Goed geregeld

Alles volgens afspraak geregeld.

Tevreden!

Heb de Bestelling snel ontvangen en was netjes ingepakt !!

Gut

Bauern Käse hätten wir gerne würziger, mehr das Bauern Geschmack

alles super, ziegenkäse schmeckt prima

alles super, ziegenkäse schmeckt prima

Lekkere kazen, goede communicatie en snelle bezorging!

Lekkere kazen, goede communicatie en snelle bezorging!

Zeer goede service

Heerlijke kaas, ik woon in Rotterdam dus ben blij dat verzenden geen probleem is, ook zeer netjes ingepakt, voor mij een dikke 10!!

erg teleurgesteld

heb 2 dagen thuis gewacht en wist niet dat het verstuurd zou worden, want voor 2jaar terug werd het thuis bezorgd door het personeel zelf, ik koop voortaan mijn kaas weer op de markt,

schnelle lieferung

schnelle lieferung der bestellten käsesorten,gut verpackt. leider bildete sichbei einem eingeschweizten käse etwas schimmel an der schale.ansonsten guter geschmack-sind zufrieden.

zeer goede winkel

Ik koop al een aantal jaren vinificatie van kaas snel transport zeer goed inpakken communicatie zeer goed

Alles frisch und super schnell angekommen

Die Bestellung war innerhalb von zwei Tagen bei mir. Käse gut verpackt und lecker

zeer lekkere kaas

Snelle levering en zeer lekkere kaas

Heerlijke kazen snel thuis afgeleverd

Boomkamp is onze favoriet met heerlijke kazen. Ideaal dat deze ook online besteld kunnen worden. Site werkt eenvoudig en de kaas geseald en wel snel in huis. Top

Goeie kaas, goeie service

Verzendkosten stonden verkeerd aangegeven op de website. Netjes opgelost. En gewoon lekkere kaas!

Heerlijke kaas

De kaas smaakt goed en is snel geleverd.

De lekkerste kaas!

Al jaren een zeer tevreden klant. Vooral de oude geitenkaas is de allerlekkerste die ik ooit heb gegeten! Perfecte communicatie en verzending naar het buitenland. We wonen sinds kort in Griekenland en Boomkamp heeft speciaal voor ons de lijst met landen uitgebreid, zodat wij kunnen blijven bestellen.

Prima service en kwaliteit

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie en perfecte levering.

Super leckere Käse, viel Auswahl, ehrliche Preise, zuverlässige Lieferung!

Super leckere Käse, viel Auswahl, ehrliche Preise, zuverlässige Lieferung! Wir sind schon Jahre Kunde und freuen uns immer wieder so einfach und problemlos echte holländische Käse nach Hause geliefert zu bekommen.

Keurig verzorgd!

Een 10 voor de zeer netjes verzorgde verzending!

sehr schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung und leckerer Käse, sehr gerne wieder.

oke

Heerlijke metworsten

Jammer dat er bijna geen kruidnagel in zat

Super goed geregeld

kann Mann nur empfehlen

Sind sehr Zufrieden guter und schnelle Lieferung

Mooi en goed verpakt!

Heerlijke kaas, met zorg in gepakt.. En ook de bezorgdiensten netjes aan gegeven, was net een kadootje om uit te pakken ook al wist ik wat er in zat

Heerlijke kaas, perfekte service!

ik ben zo blij dat ik Boomkamp gevonden heb (via mijn zwager!). De portokosten naar Duitsland zijn totaal acceptabel. de kaas is heerlijk, alles goed verpakt, (vaccuum verpakt), en extra papier erbij. Een aanrader!!!

Kiyoh Bewertungen