Kaas en service perfect. Baal alleen dat ik eerst dit in moet vullen voordat ik iets kan bestellen.

Perfekt

Snel, competent. een heel erg lekkere kaas. ook naar zwitserland!

De beste,de lekkerste.

De lekkerste kaas die er is. Een dag zonder Boomkamp kaas is een dag niet geleefd

Gute Erfahrungen

Habe sehr gute Erfahrungen gemacht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijke kaas voor een goede prijs

Leuk en kundig personeel

Altijd goed

Ik koop mijn kaas altijd aan de kraam in Zwolle en altijd is de service goed. Vriendelijk personeel. Ruim assortiment. Heerlijke producten voor een goede prijs

Heerlijke Texels light en Saint Agur

Vrolijke en vriendelijke bediening. Altijd heerlijk proefstukje voor de “kwaliteitscontrole” zoals Twan dat noemt.

Allerbeste Käse

Geschmack und alles bestens

teleur gesteld

Ik had besteld 11 gratis mostert en 8 KG kasen. Waarom geen contact met mij opgenomen dat die bestelling van de 11 mostert niet klopt???? nog erger: op de pakbon staat gelevend 11 moster. Dit is niet waar. Dat kan toch niet. dit is ******. valsheid in geschrifte.

Mijn bestelling werd Goed en snel afgehandeld.

Uitstekende kaas, prima levering.

Kaas besteld. Arriveerde de volgende dag. Prima.

Euer Käse ist wirklich klasse.

Lekker

Snelle levering van de producten, netjes verpakt precies zoals het hoort!!

Prima en lekker

Snel en fijn geholpen

Goede kaas

Goede kaas, snel verstuurd.

Lekkere kaas voor een mooie prijs

De kaas is heerlijk en verpakt zoals op de website vermeld. Enige minpunt was de bezorgdienst GSL die een dag later kwam dan de door GSL zelf aangegeven tijd en datum. Maar hier kan de Kaasspecialist niets aan doen.

Sehr schnelle Lieferung

Bin sehr zufrieden, super Lieferservice, hervorragender Käse zu guten Preisen.

snelle levering, goede kwaliteit

tevreden met bestelproces, levering en kwaliteit

Alles bestens - super schnelle Lieferung - sehr netter Kontakt- tolle Ware

Wir haben das erste mal bestellt und es hat alles prima geklappt. Im Herbst haben wir noch an ihrem Stand an der Grenze Nordhorn eingekauft und nun online. Super schnelle Lieferung nach Deutschland. Alles super verpackt. Qualität prima - vielen lieben Dank. Wir werden sicherlich jetzt öfters bestellen ... und um Ostern kommen wir dann wieder vor Ort einkaufen. Schöne Weihnachten und alles Gute fürs neue Jahr. Familie Schmahl aus Remagen

Alles bestens

Top Qualität schnelle Lieferung. Wir bestellen immer wieder gerne 😊

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

fantastische bunkerkaas in minder dan geen tijd bij mij thuis

Ik at laatst een heerlijk kaasje in mijn proeflokaal en sloeg aan het Googlen toen ik thuiskwam. Gelukkig Had Boomkamp de Twentse bunkerkaas waar ik naar verlangde. Het werd snel geleverd en was betaalbaar. Hoera Boomkamp!

snel en compact

De bestelling in Duitsland arriveerde sneller dan verwacht, ik was ook blij dat het een doosje gevuld was met de kaas en maar een klein beetje vulmateriaal, wel zo efficient en geen onnodige vervuiling, top!

Snel goed wat jan je meer verlangen