Uitstekend !

Daar bestel ik vaker dankzij de goede service.

Heerlijke kaas voor een heerlijke prijs

Afgelopen zomer met een dagje Zwolle de marktkraam voorbij zien rijden. Opgezocht op internet en zeker geen spijt. Al verschillende keren besteld en steeds weer super. Ook zeer klantvriendelijk via de mail. Top!

schnelle Lieferung nach Deutschland

Käse schmeckt Top!

Heerlijke kaas en hele fijne service.

Los van dat dit de beste kaas van Nederland is.. is áls er onverhoopt een keer iets misgaat de service ook nog eens heel prettig.

Alles wie immer bestens - gerne immer wieder

schnelle Lieferung - alles bestens - immer wieder gerne

uitermate goed verzorgd

keurig verzorgd

Zum ersten mal bestellt und sehr zufrieden !

Wir lieben Käse aus Holland. Jahrelang haben wir bei einem großen Internetlieferanten gekauft. Dort ist die Auswahl wohl noch größer, aber das Preisniveau teilweise nicht gerechtfertigt und wenn über Amazone verkauft wird, unverschämt hoch. Also hier bei Boomkamp, beste Qualität, faire Preise, super verpackt (ohne extra Order) und sehr schnelle Lieferung. Trotz allem, sehr große Auswahl und wenn wir die Bilder der Verkaufswagen sehen, fühlen wir uns in Holland. Vielen Dank dafür. Wir werden mit Sicherheit wieder bestellen. Herzliche Grüße nach Holland

Van online bestellen tot bezorging prima

Gemakkelijk dat ik niet meer speciaal voor mijn favoriete kaas naar Zwolle hoef te rijden.

meinem Wunsch nicht nachgekommen

die Lieferung hat mich ein wenig enttäuscht, bei meiner Bestellung habe ich darauf hingewiesen, mir bitte ein oder 2 gerade Käsestücke zu liefern, ich bekomme immer, wenn ich nach Enschede oder Glanebock fahre nach meinem Wunsch gerade Stücke, damit ich sie besser schneiden kann auf meiner Maschine, und das seit mehr als 20 Jahren. Mir kam es so vor, das die mir gelieferten Stück bereits längere Zeit eingezogen waren und dann einfach wahllos in den Versand an mich gingen, schade. Trotz allem bin ich froh nach Langem entlich wieder Ihren leckeren Texelkäse zu bekommen und hoffe, das bei meiner nächsten Bestellung auf meine Wünsche eingegangen wird. Vielen Dank und ein schönes Wochenende Wilma Dieker

Zeer tevreden.

Lekkere kaas! Goed verpakt!

Super Qualiät, schnelle Lieferung, gerne wieder.

Tolle Leute vor Ort. Onlinebstellung unkompliziert und schnell. Leckerer Käse aus Holland.

Besser geht es nicht.

Sehr netter Kontakt.Es hat alles prima geklappt.

Snelle levering/mooie prijs

Had via plaatselijke winkel kennisgemaakt met Twentse bunkerkaas. Helaas hadden zij dat maar eenmalig in de winkel. Via internet kwam ik uit bij Boomkamp. Meteen maar meerdere stukken besteld, om uit te delen maar ook om internetaankoop (o.a. verzendkosten) te rechtvaardigen.

Guter Service, spitzen Qualität und schnelle Lieferung

Ich habe das erste Mal bestellt. Die Lieferung ging super schnell, das Preis- Leistungsverhältnis ist gigantisch gut. Einfach super und ich kann es jedem empfehlen.

De heerlijke kaas die wij normaal op de markt in Zwolle halen nu in 2 dagen thuis bezorgd in Houten. Jammer dat we die heerlijke Brie niet kunnen bestellen en ook jammer van het persoonlijke contact met Marcel in Zwolle. Graag tot ziens.

Wunderbar herrlich schmeckende Käse!

Ik bestel de kaas online uit Duitsland. Verzending uit Nederland naar Duitsland funktioniert perfekt. Bestel in het weekend en krijg het meestal de donderdag erop. De kaas is van een konstante goede kwaliteit en krijgt bij vrienden van mij, die het nog niet kenden steeds meer positieve resonans, waardoor ik elke keer weer wat moet afgeven van mij bestelling. Groetjes

wederom voor herhaling vatbaar

net als vorige keer , smaken, verpakking , assortiment en prijs heel goed . omdat ik ook wel eens wat weggeef is het goed ,dat op de verpakking , de soort staat vermeld . dit voorkomt vergissingen .

Toch bezorgkosten bij 49,90 ondanks verzoek

Wel jammer dat ik verzendkosten moet betalen , omdat ik een rekenfout heb gemaakt. En nu blijkt dat ik op 49,90 ben uit gekomen dus 0,10 te weinig voor de gratisverzendkosten. Deze werkwijze is geen aanbeveling om opnieuw kaas bij u te bestellen. Bij andere webshops krijg je in zo'n geval een melding: "als u 0,10 bijbesteld wordt het gratis verzonden." Geen positieve reactie alleen een vermelding dat het duidelijk op de website staat dus bepaald niet klantvriendelijk

Ik heb mijn kaasfondue goed verpakt en redelijk snel ontvangen. Bedankt!

Sehr schnelle Lieferung und Käse ist perfekt !

Lieferung kam am nächsten Tag schon hier an. Der Käse ist soooo lecker. Wir werden bald wieder bestellen.

Perfekt!

Super Käse, schnelle Lieferung, jederzeit gerne wieder.

zie onder

Ik heb de laatste 3 keer dat ik een bestelling heb geplaatst van iedere keer 8 stukken kaas van een pond steeds opnieuw gevraagd om aandacht om de stukken kaas goed vacuum te verpakken. Maar iedere keer gaat het niet goed. Ook nu weer zat het plastic weer los om de kaas bij 3 stukken. Een beetje meer aandacht hiervoor zou wel passen.

Top! Super schnelle Bearbeitung und Versand nach Deutschland

Wir haben zum ersten Mal online gekauft, weil wir durch Corona aktuell nicht vor Ort den Käse in den Niederlanden einkaufen können wie sonst. Wir sind begeistert, dass wir in nur 2 Tagen den Käse in gewohnter Qualität geliefert bekommen haben. Gerne wieder!

Heel goed!

Prima ervaring

Gemakkelijk op internet te vinden. Genoeg keuzes voor opsturen of ophalen. Prima producten.

Kiyoh Bewertungen