Snel besteld, snel geleverd, goede prijs

Geen verbeterpunten! Bestelling en levering gingen snel. Communicatie was servicegericht en zeer vriendelijk

Prima product

Roosters zijn goed. Alleen hoge verzendkosten voor brievenbuspost. Kan minder!

Er is geleverd wat ik had besteld, kwaliteit van de producten is goed.

Gebruiksvriendelijke webshop, bestelling en orderverwerking is goed verlopen. Er was een nalevering nodig welke keurig volgens planning verliep. De eerder verzonden deellevering had vertraging bij PostNL, hierover gemaild met de Profibouwshop.nl, zij gaven snel een reactie via de mail. De oorzaak lag achteraf inderdaad bij PostNL. En PostNL kwam voor het Pinksterweekend vrijdagmiddag de eerste deellevering alsnog bezorgen. Dus alles voor de Pinkster in huis. Top! Ik zou dus andere mensen Profibouwshop.nl aanbevelen. Groet, Bertus

Bestelde latei bleek toch niet op voorraad. Keurige mail of ik nog een week kon wachten of het aankoopbedrag gecrediteerd wilde hebben. Koos voor de eerste optie. Levering op de afgesproken dag. Tevreden.

Goede spullen, snel geleverd & kan ook retourneren

Goede spullen, snel geleverd & een onderdeel wat ik over had , met de originele verpakking kon retour

keurig netjes en snel geleverd

Keurig netjes verpakt en op tijd geleverd

Telefonisch goed geholpen, snel verzonden en bezorgd

Tijdens een verbouwing telefonisch contact gelegd met Profibouwshop voor toelichting op een koekoek voor onze kruipruimteventilatie. Telefoon werd snel beantwoord, uitleg was duidelijk en nadat ik had aangegeven dat ik met spoed de koekoek nodig had, kreeg ik een half uur later direct het bericht dat hij al was verzonden. Op vrijdag verzonden en zaterdagochtend was hij bij ons. Ging alle online bestellen maar op deze manier!

Snelle levering, scherpe prijs

Makkelijk om te bestellen, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle verzending

Vlotte verzending,en keurig verpakt.

Snel en correct

Correcte service, vlug geleverd bij extra vragen zeer vlugge reactie met een duidelijk spontaan antwoord

De bestelling werd na 1 dag al buitengewoon goed verpakt afgeleverd

Afspraak is afspraak

Goede kwaliteit en snelle levering.

Het materiaal werd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

nette en snelle levering

top service

Top spul!

Schroeven van woodies zijn het beste! En hier gevonden voor de laagste prijs!!!

keurig

op tijd en volgens verwachting.

Supersnel geleverd … niet te duur.. top!

Aanrader

Duidelijke website, snelle levering en alles goed verpakt voor transport. Top!!!

Snel en correct

De materialen zijn snel verstuurd.Een vraag werd snel meedenkend onderzocht en teruggekoppeld.

Krijg niet echt wat ik bestel

Vlotte levering (zoals bijna elke internet shop). Verder valt het een beetje tegen, ik kies meestal bewust voor een merk... Grabber schroeven worden een goedkoper merk (prijsverschil wordt wel terug gestort). Bahco speedboor ook een ander merk. Als iets dan niet voorradig is verwacht ik dat men contact opneemt. Één doos met Woodies was al open, ik niet netjes, terwijl alles toch echt stevig verpakt is.

Goed product en snelle levering

Zie boven

Goed product tegen redelijke prijs en snel geleverd

De enige partij waar ik het zwarte rooster als particulier kon bestellen. De levering duurde een dag langer dan aangekondigd, maar dat lag aan PostNL. Het product was goed verpakt en onbeschadigd en inclusief insectenrooster.

Prima levering

Prima levering en voldoet aan de verwachting

uitstekend verzorging

snelle leving, uitstekend product