heel erg tevreden

Super kwaliteit en heel snel geleverd.

Lekkere kaas! Eenvoudig te bestellen

Snel gevonden, makkelijk bestellen en snel jeleverd Prima dus

Spectacular!

We love cheese! So far, all the cheeses I've purchased have been excellent. Fast delivery, great product, and everything is carefully packaged.

prima, heerlijke kaas.

heerlijke kaas, en altijd snel binnen.

Heerlijke kaas, netjes verpakt tegen een goede prijs.

Levert snel, netjes verpakte en gevacumeerde kaas. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

Der Käse ist echt lecker und immer wird schnell geliefert.

Goede service en kwaliteit

Zeer snelle goed verzorgende levering

Helemaal prima!

Duidelijke website, snelle verzending en helemaal blij met de mooie fondueset van Boska.

Goede kaas en mocht er een keer wat te lichte kaas verzonden word dit keurig opgelost

Alle soorten kaas voor een prima prijs

Je kunt er van alles bestellen, heel veel kaassoorten en ook andere lekkernijen. Alle kaas wordt gevacumeerd en goed ingepakt. De prijs is goed het het wordt snel verzonden.

Vers product tegen een redelijke prijs.

Levering binnen 3 werkdagen. Vers product, vacuüm verpakt en geleverd in een stevige doos. Uitgebreid assortiment. Ik ben super tevreden.

geweldig

zeer goede ervaring was leuk pakket heerlijke kaas

Schnelle Lieferung und hervorragende Qualität

Habe schon mehrfach bestellt und wurde nie enttäuscht

Snel geleverd, hygiënisch verpakt

Besteld voor een borrel/spelletjes middag+avond, snel geleverd, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kaasmesjes

Wij waren al weken op zoek naar mooie kleine kaas mesjes. Bij Boomkamp gevonden en gekocht. Wij ,ijn er heel erg blij mee. Ze zijn prachtig!

duidelijk en bereikbaar voor vragen, goede kwaliteit

duidelijk en bereikbaar voor vragen, goede kwaliteit en snelle levering

Erg lekkere kaas

Ik heb nu al meerdere keren kaas besteld via Boomkamp. Ik ben zeer tevreden. Lekkere kaas, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Ik beveel Boomkamp zeker aan bij iedereen

superrr net als altijd

goede overzichtelijke site met veel keuzes snel besteld en heel snel thuis bezorgd

Woonachtig in Oostenrijk is het heerlijk om onze eigen kaas te kunnen eten. Bezorging altijd goed verpakt. Super tevreden.

In een weekendje weg, toevallig Boomkamp tegen gekomen op de markt, ik vond het echt een heerlijk stukje kaas, heb nu al elke 2 mnd. kaas besteld, € 60,00 zonder verzendkosten is best aan de hoge kant, ik weet nu wel welke soorten ik het lekkerst vindt! Prima verpakt, hele fijne ( snelle ) bezorging, Jammer dat deze niet in Brabant op de markt staan, ik blijf vers toch lekkerder vinden dan vacuüm verpakt.....

Goed.

Andere koerier nemen!

Heerlijke kazen voor goede prijs!

Ik wil kaas! Ik laat ongeveer iedere twee weken kaas bezorgen en dat is zo fijn. Snel geleverd, vacuum verpakt en heerlijke kazen en andere delicatessen voor een goede prijs. De website is duidelijk en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Zeker een aanrader!

Echt top

In een woord geweldig , hele snelle service en echt prachtige producten. Heerlijke kaas en worsten besteld , mooi vacuum verpakt top.

we voelen ons belazerd door liegen over herkomst kaas

wij wilden geen kaas onder de rook van industrie/PFAS uitstoters en kwamen bij BoerJohan '' Biologische pikante boerderijkaas. Vol en pittig van smaak. Ambachtelijk bereid en rechtstreeks van het Twentse platteland.'...maar wat blijkt, de melk/kaas komt van onder de rook v/industrie (Kinderdijk/Alblasserdam) en wordt - blijkt nu vlg. aangepaste site na onze klacht - ''afgerijpt'' in Twente. Dat noem ik de boel bedonderen. We gaan never ever nog BoerJohan kopen want we willen geen vervuilde kaas. Waren een goede klant m/paar wielen/jaar...

Heerlijke kazen, goede service.

Zie boven.