Producten zijn heel goed en telefonisch zijn ze goed bereikbaar en geven ze constructieve antwoorden.

Dit is het dames!

Niet meer verder zoeken, absoluut aanrader voor dames met een gevoelige huid.

Ondergoed zit heerlijk en blijft heel mooi van kleur.

Vrouwelijk en mooi

Ik ben heel tevreden. Mooie kwaliteit, zacht en vrouwelijk. Voor mijn aandoening perfect. Ik ben zelfverzekerd, heel betrouwbaar.

Mooie producten en uitstekende customer service

Ondergoed mooi en zacht materiaal. Ik heb nog niet echt kunnen.testen in welke mate het urineverlies tegenhoudt maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik vind het bij de bovenbenen wel.iets strak. Eigenaresse heel hulpvaardig bij uitkiezen juiste ondergoed. Ik heb Pavone al aanbevolen aan een vriendin.

Ongelooflijk top kwaliteit , en top service!!!

Super dat jullie denken aan mensen met al deze problemen, en daarbij nog prachtige collectie leveren!!! En een super service!!!!!!

Super tevreden!

Snelle levering en voldoet aan alle verwachtingen! Omschrijving en maten kloppen helemaal! Een hele tevreden klant en heb de juiste ondermode gevonden! Ziet er ook nog heel vrouwelijk uit!

Goede pasvorm

Het pakketje paste goed in de brievenbus en was goed verpakt. De slips hebben een goede pasvorm en sluit goed aan.

Vrouwelijk en praktisch, hoe fijn

Vanaf eind vorig jaar klant geworden bij Pavone. Heel bijzonder hoe behulpzaam het team van Pavone is via de mail, al mijn vragen worden altijd snel beantwoord. Ook vind ik het heel fijn dat de kleuren van de modellen regelmatig wisselen. Toppie

Happy Customer ❤️

Client for many years, fan for the future, ambassador for Pavone ❣️

Fantastisch, eindelijk een oplossing

Aantrekken en je voelt meteen dit is het. Na 3 dagen, serieus minder klachten.

Heel erg zacht

Heel erg tevreden over het ondergoed en service van Pavone Lingerie. De taille comfort draagt zacht en fijn door uitstekende pasvorm en ik had graag gewild dat mijn gynaecoloog dit ondergoed een paar jaar geleden had geadviseerd toen LS werd gediagnosticeerd. Had mij een hoop ellende kunnen besparen.

Goed ondergoed

Goed ondergoed, door drukte duurde het versturen wat langer met prima communicatie gehad... lag vlot in de bus daarna dus ik ben harstikke blij .. Kwalitatief vind ik het zeer fijn ondergoed

Heel erg fijn

Ik ben zeer tevreden over de lingerie van Pavone, het ziet er erg mooi uit, en voelt erg prettig aan. Levering snel en zonder problemen

Super fijne lingerie

Vande week de nieuwe kleur broekjes ontvangen. Ze zijn prachtig, zitten heerlijk.

Naden en etiket irriteren

Ik vind de naden rondom mijn benen niet fijn, dat zit te strak. Maar irritanter is het feit dat ik het etiket niet goed kan weghalen: waarom zit dat niet (zoals bij veel ander ondergoed) met wat losse steken aan het broekje, zodat je dat eenvoudig kunt lostornen voor gebruik?

Pavone lingerie is heel mooi

Pavone lingerie is heel zacht en mooie kleuren. In de toekomst koop ik zeker nog Pavone linegerie.

Super slipjes

Zeer comfortabele slip, passen mooi aan. 1 maat M en 1 L gekocht omdat ik niet wist welke voor mij de juiste maat zou zijn. Dat met de hitte ze te dik zouden zijn, maar valt heel goed mee! Ik ga mij er nog enkele bij aanschaffen, zodat ik mijn inlegkruisjes vaarwel kan zeggen dag en nacht.

Pavone ist fix meine Lingerie

Die Produkte sind sehr schön, elegant und erfüllen ihre Aufgabe perfekt. Habe seit ich Die Unterwäsche von Pavone trage, keine Schübe mehr bei meiner Autoimmunkrankheit. Vielen Dank für so tolle und sichere Produkte

Zeer prettig ondergoed van bamboe voor vrouwen met LS

Pavone krijgt een dikke 10!

Wat een fijn bedrijf en goed ondergoed voor vrouwen met Lichen.

Klantenservice heeft veel kennis over lichen, ik heb veel tips gekregen, bij Pavone weten ze meer over LS dan mijn huisarts:) Ondergoed Anna is zacht, mooi en voelt als een zijde kussentje.

Super zacht

Nog beter in het echt, ik word echt heel gelukkig van het ondergoed van Pavone. Geen overbodige luxe bij een gevoelige huid, dit is kwaliteit.

Geweldig!

Wat een luxe voor vrouwen met LS. Mijn vriendinnen zonder LS dragen ze ook omdat het ondergoed simpelweg verslavend fijn is.

De slipstream zijn mooi maar vallen wat klein

De tailleslips die ik eerder bestelde waren maatje M en pasten prima. Nu heb ik heupslips besteld maat L maar jammergenoeg vallen ze wat klein. Kleur en kwaliteit, zoals altijd, prima.

Ideaal dames!

Snelle levering, zeer goede prijs-kwaliteit! Beste ondergoed voor wie een paar uitdagingen heeft …