Altijd gezellig, goede service en kwaliteit. Dank jullie hiervoor.

Toplekkersnel !

Kommst Du nicht zum Käse, kommt der Käse zu Dir ! Schnell und super verpackt !

Zeer lekkere kazen, mooi aan huis geleverd.

Zeer uitgebreid assortiment aan (light) kazen, die snel aan huis worden geleverd. Alleen jammer dat er voor België altijd nogal hoge leveringskosten gelden.

geweldig, wat een lekkere kaas

Heerlijke kaas, bestaat er ook een oude variant van?

Lekkere kaas

Goede ervaringen

Super,sehr zu empfehlen

Sehr zu empfehlen. Preis, Leistung und Geschmack +++

Seit Jahren einer meiner "musts" auf dem Rückweg eines jeden Besuch in NL. Aber auch die Abwicklung online sehr zu empfehlen,

Prima ervaring

Snelle levering ! De kaas zoals vanouds heerlijk v smaak. Fijn om op grote afstand toch Boomkamp kaas te kunnen krijgen.Kortom v herhaling vatbaar

Haben sonst bei der Durchfahrt Richtung Nordhorn immer angehalten und gekauft, einfach lecker, dass er aber auch versendet wird finden wir noch besser. Wir wohnen in Wismar daher freuen wir uns über die Möglichkeit. Lieferung war schnell alles sehr gut verpackt wir bestellen wieder.

Goede verpakking vd kaas. Snelle levering

Ik vind de kaas van boomkamp de allerlekkerste. Het thuisbezorgen is superfijn De kaas is geseald en daardoor prima bezorgd Aanrader!!!!

Kazen zij heerlijk. Groot assortiment en prima prijzen. Erg blij dat ook via het net te bestellen mogelijk is Prima op het net te volgen wanneer je pakket geleverd word. Gewoon uitstekend

Guter Käse top verpackt

Es wäre schön wenn der 500g oder kilo Preis sofort zu sehen wäre Ich finde den Versand toll Mfg Uli

Goed geregeld

Alles volgens afspraak geregeld.

Tevreden!

Heb de Bestelling snel ontvangen en was netjes ingepakt !!

Gut

Bauern Käse hätten wir gerne würziger, mehr das Bauern Geschmack

alles super, ziegenkäse schmeckt prima

alles super, ziegenkäse schmeckt prima

Lekkere kazen, goede communicatie en snelle bezorging!

Lekkere kazen, goede communicatie en snelle bezorging!

Zeer goede service

Heerlijke kaas, ik woon in Rotterdam dus ben blij dat verzenden geen probleem is, ook zeer netjes ingepakt, voor mij een dikke 10!!

erg teleurgesteld

heb 2 dagen thuis gewacht en wist niet dat het verstuurd zou worden, want voor 2jaar terug werd het thuis bezorgd door het personeel zelf, ik koop voortaan mijn kaas weer op de markt,

schnelle lieferung

schnelle lieferung der bestellten käsesorten,gut verpackt. leider bildete sichbei einem eingeschweizten käse etwas schimmel an der schale.ansonsten guter geschmack-sind zufrieden.

zeer goede winkel

Ik koop al een aantal jaren vinificatie van kaas snel transport zeer goed inpakken communicatie zeer goed

Alles frisch und super schnell angekommen

Die Bestellung war innerhalb von zwei Tagen bei mir. Käse gut verpackt und lecker

zeer lekkere kaas

Snelle levering en zeer lekkere kaas

Heerlijke kazen snel thuis afgeleverd

Boomkamp is onze favoriet met heerlijke kazen. Ideaal dat deze ook online besteld kunnen worden. Site werkt eenvoudig en de kaas geseald en wel snel in huis. Top

Goeie kaas, goeie service

Verzendkosten stonden verkeerd aangegeven op de website. Netjes opgelost. En gewoon lekkere kaas!