Heerlijke kaas

Ik heb voor de eerste keer bij Boomkamp besteld en nu twee kazen geproefd en ze zijn heerlijk! Alles wordt netjes gevacumeerd aangeleverd, met apart de kaaspapiertjes, dus dat gaat ook prima. Maar de kazen.... die zijn gewoon verrukkelijk!

Tevreden artikel niet op voorrraad maar keurig het geld teruggestort

Tevreden

Heerlijke kaas voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Verzending snel en keurig geleverd! Vacuüm verpakt en extra vellen bij geleverd om de kaas in te bewaren.

Heerlijke kaas en goede service

De kaas smaakt echt fantastisch. Groot aanbod ook, en de service is ook uitstekend. Altijd vriendelijk.

Super!!

Ik bestel al geruime tijd en ben blij met de prijs/kwaliteitverhouding en de snelheid van levering. Ook blij dat het stro is verdwenen uit de verpakkingsdoos :) Je betaalt natuurlijk vooraf en het wil weleens voorkomen dat er stukken kaas onvoordelig worden afgesneden waardoor je dus eigenlijk teveel betaalt, meestal compenseert zich dat dan wel weer met een ander stuk kaas wat groter uitvalt. Ruim assortiment en regelmatig nieuwe kazen om uit te proberen. Echt een aanrader!!

Snelle service, goed verpakt prima kwaliteit

Top producten voor een goede prijs

Heerlijke kaas, goed ingepakt in de doos.

Wat een positieve ervaring. Op elke kaas stond op de verpakking geschreven wat het was. Extra kaaspapier en goed geseald. Ook het contact met de shop via email verliep voorspoedig. Dus zeker een aanrader!

Het gaat goed

Levering is altijd goed

Uitstekend assortiment , kwaliteit, levering TOP

Topkaas topprijzen en top levering kan niet beter Dank U

geweldig

netjes verpakt goed verzorgd en snel bezorgd wij zijn tevreden

heel erg tevreden

Super kwaliteit en heel snel geleverd.

Lekkere kaas! Eenvoudig te bestellen

Snel gevonden, makkelijk bestellen en snel jeleverd Prima dus

Spectacular!

We love cheese! So far, all the cheeses I've purchased have been excellent. Fast delivery, great product, and everything is carefully packaged.

prima, heerlijke kaas.

heerlijke kaas, en altijd snel binnen.

Heerlijke kaas, netjes verpakt tegen een goede prijs.

Levert snel, netjes verpakte en gevacumeerde kaas. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

Der Käse ist echt lecker und immer wird schnell geliefert.

Goede service en kwaliteit

Zeer snelle goed verzorgende levering

Helemaal prima!

Duidelijke website, snelle verzending en helemaal blij met de mooie fondueset van Boska.

Goede kaas en mocht er een keer wat te lichte kaas verzonden word dit keurig opgelost

Alle soorten kaas voor een prima prijs

Je kunt er van alles bestellen, heel veel kaassoorten en ook andere lekkernijen. Alle kaas wordt gevacumeerd en goed ingepakt. De prijs is goed het het wordt snel verzonden.

Vers product tegen een redelijke prijs.

Levering binnen 3 werkdagen. Vers product, vacuüm verpakt en geleverd in een stevige doos. Uitgebreid assortiment. Ik ben super tevreden.

geweldig

zeer goede ervaring was leuk pakket heerlijke kaas

Schnelle Lieferung und hervorragende Qualität

Habe schon mehrfach bestellt und wurde nie enttäuscht

Snel geleverd, hygiënisch verpakt

Besteld voor een borrel/spelletjes middag+avond, snel geleverd, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kaasmesjes

Wij waren al weken op zoek naar mooie kleine kaas mesjes. Bij Boomkamp gevonden en gekocht. Wij ,ijn er heel erg blij mee. Ze zijn prachtig!