Alles perfekt gelaufen!

Besser geht es nicht. Korrekte Ware. Sehr pünktlich. Alles bestens. Gerne wieder!

Heerlijke kaas snel en mooi geseald binnen

Snelle service met onze vertrouwde kaas

Kaas goed verpakt en snel geleverd.

Netjes en snel geleverd

Stukken kaas netjes vacuümverpakt geleverd en duidelijk aangegeven welk soort kaas het was.

Köstlicher Käse, faire Preise, schneller + sicherer Versand!

Top: Guter, funktionaler Webshop mit großer Auswahl, dazu wirklich faire Preise für die Top-Qualität, sehr gut verpackt. Der Versand aus den Niederlanden nach Hamburg dauerte nur 3 Tage, kostenloses Käsepapier gab es dazu. Klare Empfehlung für echte Käsefans!

Alles bestens wie immer - vielen Dank

Lieferung super schnell, Qualität einwandfrei, Bestellen immer wieder gerne. Sehr zu empfehlen!

Goed en snel geleverd. Zoals altijd heerlijke kaas!!

Sehr zufrieden

Die Abwicklung der Bestellung lief reibungslos. Wir sind sonst immer regelmäßig zum Markt nach Enschede gefahren, um dort bei Ihnen den Käse zu kaufen. Er schmeckt wirklich phantastisch. Da wir aufgrund von Corona dieses Jahr leider nicht nach Holland fahren konnten, habe ich den Käse nun auf diesem Weg gekauft.

Schnell und unkompliziert

Bei so vielen Käsen sollten sie 2 Pakete machen oder zumindest ein stabiler Karton wählen. Paket war beschädigt und 1 Käse hat gefehlt .

Prima kaas, slechte vervoerder

Bestelling gaat zeer vlot. Prima website waarop al je bestellingen terug te zien zijn. De kaas is super, vers en heerlijk van smaak. Ook perfect verpakt. Enige minpuntje is de vervoerder waar ze mee werken (GLS) Dit is echt drama, GLS verschuilt zich continu achter Corona waardoor leveringen enorm vertragen. Afgelopen donderdag (13.00) kaas besteld welke vandaag geleverd gaat worden. Geen enkele andere vervoerder levert zijn pakketten zo laat aan. Advies aan Boomkamp, zoek een andere vervoerder (PostNL, DHL) De score is dan ook voor Boomkamp.

Klasse, Lecker werd mich wieder Melden

Wir haben sonst immer die Möglichkeit genutzt, wenn wir bei Osteerik waren um in Denekamp einzukaufen. Wegen der Aktuellen Pandemie wählen wir dann mal diesen weg. Vielen Dank, bis zum nächsten mal

Alles... prima!

Prima qualiteit, snelle oplevering, goede prijzen, leuk contact - kan dus niet beter! Hartelijk bedankt!

Beste Qualität , super Preis und sehr schnelle unkomplizierte Lieferung!

Unkomplizierte Bestellabwicklung , schnelle tadellose Lieferung. Empfehlenswert!

Overheerlijke kaas!

Vlotte verzending van onze bestellingen naar Frankrijk, zodat wij snel van verschillende soorten kazen kunnen genieten! Bedankt Boomkamp voor de goede service!

Snelheid en kwaliteit uitstekend, labels ontbreken - onvoldoende.

Mijn score. Kaas -super smaak Bezorgsnelheid -super. Kazen zonder label - erg slecht. Er werden 50 stuks kaas in 16 soorten besteld. Er was geen kaas gemarkeerd, wat voor soort - hoe herken ik ze?

Ideaal om mijn favoriete kaas in huis te krijgen.

Nu zelf naar de markt gaan, risicovol is, heb ik het gemak ontdekt, om kwaliteitskaas, op voorraad te krijgen. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding! Hygiënisch en vacuüm verpakt. Heel handig om op voorraad te hebben.

snel en eenvoudig

alleen jammer dat er 2 stukken niet goed geseald waren.

Snelle perfecte bezorging

Snelle levering! Jammer genoeg verkeerde besteld maar was toch lekker

Goede betrouwbare ervaringen.

Goede kwaliteit en uitstekende verpakking en op tijdvverzonden.

Alles Perfekt

Es hat alles super geklappt, schnelle Lieferung und alles immer frisch.

Bis jetzt war alles Top

Sind bestens zufrieden. Hat bis jetzt alles in allem bestens geklappt. Gerade auch bei Corona.

goed verpakt en netjes op tijd afgeleverd,mijn dochter was erg verrast ,ik denk dat er snel weer een bestelling komt.

sehr gut

Hallo, wir haben das 2. Mal online bestellt (kein grenznaher Einkauf wegen Corona und Einstufung als Risikogebiet) und sind sehr zufrieden mit dem Service, dem günstigen Preis, der Qualität und der superschnellen Lieferung. Der Käse hält sich mehrere Wochen, da er vakuumiert ist. Deshalb bestellen wir gleich mehrere Sorten. Wir bleiben Boomkamp treu.

Snelle levering.

Vind het fijn dat ik nu mijn heelijk kaas bij jullie kan bestellen ..super

Heerlijke kaas goed verzorgd verstuurd

Heerlijke kaas, perfect ingeseald, verpakt en verpakt. Goede communicatie via e-mail. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed

Kiyoh Bewertungen