Zeer correct

Netjes geleverd zonder problemen of iets.

Precies wat ik verwacht had

Het bestellen was gemakkelijk en de levering vlot. En de houtboor was precies conform wat er op de foto stond op de site.

snel en correct geleverd

Het was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van KLUSGEREEDSCHAPSHOP.NL Bestellen was simpel en betalen ook. Niks op aan te merken. Alles mooie en tijdig geleverd. Ga in de toekomst wel nog meer gebruikmaken van de site. Bedankt.

Goede levering, slechte belofte

De levering was perfect alleen het beloofde bericht wanneer het verzonden werd is nooit gekomen.

Prima site, scherpe prijzen

Prima site, scherpe prijzen. Zeker wanneer je op zoek bent naar professioneel gereedschap!

Snelle levering, goede service

Besteld, volgende dag geleverd. 1 product had transportschade, mailtje gestuurd waarna er dezelfde dag nog een nieuw examplaar verzonden werd.

Top ! Supersnelle levering van het materiaal ! Top !

Top ! Supersnelle levering van het materiaal !

Super zoals het hoort te zijn

Voor mij was de bestelling super Zoal prijs technisch , en de levering Rienk

Stipt en correct

Gehoorkap met ingebouwde radio besteld. Zeer tevreden over.

mooie site

de site is mooi

snelle levering, prima service, ruim assortiment

leuk

gave winkel hoor

Wat een handige webshop!

Ik had wat spullen nodig die je bij een bouwmarkt slecht kunt krijgen, hier volop en in no time bezorgd. Ideaal dat zo'n webshop bestaat! Overigens waren de spullen ook keurig verpakt. Ik ben er erg blij mee.

Veel keuze

Tot nu toe alles goed, overzichtelijk

Fantastisch assortiment, supersnelle levering!

Ongelooflijk grote keuze, voor speciale zaken ben je hier aan het juiste adres!

Product voldoet aan verwachting, levering (in tijden van Corona Crisis) super efficiënt. Dat kan niet van alle gereedschapshops gezegd worden. Top!

Prima site

Prima, overzichtelijke site. Alleen jammer van de bezorgservice. Je betaald fors meer voor een snellere leverantie. Uiteindelijk helaas nog lang moeten wachten, leverantie een dag later en is de afgegeven uiterste levertijd nog ruim met een uur overschreden.

Een flop

Twee blokbatterijen 6volt "Nissen bn4r25" gekocht voor in een zaklamp. Het lijkt alsof deze batterijen al gebruikt zijn, of door veroudering ontladen zijn. Een kaars geeft meer licht dan mijn zaklamp met één van deze batterijen. Waardeloze rommel,ik zal een andere verkoper moeten zoeken. Op een mail hieromtrent krijg ik geen antwoord.

Bestelling duurde lang dus langs in de winkel

Mijn bestelling duurde langer dan aangegeven. Dat kan in deze corona tijden.. Nou was ik in de buurt en ging even langs bij de winkel, vroeg daar iemand ( met dikke brilglazen ) of die me kon helpen .. eerst reageerde hij niet en daarna weglopend van mij, heel bot en kortaf " je kan bij de balie vragen stellen " .. Ik vind dit niet heel klantvriendelijk. Bestelling kwam dag daarna binnen en daar is niks mis mee. Zal wel weer is bestellen want de prijzen zijn goed... en online "loop je elkaar niet in de weg" 🤔

goede service

Zeer ruim assortiment

Prima ervaring

Prima ervaring, beetje dure verzendkosten maar prima product.

Goede kwaliteit van het product

Snelle, correcte levering! Factuur in bijlage zou handig zijn.

Handig en snel geleverd

Handig en snel kunnen leveren

Zeergoed

Ik doe de volgende keer opnieuw een bestelling

Maandag besteld dinsdag geleverd!! Top service 👍👍

Witte Paal 32