Klantvriendelijk

Keurig verpakte kaas en natuurlijk: lekkere kaas!

Mooie website met heerlijke kazen

Veel keus in allerlei heerlijke kazen!!

Heerlijke kazen

Heerlijke kazen en andere producten, fantastisch service en snel.

Voor de echte fijnproever

Heerlijke boerenkaas besteld. Je kan kiezen uit een ruim assortiment en we hadden de kaas snel in huis. We hebben voor de eerste keer bij deze kaasspecialist besteld en dat zal zeker niet de laatste keer zijn.

Goede prijs kwaliteit verhouding snelle verzending en keurig verpakt.

Alleen de website loopt niet lekker. Kan nu niet meer inloggen, mijn emailadres wordt niet meer herkend. Deze is overigens niet veranderd.

Sehr gute und leckere Käse.

Schnelle Versand und gut verpackt in vacuüm. Dadurch im Kühlschrank lang haltbar. Sehr empfehlenswert

Lekkerste kaas uit de regio

Niet de goedkoopste maar wel de lekkerste kaas die je in de regio kunt kopen. Alleen jammer dat bij de vorige levering niet alle kaas goed was gevacumeerd.

Voortreffelijke kaas en een snelle levering.

Prima assortiment Hollandse kaas voor een goede prijs.

Prima kazen

Kaas oké, oude website beter

Prima kazen

Kaas oké, oude website beter

Snelle service en heerlijke kaas

Verrukkelijk

Kan niet meer zonder de verrukkelijke kaas.Gemakkelijk via online. Anders gingen we altijd met de auto naar Denekamp. Scheelt brandstof. Kunnen het geld nu bij de kaas. Groetjes van ons

Lekker kaas de 5 Heren

Romig goed van smaak.

Heerlijke kaas!!

Breed assortiment! Heerlijke producten! Snelle en heel nette en verzorgde levering!!!

Na jaren zoeken eindelijk de vijf heerenkaas gevonden bij boomkamp

Erg blij met de vijf heerenkaas, mijn favoriet

Simpel en lekker

Ik koop hier al jaren mijn kaas. Goed verpakt. Genoeg keuze. Van enkele tientallen stukken kaas zijn misschien twee minder goed geseald geweest. Maar kaas gaat er bij mij zo snel doorheen dat ik daarvan geen last heb gehad.

Erg goed

Lekkere kaas voor een betaalbare prijs. Ideaal dat het thuis bezorgd kan worden!

Prima kasstukken.

nog niet ontvangen

verzending laat te wensen over

Eindelijk weer mijn lekkere mosterdkaas light gevonden

Snelle verzending en lekkere kaas

Immer wieder gerne

Haben das erste Mal bei Boomkamp online bestellt. Nur positive Erfahrungen mit der Lieferung und der Qualität

Sehr gute Produkte

Top Qualität, schnelle Lieferung, alles super. Sehr zu empfehlen

Is gewoon uitstekend

Wij kennen Boomkamp al jaren. Wij komen oorspronkelijk uit Almelo en Wonen Zinds 5januari 2022 in Wurzbach (Thüringen) Duitsland En wij willen ook graag de beste kaas ook hier bij ons in Wurzbach Grüßen Sven und Clariena Janssen

Qualität, Auswahl und Lieferung sehr gut

Rundum zufrieden mit der ersten Lieferung, werde ich auf jeden Fall weiter bei Boomkamp bestellen. Die Adresse kann man mit gutem Gewissen weiterempfehlen. Vielen Dank!