Welke andere kaas

Top kwaliteit met vriendelijkheid!

De lekkerste kaas die er is.!

Vriendelijk personeel en de lekkerste kaas.

Heerlijke kaas, goed bezorgd

Normaal altijd naar de markt voor de kaas, nu online besteld. Goed verpakt, heerlijke kaas nu thuis bezorgd

Heerlijk!

Lekkere kaas, en supersnel geleverd!

Voor herhaling vatbaar

Lekkere kaas prima verpakt tevreden

Super lekker en snelle delivery

When cheese was delivery, they were a bit soft and sweaty. Nothing to do with the supplier but the conditions of delivering processes. Not too sure if I would use the service in summer though.

Heerlijke producten, maar dure verzending naar België!

In vergelijking met de andere buurlanden is het erg duur om producten naar België te laten verzenden. Dit weerhoudt mij om producten aan te kopen.

Prima kaas voor een redelijke prijs

Kende deze firma nog niet, maar zij verkopen prima kaas voor een goede prijs. Kaas wordt goed verpakt verzonden.

Ausgezeichneter Käse

Uns schmeckt der Käse hervorragend. Was wir nicht so toll fanden, wir haben ein Messerset Monaco bestellt und gekommen ist ein cheese set mini. Auf Nachfrage schrieb man mir , das es das richtige Set wäre und man meine Verwirrung versteht, da es normalerweise auch große wären. Dann sollte man das auch im Online Shop so deklarieren.

Zeer tevreden!

Ik wilde graag fenegriek kaas bestellen met vooral meer smaak. Ik heb besteld bij Boomkamp en ik ben zeer tevreden. de kaas is heerlijk. Ik bestel zeker nog een keer. Ik woon in België, na een week stond de doos, zeer goed verpakte kaas voor mijn deur met extra pakpapier om dat kaas vers te houden.

ToP

Snelle service, heerlijkheid ingepakte kazen

Ich bin sehr zufrieden

Ich schau mir schon an,wo ich bestelle und ich habe mich nicht geirrt,Sie sind Spitze.Ich bleibe Ihr Kunde. Danke. MfG Andreas Liebl aus Krautland

De betere kaas specialist

Iedere week halen we, op zaterdag, de kaas bij Boomkamp op de markt. Dit doen we nu al vele jaren en het blijft ons steeds maar bevallen. De kazen zijn van goede kwaliteit en blijven lang goed met de juiste omstandigheden. De smaak gaat niet achteruit naarmate de kaas langer in de koelkast ligt. Maar de kazen zijn, voor mij, niet hetgeen dat Boomkamp tot de beste kaasspecialist maakt. De kennis van de medewerkers is tot op heden op en top. Natuurlijk, met de hoeveelheden soorten kaas op de wereld, weten ze niet alles en dat is niet erg. Tot nu toe komen we er uit als ik iets aparts zoek voor een recept. Daarnaast is de vriendelijkheid en de herkenning 2 punten die voor mij de ervaring de beste maken. Als horecaman vind ik gastbeleving erg belangrijk en als ik bij Boomkamp aan de kraam sta, voelt het alsof ze er hetzelfde over denken. Het maakt daarbij niet uit of ik geholpen wordt door de oudere of jongere mensen. Er is een goede samenwerking waardoor je als klant altijd antwoord op je vraag krijgt. Zo kregen wij ook een aanbeveling voor een kaas met dadelbrood combi waar wij niet op zouden zijn gekomen. Weer een pluspunt in mijn ogen. Ik blijf bij Boomkamp mijn kaas halen!

Heerlijke kaas, keurig verpakt, snelle levering

De oude 20+ kaas is echt lekker. Je proeft niet dat het een kaas is met een lager vetgehalte!

Sehr leckerer Käse...trotz Corona...Super!

Während des Bestellvorgangs konnte ich den Zusatz der Hausnummer "a" nicht eingeben. Woraufhin DPD nicht zustellte. Nach einem Anruf bei Ihnen hat sich das Problem sehr schnell gelöst. Sie haben sich sehr zuverlässig gekümmert und einen Tag später war der Käse dann da.

Sehr, sehr lecker

Tolles Angebot, schnelle Lieferung

Alles super gelaufen

Super schnelle Lieferung, transparent, Ware wie immer super gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kam schnell, pünktlich. Käse schmeckt perfekt.

Lieferung ohne Probleme. Sehr zuverlässig und schnell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed en snel bezorgd, heerlijke kaas!

Heerlijke kaas! Met zorg ingepakt, met kaas-inpakpapier erbij! Tot gauw

Alles hat gut geklappt.

Helaas zijn de 4 edamer kaasjes die wij besteld hadden zonder geschenkdoosje geleverd. Wel snelle levering.

Heerlijke kaas, snelle levering!

De kaas was super lekker van smaak, veel keuze en zeer netjes verpakt. De bestelling had ik ook snel in huis!

schnelle Lieferung und gute Verpackung

schnelle Lieferung und gute Verpackung, die Qualität, soweit ich es schon probiert habe, ist sehr gut.

Snelle levering!

Klantvriendelijk en levering op afgesproken tijd!

Helemaal goed nu

Kon niet meer precies vinden wanneer het was verstuurd Dacht dat het te lang duurde Maar 4 dagen is prima