Snelle oplossing

Purpistool was nog niet aangekomen bij hun, hebben gelijk een andere op gestuurd, top service!

Klopt niet

Op de site staat voor 23 uur besteld is morgen in huis. Maar nu al 2 dagen verder en mijn bestelling is nog niet vertrokken. Nog geen tracing nummer gekregen. Hopelijk morgen maar dat denk ik ook niet. Dus min 5 dagen wachten op u bestelling.

Prima site en snelle reactie

Positief Goede prijs

razend snelle levering !

razend snelle levering ! wat wil je nog meer !

Goed en op tijd geleverd

goede prijs en kwaliteit verhouding

snel geleverd goed product

x

Kwaliteit en overzichtelijk

Kwaliteit en overzichtelijk

Snelle en goede levering

Spreekt voor zichzelf.

Igor

Great cervices!!!!

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

De bestelling is naar alle tevredenheid uitgevoerd.

tevreden over de bestelling

tevreden over de bestelling

Ze hebben wat ik zocht en nergens kon vinden

Twee bouten m14 met borst. Nergens te vinden maar hier wel en! snelle levertijd plus vriendelijk geprijsd. Groetjes Wim

Mooie webshop

Lastig voor niet ervaren klant om te shoppen. Webshop gebruiksvriendelijker maken.

Correcte levering, snelle levering en juiste prijssetting.

Correcte levering, snelle levering en juiste prijssetting. zal er zeker en vast nog orders plaatsen. Top!

Voor iedereen aan te bevelen

Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle levering Goede service

Onduidelijkheid over leverdatum

Het is nu al zaterdag. Ik wil verder met mijn project en weet nog van niets. Handig zou zijn om een verwachte leverdatum te communiceren.

Veel te late levering.

Op tijd besteld om, zoals toegezegd, uiterlijk 22 uur vrijdagavond de tape bezorgd te krijgen. Ik had de tape dringend nodig om de waterpomp in de tuin weer te laten functioneren. Noodzakelijk vanwege de grote droogte. Dag later bericht dat het pakketje onderweg was. Later het bericht dat bezorging niet ging lukken. Door het Pinksterweekend werd het dinsdagavond 22 uur dat de tape binnen was, 4 dagen later dan toegezegd.

Altijd voorraad, snelle levering!

Duidelijke produktomschrijving, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Nette prijs en mooi product

De boormachine wordt voor een nette prijs aangeboden en snelle levering is mogelijk.

Een goede overzichtelijk site

Gemakkelijk te bestellen ,en je weet dadelijk wat je betaald En word de volgende dag geleverd en zelfs dezelfde dag

a

a

goed verpakt, snelle levering ,nette prijzen .

goede prijsen kwaliteits verhouding . TOP

kruiwagen

Beste

Perfect bedrijf !

Mooie materialen voor de juiste prijzen.

Witte Paal 32

1742 NL Schagen