heerlijkkk

geweldig lekkere kaas

Heerlijk kaas

Voor de eerste keer besteld. Heel netjes en snel bezorgd. Niet te vergelijken met supermarkt kaas. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer!!!

Zoals altijd snelle correcte levering.

lekkere kaas

Webshop makkelijk en heerlijke kaas en groot aanbod

Alles prima - net zo als altijd!

Snel opgeleverd, uitstekende keuze, goede qualiteit - en dankzij Boomkamp kunnen wij genieten van NoordWester Edammer bolkaas die in Duitsland meestal niet verkrijgbaar is. Rondom tevreden dus!

Makkelijk zoeken op website, alles ging soepel en vlot

Makkelijk, soepel en vlot.

Nette communicatie

Bestelproces verliep uitstekend. Uiteindelijke overhandiging aan vervoerder duurde te lang. Prima product!

Prima kwaliteit kaas, snelle verzending, zeer tereden

Goede prijzen, snelle verzending en fijne communicatie

Kazen zijn vaak nog iets zwaarder dan wat je besteld hebt. Prijzen zijn erg laag en de communicatie is erg prettig.

lekkerrrr!!!!!

Zou niet weten hoe ik het anders moet omschrijven. Vooral het toezenden is een gemak naar DLD. Dus in een woord gezegd Heerlijke keuzes van kazen. Vooral de minder zout en vet. Wij zijn echte kaaskoppen en wonen in DLD. Groetjes Julia Jacobs

Heerlijke kaas, snelle levering, goede klantenservice

Ik ben dik tevreden, er is een ruime keuze aan kaas en worst. Ik vind de seizoen-aanbiedingen goed om eens iets anders te proberen. De problemen met het sealen van de kaas zijn ook opgelost, het gebeurt nu nog maar zeer zelden das er iets schimmelt - en dan allen als ik de kaas te lang in de koelkast heb laten liggen.

Goed en snel geleverd,

Na telefonisch contact, vriendelijk en correct geholpen! Alleen vind Ik het Bedrag te hoog voor gratis verzending, omdat ik alleen voor mijzelf bestel.

Goed verpakt, goed afgeleverd.

Prima product.

Goede service,grote keuze.

.mijn favoriet,de five countys cheddar,moeilijk verkrijgbaar,bij Boomkamp op voorraad en wordt keurig in het gewenste gewicht geseald geleverd ! En snel ook nog!.

Gewoon goed

Lekkere kazen ,worsten en noten voor een eerlijke prijs

Lekkere kaas

Goede website/shop waar je makkelijk kunt bestellen. Levering is prima binnen een paar dagen. De Kaas was ook heel lekker en goed verpakt.

Alles prima!

Alles prima verzorgd!

Prima kaas, maar......

De kaas is goed, alleen het verpakken gaat niet altijd goed. Van de 8 stukken kaas zijn er 2 verpakkingen niet vacuüm. Dit heb ik ook met mijn vorige bestelling mee gemaakt.

Sehr , sehr leckerer Käse

Habe jetzt schon öfters den leckeren Käse bestellt. Heute fehlte etwas im Paket. Wurde sofort mit einem Gutschein erstattet.

Tevreden!

Zoals altijd snel geregeld lekkere kaas, soms valt iets tegen, zoals deze keer de mosterd light kaas, zo'n dikke korst, niet lekker, mja die bestellen we de volgende keer niet meer! Ik weet ondertussen wat mijn favorieten zijn....

Heerlijk

De kaas is zalig zou wel fijn zijn als er op stond welke het is

Veel keuze goed vacuüm verpakt verzonden. Lekkere kazen en worsten.

Ik ben zeer tevreden

Dinsdag besteld en de volgende dag geleverd

Heerlijke kaas,enorm assortiment.

Heel lekkere kaas en heel veel keus. Alles vacuüm verpakt. Alleen jammer dat de verzending met GLS is aangezien die alleen overdag en dan meestal in de ochtend langs komen als er niemand is. Was fijner geweest als dat metTrunkers verzonden kon worden.( die komen altijd na 17.00 uur)

Alles naar wens

Netjes ,goed en lekker.

Over Boomkamp Kaasspecialist

Boomkamp Kaasspecialist is in 1973 opgericht en een echt Twents familiebedrijf, gespecialiseerd in het rijpen, verzorgen en verkopen van Nederlandse kaas. Wat begon als een kleine markthandel is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met maar liefst 10 markten in Oost-Nederland, een kaaswinkel in Denekamp én de webshop wereldwijd, kan iedereen genieten van de lekkerste kazen en delicatessen uit binnen- en buitenland. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs!