De betere kaas specialist

Iedere week halen we, op zaterdag, de kaas bij Boomkamp op de markt. Dit doen we nu al vele jaren en het blijft ons steeds maar bevallen. De kazen zijn van goede kwaliteit en blijven lang goed met de juiste omstandigheden. De smaak gaat niet achteruit naarmate de kaas langer in de koelkast ligt. Maar de kazen zijn, voor mij, niet hetgeen dat Boomkamp tot de beste kaasspecialist maakt. De kennis van de medewerkers is tot op heden op en top. Natuurlijk, met de hoeveelheden soorten kaas op de wereld, weten ze niet alles en dat is niet erg. Tot nu toe komen we er uit als ik iets aparts zoek voor een recept. Daarnaast is de vriendelijkheid en de herkenning 2 punten die voor mij de ervaring de beste maken. Als horecaman vind ik gastbeleving erg belangrijk en als ik bij Boomkamp aan de kraam sta, voelt het alsof ze er hetzelfde over denken. Het maakt daarbij niet uit of ik geholpen wordt door de oudere of jongere mensen. Er is een goede samenwerking waardoor je als klant altijd antwoord op je vraag krijgt. Zo kregen wij ook een aanbeveling voor een kaas met dadelbrood combi waar wij niet op zouden zijn gekomen. Weer een pluspunt in mijn ogen. Ik blijf bij Boomkamp mijn kaas halen!

Heerlijke kaas, keurig verpakt, snelle levering

De oude 20+ kaas is echt lekker. Je proeft niet dat het een kaas is met een lager vetgehalte!

Sehr leckerer Käse...trotz Corona...Super!

Während des Bestellvorgangs konnte ich den Zusatz der Hausnummer "a" nicht eingeben. Woraufhin DPD nicht zustellte. Nach einem Anruf bei Ihnen hat sich das Problem sehr schnell gelöst. Sie haben sich sehr zuverlässig gekümmert und einen Tag später war der Käse dann da.

Sehr, sehr lecker

Tolles Angebot, schnelle Lieferung

Alles super gelaufen

Super schnelle Lieferung, transparent, Ware wie immer super gut.

Kam schnell, pünktlich. Käse schmeckt perfekt.

Lieferung ohne Probleme. Sehr zuverlässig und schnell.

Goed en snel bezorgd, heerlijke kaas!

Heerlijke kaas! Met zorg ingepakt, met kaas-inpakpapier erbij! Tot gauw

Alles hat gut geklappt.

Helaas zijn de 4 edamer kaasjes die wij besteld hadden zonder geschenkdoosje geleverd. Wel snelle levering.

Heerlijke kaas, snelle levering!

De kaas was super lekker van smaak, veel keuze en zeer netjes verpakt. De bestelling had ik ook snel in huis!

schnelle Lieferung und gute Verpackung

schnelle Lieferung und gute Verpackung, die Qualität, soweit ich es schon probiert habe, ist sehr gut.

Snelle levering!

Klantvriendelijk en levering op afgesproken tijd!

Helemaal goed nu

Kon niet meer precies vinden wanneer het was verstuurd Dacht dat het te lang duurde Maar 4 dagen is prima

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, Qualität wie bei Kauf vor Ort

Voldoet volledig aan mijn verwachting

De stukken kaas die ik heb besteld zijn prima vacuum verpakt en goed van vorm ( niet alles in een punt waardoor je alleen maar korst krijgt). Het gewicht is iets meer dan waarvoor betaald is dus ook hier alles naar tevredenheid.

Preis-/Leistungsverhältnis ist ausgesprochen gut!

Käse ist super verpackt. Wir haben bislang keine böse Überraschung entdecken können - muss man ja auch nicht ;-) Aroma sind toll und für jeden was dabei. Lieferung erfolgte schnell!

immer Gut zufrieden

ich würde gerne Käse bestellen, kann aber kein Holländisch, ich selbst bin Stammkunde in Enschede und würde das Geld gerne überweisen. Das Personal in Enschede kennt mich, ich bin derjenige der immer Baguette mit bringt. Ich freue mich darauf bald wieder direkt nach Enschede zu kommen und einzukaufen. L G Karlheinz Kotulla Grüße bitte an das Team in Enschede

Ik ben verzot op franse worst en die kon ik niet zo voordelig in de winkel kopen, en dan is bezorgen aan huis helemaal een uitkomst. De kwaliteit is ook nog eens super, en de huid laat zich ook makkelijk verwijderen. Zeker de moeite van een nabestelling waard.

Perfekt!

Die Homepage ist übersichtlich und die Bestellung daher absolut einfach. Die Lieferung erfolgte sehr schnell und gut verpackt. Alle Waren sind vakuumiert.

Heerlijke kaas en voortreffelijk ingepakt

De kaas was voortreffelijk ingepakt. De kwaliteit van de kaas is top.

niet netjes

ze hadden mijn bestelling voor de deur gelegt.in de zon.

Wir haben den guten Käse immer in Denekamp gekauft,durch Corona ging es leider nicht mehr.

Wir haben nur sehr gute Erfahrungen gemacht,sehr nette Verkäufer und sehr guter Käse.Jetzt haben wir das erste mal im Internet gekauft auch gut aber wenn ich den Käse vor mir sehe finde ich es besser und ich kaufe auch mehr. Mit freundlichem Gruß Jutta federmann

Einfach super

Schnelle und einwandfreie Abwicklung, tolle Kommunikation. Der Käse ist MEGAA

Perfekter Service

Erste Bestellung. Rundherum zufrieden. Die Abwicklung ohne Probleme. Die Produkte von hoher Qualität. Nicht günstig aber eben auch hochwertig. Ich bestelle hier wieder.

Gute Auswahl, guter Käse, schnelle Lieferung.

Ich habe jetzt zum zweiten mal Bestellt und bin rundum zufrieden.

Kiyoh Bewertungen