Super Qualität

Gute Verpackung, hervorragende Qualität aller Käsesorten, gute Auswahl, schnelle Lieferung

Uitstekende afhandeling !

Niets dan goeds !

Gerne wieder

Schnelle Lieferung, gerne wieder!

Ich habe gute Erfahrungen gemacht

Die Bestellung ist einfach, und wird schnell Versendet.

Heerlijke kazen op en top thuis geleverd!

Enige kleine puntje van kritiek is het niet volledig duidelijk zijn in wanneer de kaas geleverd wordt. De webwinkel doet vermoeden vandaag besteld morgen doch uiterlijk overmorgen in huis. Nu op woensdag bestelling geplaatst voor verjaardag op zaterdag en zondag, kwam helaas pas maandag aan.. gelukkig goed gevacumeerd dus komt zeker op :). Volgende keer bestellen we weer bij jullie!!

redelijk

ik voor de eerste keer kaas besteld de lever tijd is veel te lang daar hoor je niks van en maar afwachten ze hadden ook een bericht kunnen sturen prijs super goed

Käsebestellung online

Sehr schnelle Lieferung,,gut verpackt...leider wurde bei einem Käse Paket nicht luftdicht verschweißt Ansonsten zufrieden...immer wieder

Top Leistung

Ich habe meine Bestellung innerhalb von 36 Stunden bekommen. Also schneller geht glaube ich nicht. Gut jetzt wohnen wir nicht allzu weit weg von der niederländischen Grenze entfernt, eine gute Autostunde. Der Käse kam super einvakumiert per Paket mit DPD. Zusätzlich lag noch Packpapier zum neu verpacken bei. Ich kann nur sagen super Leistung!

Super!!!!

Netje verpakt. En we genieten elke dag van.

Snelle levering, betaalbaar, lekkere kaas

Mijn bestelling werd gratis geleverd in Duitsland terwijl ik bij andere kaaswebshops vaak hoge verzendkosten moet betalen. De kaas is gunstig geprijst, goed verpakt, heerlijk van smaak en snel geleverd. Al met al ben ik erg tevreden en blij dat ik deze webshop gevonden heb.

Onredelijke prijsverhoging

Verhoging van de prijs van 1,45 naar 1,69 (roomboter) is buiten alle proporties. Niet erg klantvriendelijk. W. Aelberts

Altijd lekker!

Wat je ook koopt altijd heerlijk van smaak.

Prettige mensen, heerlijke kaas!

Heerlijke en eerlijke kaas, fijne mensen met kennis van het product.

Wie immer sehr gut.

Wir kommen auch oft nach Denekamp der Käse schmeckt immer sehr gut . Kann man nur weiter empfehlen. Super eingeschweißt hält sich auch länger.

Topp Qualität, Superschnelle Lieferung

Sehr leckere Käsesorten, ordentlich eingepackt. Große Auswahl, tolle Angebote!

Super Auswahl!

Wir haben bei uns zu Hause Saucen von Voets gesucht: Bei Boomkamp gibt es sie! Die Ware ist super und wurde schnell versendet. Spitze!

Einfach nur Lecker !!

Superschnelle Lieferung. Qualität Top. Verpackung in Vakuum ,Prima. Die Tips zum Käse hervorragend. Gerne wieder,

Aan te bevelen!

Voor de eerste keer besteld,en de kaas kwam keurig op tijd de volgende dag met ook track&trace.Wat ook opviel is dat het perfect verpakt was met veel zorg!..En de kaas was ook top!...Uitstekend dus!.

Perfect snelle en goede levering

Super geregeld! Besteld en 1.5 dag later a keuring in huis en heel goed en netjes verpakt! Erg tevreden en ga ik zeker vaker doen.

Sehr schnelle Lieferung

Alles hat super geklappt, sehr schnelle Lieferung!

Altijd super

Meestal ga ik winkelen in Denekamp naar bij de grens. Omdat het nu in tijden van Corona niet mogelijk is heb ik de bestelling via internet gemaakt. Het pakje met de kaas was een dag later in Münster. Dat was super snel. En de kwaliteit is zo als altijd top.

erg tevreden

Lekkere kaas voor een eerlijke prijs en goed verpakt & thuis bezorgt!

heerlijke kaas en ruim assortiment

Al meerdere keren besteld. Altijd goed verpakt en snel geleverd

Geweldige kaas en bediening

Top kaas en worst. Kundige bediening.

zeer tevreden, netjes verpakt.

makkelijk te bestellen, heerlijke kaas en heel erg goed verpakt.