Kan niet beter!

Goede condities, prima kwaliteit en prijzen, snelle oplevering - dus alles tiptop.

Volgende keer bestel ik er zeker weer.

Fijne producten,en goede prijs. Ik ga zeker vaker bestellen. Mooi verpakt ook en snel binnen.

Levering in Duitsland! Was er snel, heel fijn

schnelle Lieferung, toller Käse

einfache Bestellung ein fehlendes Produkt aus der ersten Lieferung wurde umgehend nachgeliefert.

Snelle levering, prima kwaliteit

Echte kaas

De kaas was prima, we hebben ervan genoten, de bezorgkosten zijn relatief hoog,maar wij kunnen als privé persoon geen grote hoeveelheid bestellen.

Fantastisch !

Wat wil je nog meer, Heerlijke kaas, goeie kwaliteit, en ook nog thuisbezorgd. Super service !

Tolle Qualität, gute Preise

Leider konnten wir nicht vor Ort einkaufen, so dass wir unseren Lieblingskäse online bestellt haben. Die gut verschweißten Käsepakete wurden zügig geliefert. Das werden wir jetzt sicher öfter machen und nicht erst warten, bis wir wieder mal in der Nähe sind.

Ik ga absoluut vaker bestellen!

Heerlijke kaas en nog goedkoop ook! Zeer snelle levering!

Meer dan uitstekend..

Prima kwaliteit kaas, netjes verpakt en snel geleverd. Is zeer de moeite waard.

Netjes verpakt.

goed en slecht

heb voor een flink bedrag kaas besteld alleen de oude stolwijker zit een hele zure geur en smaak aan het ruikt en smaakt naar braaksel.denk niet dat dat echt hoort .en de droge worst met kruidnagel was ook erg oud en keihard met muffige smaak erg jammer dit .de overige producten waren prima .alles werd zeer netjes verpakt

Bestellt-anderen Tag Lieferung!

Tip Top... super schnelle Lieferung und toller Käse!!!

top snelle levering

top snelle levering

Alles was super lekker en netjes ingepakt

Alles was super lekker en echt heel netjes ingepakt zo kan ik de kazen ook heel lang bewaren. Erg bedankt! Groet, Peri Bicakci

Eerste ervaring om kaas te bestellen is super bevallen. Netjes verpakt en snel geleverd.

Lieferung nach Deutschland in 2 Tagen. Käse gut verpackt und vakumiert. Freue mich drauf, demnächst wieder in Denekamp bei Euch einzukaufen und zu probieren.

Heerlijke kaas in goede orde mogen ontvangen

Zelf in drukte konden ze optijd leveren

Nicely packed cheeses

I am satisfied to purchase cheeses here.

Heerlijke kaas, goed verpakt

Voor de eerste keer online besteld, hiervoor altijd naar de markt om zelf te halen. Makkelijk te bestellen en keurig thuis bezorgd in een doos. Goed vacuum verpakt, daar door lang houdbaar!

Preis-Leistung sehr gut.

Services Top

Die Bestellung wurde zügig bearbeitet und geliefert

Ich habe zum ersten Mal bei der Firma bestellt und bin sehr zufrieden da schnell und vollständig geliefert wurde.

Lekkere kaas en de kwaliteit is volgens ons goed.

Voldoende keus en de Texelse kaas is voor ons de juiste smaak. Verpakking is heel goed.

einfach gut !

Wir haben sonst immer bei einer Fahrt nach Ostericks in Dennekamp angehalten und Käse gekauft. Bedienung immer freundlich und der Käse gut. In der Corona Zeit haben wir die Onlinebestellung getestet. Und sind sehr zufrieden.

Kiyoh Bewertungen