Perfect!

Duidelijke website, eenvoudig om te bestellen en betalen en een snelle en correcte levering.

snelle levering en prachtig speelgoed

snelle levering en prachtig speelgoed

Geweldige winkel

Ik kom graag in de winkel wat een assortiment. Door omstandigheden kon ik de deur niet uit en online bestelling gedaan. Ook een pop die niet op de website stond. Goede meedenkers en snel verzonden en heel mooi verpakt. Aanrader!

Mooie bekers

Super snelle levering

Mooie popje

Mooie kwaliteit popjes, reeds eerder besteld voor het 1e kindje van een vriendin. Nu voor het 2e kindje. Mooie verpakt als cadeau en snelle levering!

Wat een feestje

Groot aanbod aan de zo mooie en leuke Haba spellen. Nu mijn eigen kinderen te groot zijn twee spellen als cadeau voor nichtjes van verschillende leeftijden gekocht. Snelle levering en het cadeaupapier…wat een plaatje, bijna zonde om uit te pakken!

Snelle levering en prachtig ingepakt

Heel Goed!

Heel Goed!

Prima product en levering

Mooi en degelijk speelgoed wat ik hier voor mijn kleinkinderen heb gekocht en wat ik in mijn omgeving nergens kan vinden.

Ik had het zelf niet beter gekund!

De wolf ziet er prachtig uit.

Mooie levering van de poppen en kleren

Mooie poppen en de kledij is ook kei makkelijk om te gebruiken. Ook mooi ingepakt

Fijn winkelen

Leuk assortiment voor wanneer je nog niet precies weet wat te kopen. Vlotte verzending.

Fijne snelle bezorging.

Zo een prettige winkelervaring

Duidelijke website maakt het eenvoudig om een goede keuze te maken. Van bestellen tot afleveren is makkelijk, snel en met een duidelijke en goede communicatie hierover geeft veel vertrouwen.

Ik kan jullie speelgoed ERG waarderen: goede kwaliteit, mooi uitgevoerd . De twee zachte babypoppen worden in onze kleuterklas intensief gebruikt. Jullie communiceren snel en correct. Juliie leveren snel. Kortom : ik ben fan ♡

Snelle levering, leuke pop

Ondanks de feestdagen werd de leuke pop snel geleverd.

Ik kocht reeds verschillende dingen bij Habaspeelgoedwinkel en de levring is heel snel, dat is super

Super service! Ik belde ter info waar m’n pakket bleef. M’n pakket bleek retour, doordat de mail van het postbedrijf niet goed was aangekomen om het pakket elders op te halen. Ontzettend balen. Het pakket is opnieuw verstuurd en goed aangekomen. Heel erg bedankt.

Producten goed bezorging te laat

Producten goed. Bezorging niet zoals geadverteerd maar op tijd

snelle service

ik ben vooral blij met de snelle levering (per post)

Wat leuk om zo een bestelling te mogen ontvangen

Netjes ingepakt en volgens afspraak geleverd.

Keurig geleverd en ingepakt

Al eerder besteld en altijd netjes en snel ingeleverd en leuk ingepakt. Aanrader!

Snel geleverd top!!

Zoals ik al vermelde snel en netjes geleverd.

Leuke leerzame spellen

Jonker Fransstraat 99