Lekker

lekkere kaas goed geprijst

goed verpakt en snelle levering

niet geleverd wat ik voor ogen had

Bestel een hooibloemkaas' wat ik heb gekregen is niet dat. Kan je zeggen dat je de kaas anders conserveert mooie foto erop en de tekst hooibleumkaas maar het is het niet. Smaakt er ook niet naar. Nog contact gehad een aantal keer met email netjes beantwoord maar geen resultaat op afhandeling. Spijtig.

Heerlijke kaas en snel in huis.

Ik heb 2 stukken kaas besteld, en oh, oh, wat zijn ze lekker. De kaas is geseald en wordt keurig netjes verstuurd. De prijs is ook erg fijn. Voor herhaling vatbaar!

Geen aanmerkingen

Bestelling wordt snel verwerkt. Goed ingepakt geleverd. En na lang zoeken eindelijk mijn mosterdkaas 30 plus ( smaak prima).

voortreffelijke kaas voor een prima prijs

Hele goede ervaring met Boomkamp. Snelle levering en een grote gevarieerde keuze van uitstekende kaas.

Leverings probleem door GLS

Ik had een leverings probleem met GLS Dat is door Boomkamp naar tevreden heid opgelost Dus ja ik raad deze webshop aan Ruud Boon

Snel geleverd en heerlijke kaas

Op tijd, op het afgesproken adres geleverd.

Kaas van uitstekende kwaliteit keurig vacuum verpakt afgeleverd

Netjes per post in voorgekoelde wagen afgeleverd.

mijn bestelling wat prima

alleen jammer dat er geen gratis toets product bijzat

perfect!

Snelle levering. Netjes verpakt. Mooie producten

Bestelling werd keurig en degelijk verpakt bezorgd

Dit was mijn eerste keer dat online had besteld maar goede service duidelijke correspondentie en snelle levering netjes verpakt voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Slecht

Ik ging net kijken of mijn pakket er al was zoals beloofd.maar nu komt deze pas vrijdag middag.ik ken gelijk alles de vuilnisbak gooien als het zolang uit de koeling blijft en in zo 'n warme bus.waardeloos geregeld zeg.j.lakerveld

Goed verpakt, top kwaliteit en snelle verzending!

Goed verpakt, top kwaliteit en snelle verzending!

Ok

Niet zo snel geleverd, Dinsdag besteld maar pas vrijdag geleverd. Een verkeerde product geleverd. Goed verpakt.

Prima verzorgd en heerlijke kaas!

Heerlijke kaas goed verpakt thuis bezorgd en goede omschrijving van de producten

Heerlijk

Heerlijke kaas en goede service

heerlijke kazen voor eerlijke prijzen

Welke kaas je ook koopt, ze smaken heerlijk! De verhouding prijs, kwaliteit is mooi. Je hebt de kaas binnen enkele dagen in huis

Formidabel....

Uitzoeken,bestellen,betalen, en wachten niet lang snel en dan genieten van elk stukje kaas. Heerlijk...

uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen

goeie ervaring met Boomkamp, veel soorten kazen om uit te kiezen, niet al te duur

Lekkere producten.ruime keus en niet duur

Heerlijke kaas

Supersnel heerlijke kaas bestellen en snel geleverd zodat je nooit zonder zit.

De beste kaas die er is.

Ik zag dat Boomkamp gelukkig een website heeft nu. Ik woonde vroeger in Borne en haalde altijd op Zaterdag op de markt mijn kaas. Na mijn verhuizing heb ik deze kwaliteit kaas wel gemist. Maar nu kan ik het gelukkig op deze manier bestellen. Heel goed bezig Boomkamp. En dank voor de kans.