Lekker
goed verpakt en snelle levering
Bestel een hooibloemkaas' wat ik heb gekregen is niet dat. Kan je zeggen dat je de kaas anders conserveert mooie foto erop en de tekst hooibleumkaas maar het is het niet. Smaakt er ook niet naar. Nog contact gehad een aantal keer met email netjes beantwoord maar geen resultaat op afhandeling. Spijtig.
Goedendag, Wij hebben u een mail gestuurd en hierin een oplossing aangeboden. Wellicht heeft u deze nog niet gelezen. Wij horen graag van u! Boomkamp Kaas
Ik heb 2 stukken kaas besteld, en oh, oh, wat zijn ze lekker. De kaas is geseald en wordt keurig netjes verstuurd. De prijs is ook erg fijn. Voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor uw review! Goed om te horen en graag tot de volgende keer. Boomkamp Kaas
Bestelling wordt snel verwerkt. Goed ingepakt geleverd. En na lang zoeken eindelijk mijn mosterdkaas 30 plus ( smaak prima).
Hele goede ervaring met Boomkamp. Snelle levering en een grote gevarieerde keuze van uitstekende kaas.
Ik had een leverings probleem met GLS Dat is door Boomkamp naar tevreden heid opgelost Dus ja ik raad deze webshop aan Ruud Boon
Wij voelen ons toch genoodzaakt even te reageren op deze review. Meneer geeft aan zijn pakket niet gekregen te hebben. De vervoerder geeft aan het pakket op zijn huisadres afgeleverd te hebben, inclusief een bewijs met handtekening. Omdat meneer aangeeft niet voor ontvangst te hebben getekend en geen pakket aangenomen heeft, dient er een onderzoek ingesteld te worden met als doel het pakket op te sporen, de voorwaarde hiervoor is dat de klant een verklaring moet tekenen waarin aangegeven wordt dat het pakket niet afgeleverd is. Afhankelijk van de uitkomst van dit onderzoek wordt een oplossing aangeboden. Meneer geeft echter aan hier geen medewerking aan te willen verlenen en het formulier niet te willen ondertekenen. Helaas kunnen wij op dit moment dan ook niets doen. Boomkamp Kaas
Originele beoordeling
Leveren met GLS dus je ontvangt niks geld weg onbetrouwbaar niet transparant nieuwe klanten worden niet gewezen op kortingsacties Boomkamp neemt zijn verantwoordelijkheid niet schuift door naar GLS BEIDEN NALATIG ONBETROUWBAAR NIETS KOPEN NOG GEEN PINDA
Snel geleverd en heerlijke kaas
Op tijd, op het afgesproken adres geleverd.
Netjes per post in voorgekoelde wagen afgeleverd.
alleen jammer dat er geen gratis toets product bijzat
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat het gratis product er niet bij zat, onze excuses. U kunt uiteraard nog aanspraak maken op dit product bij een volgende bestelling, als u dan dezelfde code invoert komt het helemaal goed. Boomkamp Kaas
Snelle levering. Netjes verpakt. Mooie producten
Fijn om te horen, graag tot de volgende keer! Boomkamp Kaas
Bestelling werd keurig en degelijk verpakt bezorgd
Dit was mijn eerste keer dat online had besteld maar goede service duidelijke correspondentie en snelle levering netjes verpakt voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Ik ging net kijken of mijn pakket er al was zoals beloofd.maar nu komt deze pas vrijdag middag.ik ken gelijk alles de vuilnisbak gooien als het zolang uit de koeling blijft en in zo 'n warme bus.waardeloos geregeld zeg.j.lakerveld
Goed verpakt, top kwaliteit en snelle verzending!
Niet zo snel geleverd, Dinsdag besteld maar pas vrijdag geleverd. Een verkeerde product geleverd. Goed verpakt.
Heerlijke kaas goed verpakt thuis bezorgd en goede omschrijving van de producten
Heerlijke kaas en goede service
Welke kaas je ook koopt, ze smaken heerlijk! De verhouding prijs, kwaliteit is mooi. Je hebt de kaas binnen enkele dagen in huis
Uitzoeken,bestellen,betalen, en wachten niet lang snel en dan genieten van elk stukje kaas. Heerlijk...
goeie ervaring met Boomkamp, veel soorten kazen om uit te kiezen, niet al te duur
Lekkere producten.ruime keus en niet duur
Supersnel heerlijke kaas bestellen en snel geleverd zodat je nooit zonder zit.
Ik zag dat Boomkamp gelukkig een website heeft nu. Ik woonde vroeger in Borne en haalde altijd op Zaterdag op de markt mijn kaas. Na mijn verhuizing heb ik deze kwaliteit kaas wel gemist. Maar nu kan ik het gelukkig op deze manier bestellen. Heel goed bezig Boomkamp. En dank voor de kans.