Lekkere kaas voor een zacht prijsje.

Wij zijn per toeval hier terecht gekomen. Afgelopen zomer op de markt in Zwolle zagen wij de vrachtwagen voorbij rijden en zijn gaan kijken op de site. Nu al een paar keer besteld online en iedere keer weer genieten.

Super lekkere kaas, bezorging mag wat sneller

*Ik vind jammer dat de keuze online minder groot is als op de markt. Helaas kan ik hier niet naar toe ivm nachtdiensten elke week. *Verder vind ik het jammer dat er alleen per pond vacuüm verpakt wordt en geen kleinere stukjes. Dus nu moet nu samen met iemand bestellen om de verzendkosten eruit te krijgen en omdat je anders alleen maar grote stukken krijgt. *Ik vind maandag (rond 12.00) besteld donderdag in huis niet snel. Dit was de vorige keer ook al. *Maar de kaas is zoooo lekker dat ik toch af en toe bestel

Alles bestens

Schnelle Lieferung, sichere Vakuumverpackung, sehr leckerer Käse ( neue Linie Bauer Johann )

bijzonder tevreden

Wij zijn bijzonder tevreden over de snelle levering en werkelijk uitmuntende wijze waarop de producten worden verpakt. Echt top!

Schnell und zuverlässig

Schnell und zuverlässig. Super Service

Alles super geklappt

Der Versand ging zügig und der Käse kam gut Verpackt hier an

Very fast

First shop that I found which delivers the brand of cheese I was looking for to Germany. Always had to drive to the Netherlands to get the cheese, now I can just order it ^^

Snelle service, keurig afgehandeld!

Voor lekkere kaas doe je alles.

Alles perfekt

Alles perfekt. Zeer lekker !

Snel en voordelig...

Wat een uitkomst, deze kaasshop. De echte Nederlandse kaas ga je toch missen als je in Duitsland woont. Mooi assortiment, eenvoudig besteld, uitstekend verpakt en heel snel geleverd. Een vaste klant erbij voor Boomkamp.

Alles perfekt gelaufen!

Besser geht es nicht. Korrekte Ware. Sehr pünktlich. Alles bestens. Gerne wieder!

Heerlijke kaas snel en mooi geseald binnen

Snelle service met onze vertrouwde kaas

Kaas goed verpakt en snel geleverd.

Netjes en snel geleverd

Stukken kaas netjes vacuümverpakt geleverd en duidelijk aangegeven welk soort kaas het was.

Köstlicher Käse, faire Preise, schneller + sicherer Versand!

Top: Guter, funktionaler Webshop mit großer Auswahl, dazu wirklich faire Preise für die Top-Qualität, sehr gut verpackt. Der Versand aus den Niederlanden nach Hamburg dauerte nur 3 Tage, kostenloses Käsepapier gab es dazu. Klare Empfehlung für echte Käsefans!

Alles bestens wie immer - vielen Dank

Lieferung super schnell, Qualität einwandfrei, Bestellen immer wieder gerne. Sehr zu empfehlen!

Goed en snel geleverd. Zoals altijd heerlijke kaas!!

Sehr zufrieden

Die Abwicklung der Bestellung lief reibungslos. Wir sind sonst immer regelmäßig zum Markt nach Enschede gefahren, um dort bei Ihnen den Käse zu kaufen. Er schmeckt wirklich phantastisch. Da wir aufgrund von Corona dieses Jahr leider nicht nach Holland fahren konnten, habe ich den Käse nun auf diesem Weg gekauft.

Schnell und unkompliziert

Bei so vielen Käsen sollten sie 2 Pakete machen oder zumindest ein stabiler Karton wählen. Paket war beschädigt und 1 Käse hat gefehlt .

Prima kaas, slechte vervoerder

Bestelling gaat zeer vlot. Prima website waarop al je bestellingen terug te zien zijn. De kaas is super, vers en heerlijk van smaak. Ook perfect verpakt. Enige minpuntje is de vervoerder waar ze mee werken (GLS) Dit is echt drama, GLS verschuilt zich continu achter Corona waardoor leveringen enorm vertragen. Afgelopen donderdag (13.00) kaas besteld welke vandaag geleverd gaat worden. Geen enkele andere vervoerder levert zijn pakketten zo laat aan. Advies aan Boomkamp, zoek een andere vervoerder (PostNL, DHL) De score is dan ook voor Boomkamp.

Klasse, Lecker werd mich wieder Melden

Wir haben sonst immer die Möglichkeit genutzt, wenn wir bei Osteerik waren um in Denekamp einzukaufen. Wegen der Aktuellen Pandemie wählen wir dann mal diesen weg. Vielen Dank, bis zum nächsten mal

Alles... prima!

Prima qualiteit, snelle oplevering, goede prijzen, leuk contact - kan dus niet beter! Hartelijk bedankt!

Beste Qualität , super Preis und sehr schnelle unkomplizierte Lieferung!

Unkomplizierte Bestellabwicklung , schnelle tadellose Lieferung. Empfehlenswert!

Overheerlijke kaas!

Vlotte verzending van onze bestellingen naar Frankrijk, zodat wij snel van verschillende soorten kazen kunnen genieten! Bedankt Boomkamp voor de goede service!

Snelheid en kwaliteit uitstekend, labels ontbreken - onvoldoende.

Mijn score. Kaas -super smaak Bezorgsnelheid -super. Kazen zonder label - erg slecht. Er werden 50 stuks kaas in 16 soorten besteld. Er was geen kaas gemarkeerd, wat voor soort - hoe herken ik ze?