Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral snelle levering en verzorgde verpakking. Er wordt veel waarde gehecht aan het ruime assortiment en een duidelijke bestelprocedure. De service wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren. De ervaringen zijn overwegend positief en consistent.
Doen echt moeite voor hun klanten
8 January 2026
Petra
Hendrik-Ido-Ambacht
Leuk om te horen en bedankt voor de review!
Aankopen werden mooi verpakt bezorgd. 1 artikel was besteld, maar niet meer in voorraad. Er werd een prima alternatief voorgesteld en het kleine saldo werd onmiddellijk teruggestort. Uitstekende ervaring!
3 January 2026
Barbara
Gent
Fijn om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met onze webwinkel en bedankt voor de 10!
Haba poppetjes besteld. Snelle verzending en erg goede prijs. Ik ben er erg blij mee en de kleinkindjes vast ook.
4 December 2025
Eer
Hoeckse Waard
Fijn om te horen dat u er blij mee bent. Bedankt voor de review!
Snelle reactie op vragen via de mail. Snelle verzending van bestelling.
3 December 2025
Janine
Rijswijk
Wij zijn blij dat u onze service waardeert. Bedankt voor de review!
Mijn bestelling werd snel geleverd, mooi verpakt in cadeaupapier.
3 December 2025
Trees
Cuijk
Iknheb nog geen idee hoe het eruit ziet. Ik wilde het ingepakt en dat is keurig gedaan. Morgen vieren wij sinterklaas, disco daarna weet ik of het spel.oke is
29 November 2025
Djamilla
De Wilp
Ontzettend mooi speelgoed
26 October 2025
Veerle
Brussel
Bedankt voor de review en de 10!
Het is een plezier om rond te lopen in de winkel en cadeautjes te zoeken voor de kleinkinderen. Het uitgebreid assortiment geeft vele keuzemogelijkheden. Ook een verzorgde verpakking van de cadeautjes is een meerwaarde. Een aanrader voor al wie op zoek is naar leuk, mooi en degelijk speelgoed.
26 October 2025
Malherbe
Ekeren
Wat een mooie review, dank u wel! Fijn om te horen dat u met plezier bij ons winkelt en dat onze cadeautjes in de smaak vallen bij de kleinkinderen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
20 September 2025
Trudy
Barendrecht
Bedankt voor de review en de 10!
vlotte opvolging, bastelling en aankomst pakje. super tevreden
16 September 2025
Heidi
Neeroeteren
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en bedankt dat u het ons laat weten met deze glansrijke review!
Inpakservice met superleuk inpakpapier, werd direct bij binnenkomst geholpen. En er is zoooooooveel in de winkel te doen en te zien en te kopen :)
12 September 2025
Nienke
Rotterdam
Wat leuk dat u laat weten hoe fijn u de ervaring vond. Bedankt voor alle mooie complimenten en natuurlijk voor de 10!
Snelle levering. Netjes ingepakt. Top !
7 September 2025
Anja
Gooik
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de positieve review en de 10!
goed product, snel geleverd, netjes ingepakt ! Top -
5 September 2025
Jan
Lunteren
22 August 2025
Ann
Kortrijk
Bedankt voor het mooie compliment, en natuurlijk bedankt voor de 10!
Duidelijke website, eenvoudig om te bestellen en betalen en een snelle en correcte levering.
22 August 2025
Anne-Mie
Mortsel
Wat fijn dat alles zo vlot is verlopen. Bedankt voor de mooie review en de 10!
snelle levering en prachtig speelgoed
14 August 2025
Saskia
Rotterdam
Bedankt voor de aanbeveling en de 10!
Ik kom graag in de winkel wat een assortiment. Door omstandigheden kon ik de deur niet uit en online bestelling gedaan. Ook een pop die niet op de website stond. Goede meedenkers en snel verzonden en heel mooi verpakt. Aanrader!
7 August 2025
Ruud
Nieuwerkerk Aan Den Ijssel
Bedankt voor al deze vriendelijke complimenten! Wat we voor u hebben gedaan vinden wij niet meer dan normaal, een service die er gewoon bij hoort. Toch is het fijn als het wordt bemerkt en zijn we erg blij dat u er zo mee geholpen bent.
Bedankt voor de mooie review en de 10!
Super snelle levering
6 August 2025
Joke
Lochem
Bedankt voor de positieve review en de 10!
Mooie kwaliteit popjes, reeds eerder besteld voor het 1e kindje van een vriendin. Nu voor het 2e kindje. Mooie verpakt als cadeau en snelle levering!
6 August 2025
Jeanine
Enschede
Wat fijn dat uw vorige ervaring bij ons zo beviel dat het voor herhaling vatbaar was. Dat vinden we een erg fijn compliment. Bedankt voor de mooie review en de 10!
Groot aanbod aan de zo mooie en leuke Haba spellen. Nu mijn eigen kinderen te groot zijn twee spellen als cadeau voor nichtjes van verschillende leeftijden gekocht. Snelle levering en het cadeaupapier…wat een plaatje, bijna zonde om uit te pakken!
16 July 2025
Julie
Den Haag
Wat fijn dat het merk zo bij u in de smaak valt. Bedankt voor de leuke review, de mooie complimenten en natuurlijk de 10!
Snelle levering en prachtig ingepakt
12 July 2025
Sarah
Amsterdam
Wat fijn dat de bestelling naar wens is verlopen. Bedankt voor de complimenten en de 10!
Heel Goed!
8 July 2025
yingying
Tilburg
Heel erg bedankt voor de review en de 10!
Mooi en degelijk speelgoed wat ik hier voor mijn kleinkinderen heb gekocht en wat ik in mijn omgeving nergens kan vinden.
25 May 2025
Hermien
Oldenzaal
Wat fijn dat u op deze manier toch HABA aan uw kleinkinderen cadeau kunt doen. Hopelijk genieten ze er van, en bedankt voor de mooie review!
De wolf ziet er prachtig uit.
3 April 2025
Dineke
ENSCHEDE
Wat fijn dat de wolf zo goed in de smaak valt. Bedankt voor de review en de 10!
Mooie poppen en de kledij is ook kei makkelijk om te gebruiken. Ook mooi ingepakt
11 March 2025
Colleen
Hamme
Wat goed om te horen dat zowel de producten als de service in de smaak zijn gevallen. Bedankt voor de review en de 10!
Jonker Fransstraat 99
3031AP Rotterdam