Goede prijs & Snel geleverd

Kelfort gatzaag 76 gekocht. Goede Prijs, Degelijke kwaliteit en snel geleverd. Zeer tevreden

goede website

Snelle afhandeling

Fijne site!

Prettig om er te bestellen

zeer vlotte service

na 2 dagen mijn bestelling al gekregen ondanks deze moeilijke periode. zeer goede service

extra vlugge levering, dank u

Juiste opvolging en vlugge levering

Genuine Product and fast delivery

The description of the product is accurate. The product was delivered very fast at a nominal charge. The product quality is very good as expected. Would buy again from you! Thank you.

Snel geleverd, niet duur, wel een paar nodig.

Met een aantal man aan de klus gegaan met de voegenbeitels. Ze waren niet duur, maar na 40m2 begint de puntigheid er wel af te geraken.

Geweldige service en zeeer snel geleverd

Geweldige service en zeeeer snel geleverd

Uitstekend materiaal

Uitstekend materiaal en vlugge leverinh

Tevreden

levering was verzorgd en sneller dan ik had verwacht

Simpel te bestellen

Makkelijk toegankelijk.

Niet tevreden

Order #5236 Ik heb er begrip voor dat het momenteel erg druk is. Echter, ik heb al sinds 29 maart enkele ontevredenheidskwesties bij Klusgereedschapshop. 1) Ondanks dat ik dezelfde dag nog een mail stuurde om de bestelling om te ruilen, werd de mail niet gelezen en kreeg ik toch het artikel opgestuurd, althans: ik ontving een Track&Trace code. 2) Daarna was de zending ruim 1 week onderweg; de Track&Trace meldde steeds: pakje niet ontvangen door PostNL/bezorging onbekend. 3) Vervolgens werd het artikel helemaal nooit bezorgd, maar kreeg ik wel de melding dat het bij mij was bezorgd. Ik zeg niet dat dit alles door Klusgereedschapshop komt, maar als ik hierover een klacht/melding maak, verwacht ik wel spoedige actie van hun kant. Ik wilde het pakje retour sturen, maar heb het nooit ontvangen. Update: inmiddels is het pakje door de webshop retour ontvangen en het bedrag minus verzendkosten voor heensturen werd gecrediteerd. Ik had echter verwacht dat de verzendkosten voor heensturen ook zouden worden teruggeboekt, zoals gebruikelijk is volgens de Wet Koop op Afstand. Ik snap dat ze deze kosten moesten maken, maar ik vind het wel een tekortkoming in de klantenservice. Voor deze 3,95 hadden ze absoluut een betere review kunnen krijgen.

Goede ervaring

Goede service snelle bezorging.

Top shop

Fijne webshop en snelle levering

Perfecte prijs!

Goedkoper niet te vinden en eerlijk is eerlijk in deze tijden telt elke euro dubbel....

Ik had de gewenste producten snel in huis

Vlotte service

Snelle en vlotte service

Voordelig en snelle levering

Voordeligste prijs voor dit product en zeer snelle levering.

Lekker goed koop

Goede site

Goede site alles makkelijk te vinden

Snelle service!

Snelle service, goed product.

Product ziet er goed uit, snel gevonden (website) en geleverd

De voegenbeitel ziet er keurig afgewerkt uit. Hij voldoet qua afmetingen aan mijn verwachting. Hij is snel geleverd en ga er morgen mee aan de slag. Ik heb er hoge verwachting van.

Wat een goed overzichtelijke manier om te shoppen!

Het was erg goed te vinden wat ik zocht en prijstechnisch zeer aantrekkelijk!

Goede en snelle levering

Kettingzaag besteld en had deze snel binnen de opgegeven tijd in de brievenbus.

Witte Paal 32

1742 NL Schagen