Scherpe prijzen. Hopelijk komt de Pecorino Moliterno al Tartufo in jullie assortiment !

Snel en keurig verpakt

Heerlijke kazen, keurig verpakt en zeer snel bezorgd in Zweden. De verzendkosten zijn vrij hoog, maar dat zal ook alles met de kwaliteit van de levering te maken hebben.

Gewoon heerlijk

Ik heb onlangs verschillende stukken kaas in Zwolle gekocht (jong, belegen en oud). Vol van smaak en lekker romig. Vlotte en vriendelijke bediening.

My favorite cheese shop

Package arrived on time. Pieces are well packed with vacuum. And the most important, it tastes great.

Lecker

Lange gesucht, endlich bekommen! Vor 11 Jahren hatte ich einen geräucherten Käse mit Chili gegessen, seitdem überall gesucht. Endlich habe ich ihn bekommen. Angenehme Schärfe, edler Rauch. Immer wieder gerne

Keurige levering

Lekkere kazen en op tijd geleverd.

Heerlijke kaas

Goede service doen wat ik vraag, kaas is ook zeer netjes en beschermd verpakt, op naar de volgende keer..

Fast perfekt

Bei einer großen Bestellung war ein Käse falsch. Wurde anstandslos erstattet. Wenn der Käse alle ist in jedem Fall wieder.

Heerlijke scherpe kaas

Snelle en goede kwaliteit levering en heel goed koel verpakt klasse

Boomkamp ja Lieferung durch DPD nein

Ware gut verpackt. Lieferung durch DPD ist katastrophal. Paket wurde an paketstation weitergegeben ohne Haustürlieferung zu probieren.

SUPER

Hallo  Bedankt allemaal.We kregen de kaas mooi optijd vanmorgen binnen .Was super verpakt in een koeltas. Gauw de koelkast in. We hadden net het laatste stukje gisteren opgegeten. Hadden vanmiddag met ontbijt weer een plak brandnetelkaas op onze boterham heerlijk. Met dank aan de snelle levering van jullie en de post DPD We kunnen weer een poos genieten van de verschillende kasen. Groetjes Fred van Rossum en Julia Jacobs.

Goed!!!

Netjes verpakt en vrij snel ontvangen.

Mooie producten en goede levering

Producten zijn zoals op de website. Leuk dat er echt “kaas pak papier” bij zit, het is namelijk een cadeautje:) levering snel en goed

Sehr zufrieden

Schnelle Lieferung, hervorragender Käse, absolut empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima product en snelle levering

We hebben flessen Voets Mosterd-Dille saus besteld. Bij Boomkamp waren de flessen goedkoper en ze werden snel geleverd.

Heerlijke kaas

Snelle bezorging en heerlijke kaas goed verpakt

Na een moeilijke start is het allemaal toch nog vrij snel afgehandeld. Klasse

Schnelle Lieferung und absolut zuverlässig, top Qualität!

Alles super gelaufen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik word zo blij van jullie kaasjes, elke dag weer dat genietmomentje!!

Op elke markt zoek ik de Boomkamp Kaasspecialist-kraam! Ben teleurgesteld wanneer de de kaaskraam er niet staat...

Er val volgens mij weinig tevertelen de kaas was lekker en was goed verpakt

Tevreden

Netjes en snelle levering. Ga vaker bestellen

Sehr leckerer Käse

Tolle Ware, schneller Versand