Ik heb voor de eerste keer bij Boomkamp besteld en nu twee kazen geproefd en ze zijn heerlijk! Alles wordt netjes gevacumeerd aangeleverd, met apart de kaaspapiertjes, dus dat gaat ook prima. Maar de kazen.... die zijn gewoon verrukkelijk!
Tevreden
Bedankt voor uw begrip en uw fijne woorden! Jammer dat het artikel niet op voorraad was, maar fijn om te horen dat de terugbetaling naar tevredenheid is verlopen. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen in onze webshop! 🧀💛 Met vriendelijke groet, Boomkamp Kaas
Heerlijke kaas voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Verzending snel en keurig geleverd! Vacuüm verpakt en extra vellen bij geleverd om de kaas in te bewaren.
Wat leuk om te lezen, bedankt voor uw mooie review! 😊 Fijn dat de kaas en de verzending zo goed zijn bevallen. We doen ons best om alles vers en netjes te verpakken — heerlijk om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer bij Boomkamp Kaas!
De kaas smaakt echt fantastisch. Groot aanbod ook, en de service is ook uitstekend. Altijd vriendelijk.
Wat een mooie woorden, hartelijk dank! 🧀💛 Fantastisch om te horen dat onze kaas zo in de smaak valt en dat u tevreden bent over ons assortiment en service. We waarderen uw vriendelijkheid en zien u graag weer terug!
Ik bestel al geruime tijd en ben blij met de prijs/kwaliteitverhouding en de snelheid van levering. Ook blij dat het stro is verdwenen uit de verpakkingsdoos :) Je betaalt natuurlijk vooraf en het wil weleens voorkomen dat er stukken kaas onvoordelig worden afgesneden waardoor je dus eigenlijk teveel betaalt, meestal compenseert zich dat dan wel weer met een ander stuk kaas wat groter uitvalt. Ruim assortiment en regelmatig nieuwe kazen om uit te proberen. Echt een aanrader!!
Wat ontzettend fijn om te lezen, bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review! We zijn blij dat u al zo’n trouwe klant bent en dat u tevreden bent over onze kwaliteit, prijzen en service — en goed om te horen dat het nieuwe verpakkingsmateriaal bevalt! Dank ook voor uw opmerking over de kaasgewichten; we letten hier zorgvuldig op en waarderen het dat u dit zo netjes benoemt. We hopen dat u nog vaak nieuwe favorieten in ons assortiment ontdekt! Met vriendelijke groet, Boomkamp Kaas
Top producten voor een goede prijs
Bedankt voor deze positieve review! Geniet van uw bestelling. Met vriendelijke groeten, Boomkamp Kaas
Wat een positieve ervaring. Op elke kaas stond op de verpakking geschreven wat het was. Extra kaaspapier en goed geseald. Ook het contact met de shop via email verliep voorspoedig. Dus zeker een aanrader!
Wat een prachtige review, hartelijk dank! 🧀 Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, verpakking en communicatie. We doen ons best om elke bestelling met zorg te behandelen! Met vriendelijke groeten, Boomkamp Kaas
Levering is altijd goed
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw positieve reactie. We waarderen het enorm dat u tevreden bent over onze levering. Met vriendelijke groeten, Boomkamp Kaas
Topkaas topprijzen en top levering kan niet beter Dank U
We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over ons assortiment, de kwaliteit en de levering. Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groeten, Boomkamp Kaas
netjes verpakt goed verzorgd en snel bezorgd wij zijn tevreden
Bedankt voor uw fijne review. We zijn blij dat de bestelling netjes verpakt en snel bezorgd is. Geniet van de kaas en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Boomkamp Kaas
Super kwaliteit en heel snel geleverd.
Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn dat de kwaliteit en levering aan uw verwachtingen voldoen. We hopen u snel weer terug te zien! Met vriendelijke groeten, Boomkamp Kaas
Snel gevonden, makkelijk bestellen en snel jeleverd Prima dus
Wat fijn om te lezen dat alles naar wens was! 😊 Bedankt voor uw positieve review en het vertrouwen in onze kazen. We zijn blij dat het bestellen en leveren zo soepel is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Boomkamp Kaas
We love cheese! So far, all the cheeses I've purchased have been excellent. Fast delivery, great product, and everything is carefully packaged.
Thank you so much for your wonderful review! 🧀 We’re delighted to hear that you’re so happy with our cheeses. It’s great to know that everything from the fast delivery to the careful packaging met your expectations. We truly appreciate your trust and look forward to welcoming you back soon.
heerlijke kaas, en altijd snel binnen.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen ons te beoordelen. We vinden het fijn te horen dat alles goed verlopen is en je je bestelling snel in huis had. Geniet ervan en hopelijk tot de volgende keer!
Levert snel, netjes verpakte en gevacumeerde kaas. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima.
Wat fijn om te horen, bedankt voor deze beoordeling. We bieden onze producten inderdaad gunstig aan t.o.v. de prijzen in supermarkten en speciaalzaken. Vers van het mes voor een eerlijke prijs. Hopelijk mogen we je nogmaals van dienst zijn!
Der Käse ist echt lecker und immer wird schnell geliefert.
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns zu hören, dass alles gut geklappt hat und Sie Ihre Bestellung schnell erhalten haben.
Zeer snelle goed verzorgende levering
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed verlopen is, dat vinden we heel belangrijk. Veel plezier van je bestelling!
Duidelijke website, snelle verzending en helemaal blij met de mooie fondueset van Boska.
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen, heel veel plezier ermee!
Goede kaas en mocht er een keer wat te lichte kaas verzonden word dit keurig opgelost
Originele beoordeling
Heb al best vaak wat besteld maar had nu een keer nagewogen en was te weinig op 2 kilo jonge kaas 150 gram te weinig en op de pesto kaas en kruiden kaas wat in totaal 1 kilo moest wezen ook bijna 100gram minder. Dit vind ik nog best wat aangezien ik nog nooit had gecontroleerd kan dit dus best vaker gebeurd wezen.
Je kunt er van alles bestellen, heel veel kaassoorten en ook andere lekkernijen. Alle kaas wordt gevacumeerd en goed ingepakt. De prijs is goed het het wordt snel verzonden.
Levering binnen 3 werkdagen. Vers product, vacuüm verpakt en geleverd in een stevige doos. Uitgebreid assortiment. Ik ben super tevreden.
zeer goede ervaring was leuk pakket heerlijke kaas
Wat fijn te horen! Hier worden wij ook blij van. Graag tot een volgende keer!
Habe schon mehrfach bestellt und wurde nie enttäuscht
Besteld voor een borrel/spelletjes middag+avond, snel geleverd, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Wij waren al weken op zoek naar mooie kleine kaas mesjes. Bij Boomkamp gevonden en gekocht. Wij ,ijn er heel erg blij mee. Ze zijn prachtig!
Wat leuk om te horen dat jullie blij zijn met de kaasmesjes! Heel veel plezier ervan.