einfach gut !

Wir haben sonst immer bei einer Fahrt nach Ostericks in Dennekamp angehalten und Käse gekauft. Bedienung immer freundlich und der Käse gut. In der Corona Zeit haben wir die Onlinebestellung getestet. Und sind sehr zufrieden.

Super goede.service!

Prima service wat betreft het bezorgen!!

alles super

in coronazeiten gerne wieder sonst ihren geschäften

alles top

Wir sind rundum zufrieden

Heerlijke kaas, goede service

Heerlijke kaas, goede service

Prima service . Hele lekkere kaas

Kaas van Boomkamp is altijd erg lekker. Veel keuze op de website en de bezorging altijd snel en goed.

Lieferung war Super und schnell.

Gutes Angebot und schnelle Bearbeitung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super begeleid via telefoon en mail

Bestelling geplaatst via de website. Dit ging eenvoudig. Door de drukte van de bezorgdiensten is de bezorging in etappes verlopen. Dit werd heel prettig steeds gecoördineerd via telefoon en mail. Top.

Teleurstellend

Fles mosterd dille saus..lijkt 10 jaar oud . Kreukelig en ranzig etiket..en zeer korte houdbaarheids datum

Alles super

Hat alles super geklappt, sowie frischen Käse

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top Quality, top Service!

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijke kaas snel geleverd!

Heerlijke kaas, supersnelle levering. Had een foutje gemaakt bij het aflever adres, was met een mailtje meteen opgelost. Goede service!

Snelle feedback, snelle levering, alles was geweldig!

Ondanks de optimale service is het natuurlijk veel fijner om de kaas bij de marktkraam te kiezen, je te laten adviseren door het vriendelijke verkooppersoneel, de kaas te proeven en dan tevreden met de aankoop verder te slenteren door de mooie markt in Zwolle - maar pas na Corona !

Super Leistung!

Mein Urteil über diesen Händler übersteigt meine Erwartung. Topp Qualität, Preis und Beabeitung der bestellung. Schneller Lieferung kann man nicht erwarten. Frohes Fest wünscht Fam. Matzke

super Preise, sehr schnelle Lieferung

super Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service en goed verpakt

Was de 3e bestelling en blijft TOP!!!We blijven bestellen

Gerne wieder!

Gute bestell Übersicht und schnelle Lieferung. TOP

Iets te laat geleverd.

Mogelijk door sinterklaasdrukte iets te laat geleverd.

Altijd snel en betrouwbaar

Sinds meerdere jaren ben ik tevreden klant van Boomkamp Kaas. Gewoon de beste, snelste voor de buitenlands kaasgenieter. Met afstand de laagste transportkosten en werkelijk heel erg snel geleverd naar Zwitserland.

Paket ist noch nicht angekommen

bei der ersten Bestellung klappte die Lieferung super, innerhalb 24 Stunden war der Käse hier. sehr gute Qualität. die 2. Lieferung ist noch nicht eingetroffen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Hier bestelle ich gerne wieder!

Tolle Auswahl, schnelle Lieferung, sorgfältige Verpackung!

Immer wieder sehr zufrieden

Wir kaufen hier immer wieder ein. Sehr guter Geschmack, Preis, Lieferung Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlot geleverd en lekkere kaas

Vlotte levering van lekkere kaas.

Alles prima, sehr schneller Versand

Gerne wieder, sehr schneller Versand. Käse wie gewohnt vom feinsten

Sehr gut

Bestellung und Lieferung waren super .Die Lieferung war sehr schnell und korekt.Vielen Dank

Kiyoh Bewertungen