Hikoki en Bosch multitool accessoires. Goede prijs en alles duidelijk. Prima webshop!

Fijne telefonische klantenservice

Voor enkele afdekdopjes die ik werkelijk nergens anders kon vinden, ben ik geslaagd bij BouwSales. Gebeld voor de afmetingen, binnen 5 minuten terug gebeld. Niet op voorraad, binnen een week geleverd was de boodschap. Maandag besteld, vrijdag geleverd. Prima prijs, behulpzaam en zeer correct! Dankjewel!

Een totaal assortiment voor bedrijfsbenodigdheden

Snelle levering en een goede klantenservice!

Top geregeld!!

Wieltjes besteld, waren niet allemaal op voorraad. Na een paar dagen alles in één keer opgestuurd. Fijn dat je ook boven een bepaald bedrag zonder verzendkosten kan bestellen.

goedkoop en snel

De levering was er de volgende dag en de goederen habben de gewenste kwaliteit

Snelle levering en goede na-service

Op 23 Juni heb ik meerdere artikelen besteld, waaronder Hoppe deurschilden. Bij de montage ging een bevestigingsnok van een schild kapot. Geen probleem voor Bouwsales: binnen 2 dagen had ik een nieuwe nok in huis. Service van de zaak.

goedkoop

mooie artikelen en kwaliteit en scherpe prijs

Snel geleverd en exact zoals ik bestelde!

Ik zocht een onderdeel en bouwsales had hem! Snel in huis! Dank!

vlugge opvolging van de bestelling

de informatie over de levering & verzending van de bestelling

Hadden precies wat ik zocht voor de beste prijs

So far so good

Duidelijke website en uitstekend aanbod.

Uitgebreid productaanbod met hoede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Snelle levering en scherpe prijzen

Gewoon goed!

Super service

Zoals afgesproken de zelfde dag geleverd

Snelle superservice

Snel in huis

Veruit de goedkoopste

Ik zocht uitvulplaatjes en die waren hier het goedkoopste!

DRAMA!!!

Ik heb een 11 aug spoed bestelling gedaan. Zou de volgende dag binnen zijn. Heeft bouwsales het als gewoon verzonden (en niet als een dure spoedverzending). Aannemer voor niets laten komen. Hun een mail erover gestuurd, maar geen reactie gehad.... Vervolgens krijg ik een nu een mail dat ik mijn pakketje heb gehad, maar ik heb ik niets gehad. Volgens de track en trace van postnl hebben ze het pakketje nog niet eens opgestuurd!!! Drama dit, hoop dat ze dit snel oplossen, want de aannemer zal het ook niet leuk vinden om weer voor niets te komen!!

super goed bedrijf. Aanrader.

10.20 uur online besteld, de zelfde dag 18.00 uur geleverd. Zoals besteld. Dankjewel.

geen klachten

zeer gemakkelijk te bestellen en goede prijzen

Goeie snelle levering

Top bedrijf