Goede prijzen snelle service

goed geregeld

Alles goed en snel geregeld

Alles volgens afspraak

Scherpe prijzen, snelle levering en persoonlijk contact

Prima ervaring, diverse bouwmaterialen besteld. Er werd netjes gevraagd of de levering in 1 keer verzonden kan worden maar iets later (altijd mijn voorkeur). En nog een item last minute toevoegen aan de bestelling was ook zo geregeld.

Zeer tevreden!

Ik bestel hier al jaren schroeven voor min bedrijf en altijd tevreden. Goeie service vriendelijke personeel en snelle levering. In een woord top bedrijf!

Snel geleverd voor een redelijke prijs

Zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding

Behalve de prijs, reageert men snel op mails en is niet te benauwd om voorraadartikelen direct op te sturen ondanks de extra kosten.

uitstekend

snel en keurig verpakt

snel en netjes geleverd

De levering is echt super snel gegaan, stond er zelf verbaasd van. Klasse hoor!

Good

We place orders with Profibowshop since few years and all works flawlessly. Even in this difficult times for Global Logistics time to deliver our orders is not long.

Snelle levering en topproducten

Snelle levering en goede producten tegen een mooie prijs

perfecte service

Snel en goed geleverd

Super snel en top

....

Ja goed voormekaar

super snel

ben zeer goed tevreden

Online kopen als bij een goede detaillist

Meedenken, goede adviezen, snelle levering tegen een scherpe prijs. Top!!

Goede levering

Hoewel het bij het bestelproces niet duidelijk was wat de levertijd zou zijn , werd het bestelde product toch na drie dagen geleverd. Via een track en trace kon de levering in de gaten gehouden worden.

Elke keer weer perfect

Ze zijn snel, accuraat en met concurrerende prijzen

Zeer goede ervaring

Volgens afspraak bestelling ontvangen.

Topkwaliteit, snelle levering en flexibel klantgericht.

Al een aantal keren besteld, met name ijzerwaren. Wat je hier bestelt is goed. Er wordt snel geleverd en ook als je zelf een fout maakt in de bestelling word je flexibel en goed geholpen.

Snelle levering, voordelig

Makkelijke site om te bestellen

Na verschillende sites bezocht te hebben kwam profibouw er als beste uit qua prijs voor hetzelfde produkt. Na de bestelling zeer snelle levering. Top

snel geleverd

snel geleverd

Vlot geleverd, flexibel

De ventilatieprofielen werden vlot geleverd. Wel wat beschadigingen, maar niet zodanig dat we er last van hebben en dit zien we later ook niet. Daarom hier niet over gereklameerd.

Bourtangerstraat 2

9541BG Vlagtwedde