Top geregeld prima verzorgt

Snel geleverd en goed verpakt

Duidelijke website en kaas gevonden waarnaar ik heb gezocht. Ook mooi vacuüm per 500gr verpakt.

(H)eerlijke kazen voor een (h)eerlijke prijs

Volgens mij al geruim een jaar klant nadat hier in de omgeving de Messeklever niet meer te koop bleek en dat terwijl ik zelf in de Krimpenerwaard woon !! Hoe gek kan het gaan. Dus op zoek naar de Messklever elders vandaan... en uh... ja Boomkamp die kan het leveren... Online bestellingen steeds weer snel geleverd en dan is het weer smullen. Gemiddeld gaat er 1 pond / week doorheen bij ons en dan gaat het met name om de Messeklever "12". Heerlijk en telkens weer een feestje als de nieuwe bestelling weer in huis is, en dat gaat doorgaans heel rap binnen max 2 a 3 werkdagen. Alles ingeseald, stukken van 1 pond. Top gewoon. HEEELL tevreden mee. Ga zo door ... kaastoppers. Nogmaals HEEL blij met jullie.

Sehr guter Service und sehr gute Anlieferung

Sehr guter Service und sehr gute Anlieferung und der Käse schmeckt hervorragend!!!!!!!!

Lekkere kaas tegen een mooie prijs. Snelle levering en goede communicatie

Best cheese. Best supplier

Good quality Good service Fast service

Ruim 30 jaar mijn kaasspecialist en natuurlijk ben ik wel eens "vreemd" gegaan omdat ik net even zonder zat maar waar dan ook, geen enkele kaasspecialist kan tippen aan Boomkamp.

fantastisch

Ideaal, wij kwamen al in de buurt van denelamp aan de rammelbeek bij het filiaal en vonden de kaas erg lekker, maar om nu 1.1/2 uur te gaan rijden voor een stukje kaas, en dan weer 1.1/2 terug is natuurlijk niet iedere keer haalbaar. Daarom zijn wij superblij dat het nu via de sitebesteld kan worden, wij zijn supertevreden. Het komt keurig verpakt aan en als je besteld de andere dag in huis.

Amazing!

Good service! Thanks!

De eerste keer besteld via de website. In 7 dagen inclusief het weekend en Corona afgeleverd in Oostenrijk. Helaas waren de meeste artikelen niet meer vacuüm (van 11 artikelen slechts 3 nog vacuüm). Hopelijk de volgende keer beter.

Gerne wieder

Mundpropaganda! Alles lecker!

Top Qualität

Guten Tag, habe verschiedene Sorten Käse bestellt, alle schmeckten hervorragend! Kein Vergleich mit Käse aus dem Supermarkt. Die Lieferung erfolgte innerhalb von 3 Tagen, der Käse war sehr gut verpackt, die einzelnen Stücke in Folie eingeschweißt. Kann Boomkamp Kaasspecialist uneingeschränkt empfehlen.

Helder en duidelijk was jullie website. Merci jo rosier.

Lekkere kaas voor een zacht prijsje.

Wij zijn per toeval hier terecht gekomen. Afgelopen zomer op de markt in Zwolle zagen wij de vrachtwagen voorbij rijden en zijn gaan kijken op de site. Nu al een paar keer besteld online en iedere keer weer genieten.

Super lekkere kaas, bezorging mag wat sneller

*Ik vind jammer dat de keuze online minder groot is als op de markt. Helaas kan ik hier niet naar toe ivm nachtdiensten elke week. *Verder vind ik het jammer dat er alleen per pond vacuüm verpakt wordt en geen kleinere stukjes. Dus nu moet nu samen met iemand bestellen om de verzendkosten eruit te krijgen en omdat je anders alleen maar grote stukken krijgt. *Ik vind maandag (rond 12.00) besteld donderdag in huis niet snel. Dit was de vorige keer ook al. *Maar de kaas is zoooo lekker dat ik toch af en toe bestel

Alles bestens

Schnelle Lieferung, sichere Vakuumverpackung, sehr leckerer Käse ( neue Linie Bauer Johann )

bijzonder tevreden

Wij zijn bijzonder tevreden over de snelle levering en werkelijk uitmuntende wijze waarop de producten worden verpakt. Echt top!

Schnell und zuverlässig

Schnell und zuverlässig. Super Service

Alles super geklappt

Der Versand ging zügig und der Käse kam gut Verpackt hier an

Very fast

First shop that I found which delivers the brand of cheese I was looking for to Germany. Always had to drive to the Netherlands to get the cheese, now I can just order it ^^

Snelle service, keurig afgehandeld!

Voor lekkere kaas doe je alles.

Alles perfekt

Alles perfekt. Zeer lekker !

Snel en voordelig...

Wat een uitkomst, deze kaasshop. De echte Nederlandse kaas ga je toch missen als je in Duitsland woont. Mooi assortiment, eenvoudig besteld, uitstekend verpakt en heel snel geleverd. Een vaste klant erbij voor Boomkamp.

Alles perfekt gelaufen!

Besser geht es nicht. Korrekte Ware. Sehr pünktlich. Alles bestens. Gerne wieder!

Heerlijke kaas snel en mooi geseald binnen

Kiyoh Bewertungen