Snelle keurige levering! Kwaliteit due we al jarenlang gewend zijn!

Mooi dat het kan

Een goed voorbeeld hoe speciaalzaken of markt het ook online goed kunnen doen. Zeker als je wel klaar bent met de supermarkt kaas (producten)

Al het bestelde geleverd en uitstekend bezorgd

Meestal koop ik kaas bij Boomkamp op de markt. Gezien de 'corona-crisis' heb ik nu via de website besteld. Prima ervaring!!

Alles correct en uitstekend bezorgd

Vriendelijk en goede dienstverlening en lekkere kaas

Heerlijke kaas maar lange levertijd

Op vrijdag besteld maar pas op maandag verstuurd en op woensdag afgeleverd

Smaakvolle kaas

Vriendelijke bediening

Lekkere kaad

Lekkere kaas en fijne mensen

Perfect!

Ik kreeg wat ik verwachtte en de prijs is prima. Heerlijke producten! Ga zeker vaker bestellen.

Gaat snel goede producten prima service👍👨‍💻

Zie boven prima vrolijk personeel

Leckerer Käse zum Guten Preis

Schnelle Lieferung

Lekkere kaas

Prima service en lekkere kaas

Lekkere kaas

Lekker

De lekkerste kaas

Alleen heel vervelend dat je dit eerst moet invullen

Donderdag, goede service Lekkere kaas. Neem het zelfs mee naar mijn dochter in Hilversum

Heerlijke kaas, goede prijs en super service!

Heerlijke kaas voor een goede prijs met super service!

Kaas en service perfect. Baal alleen dat ik eerst dit in moet vullen voordat ik iets kan bestellen.

Perfekt

Snel, competent. een heel erg lekkere kaas. ook naar zwitserland!

De beste,de lekkerste.

De lekkerste kaas die er is. Een dag zonder Boomkamp kaas is een dag niet geleefd

Gute Erfahrungen

Habe sehr gute Erfahrungen gemacht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijke kaas voor een goede prijs

Leuk en kundig personeel

Altijd goed

Ik koop mijn kaas altijd aan de kraam in Zwolle en altijd is de service goed. Vriendelijk personeel. Ruim assortiment. Heerlijke producten voor een goede prijs

Heerlijke Texels light en Saint Agur

Vrolijke en vriendelijke bediening. Altijd heerlijk proefstukje voor de “kwaliteitscontrole” zoals Twan dat noemt.

Allerbeste Käse

Geschmack und alles bestens

teleur gesteld

Ik had besteld 11 gratis mostert en 8 KG kasen. Waarom geen contact met mij opgenomen dat die bestelling van de 11 mostert niet klopt???? nog erger: op de pakbon staat gelevend 11 moster. Dit is niet waar. Dat kan toch niet. dit is bedrog. valsheid in geschrifte.

Kiyoh Bewertungen