Laden reviews...
460 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen prijzen consequent de kwaliteit en het draagcomfort van Pavone lingerie. Klanten noemen snelle levering en vriendelijke klantenservice. Enkele opmerkingen gaan over pasvorm en kleurenkeuzes, maar de algehele toon blijft positief. Het merk wordt gewaardeerd om LS-vriendelijke ontwerpen en zorgvuldige verpakking.
Het is een fijne bikershort bij urineverlies. Ik vind het wel een beetje veel vulling. Je voelt het wel echt zitten maar het is wel effectief dus ik draag hem zeker onder een jurk. Ik had ook graag een variant gehad met iets corrigerend effect voor de buik.
Marloes
Amsterdam
Krijg geen reactie op mail en bestelling na lange tijd nog niet ontvangen
Ria
Groningen
Met Lichen planus is dit ondergoed een uitkomst, via de Stichting advies gekregen om Pavone te proberen. Vriendelijke klantenservice.
Maria M
W
Ik vind her niet fijn dat je geen geld terug kunt krijgen als een product niet naar wens is. Ik had een bikeshort besteld, het was te groot, maar ik vond producht ook niet helemaal aan mijn verwachtingen voldoen. Ik had dus liever mijn geld teruggestort gekregen.
Magda
Utrecht
De pasvorm en het materiaal zit fantastisch. Heb lichen sclerose, en alles voelt gelijk al veel rustiger.
17 July 2026
Nina
Groningen
Ik heb hele pijnlijke en gevoelige liezen. De bikeshorts hebben geen randen en het kussentje loopt door tot aan de onderkant van het pijpje. Hierdoor ben ik erg geholpen. Ik hoop dat dit model ook in een lagere variant komt, zoals een damesboxer short.
16 July 2026
Gigi
Den Haag
Snel aangekomen en heel netjes en chic verpakt. Zeer tevreden met het Plus Protection ondergoed. Ze zitten comfortabel en vangen tot nu toe veel vocht op. Het enige minpuntje is de dikkere naad aan de zijkant van de onderbroek die soms een beetje kan jeuken. Voor de rest verdienen jullie dikke complimenten!!!
14 July 2026
R
Maastricht
Dit ondergoed gemaakt van bamboe is zeer zacht, met name het kruisje. Ik was even bang dat het synthetische fleece was maar dat bleek snel niet zo te zijn. Mijn huid reageert heel positief op de zachte stof dus Pavone komt haar afspraken na. (Ik ben heel erg allergisch voor synthetische stoffen maar de klantenservice gaf aan dat mijn zorgen niet nodig waren:)
14 July 2026
Lara
Berlicum
Ik word hier blij van, nog mooier dan verwacht.
13 July 2026
Kitty
Scheveningen
zowel de communicatie als de bezorging was uirstekend
12 July 2026
Jenke
oegstgeest
Aanrader voor vrouwen met LS, bikeshort is super ademend, opluchting!
11 July 2026
Mo
Arnhem
Gaat al jaren mee! Ik heb ooit de collectie gekocht met geborduurde bloemen, zou geweldig zijn als deze weer terug komt. Het kant met goud is ook heel mooi, vooral in bruin en wit.
9 July 2026
Sanne
Tilburg
Beste Sanne,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je al jaren plezier hebt van onze lingerie en zo tevreden bent over de kwaliteit. Leuk ook om te lezen dat je de collectie met de geborduurde bloemen nog steeds zo waardeert. We nemen je compliment en je wens om deze stijl terug te zien zeker mee.
Bedankt voor je vertrouwen.
Team Pavone
Draag al jaren de lingerie van Janneke! Voel mij er erg vrouwelijk in. En is gebruiksvriendelijk voor vrouwen.
8 July 2026
Janne
Den Dungen
Beste Janne,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat bijzonder om te horen dat je al jaren onze lingerie draagt en je er zo vrouwelijk en prettig in voelt. We vinden het heel mooi dat onze lingerie voor jou niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol en gebruiksvriendelijk is.
Bedankt voor je jarenlange vertrouwen en dat je Pavone aanbeveelt. We wensen je nog heel veel draagplezier.
Team Pavone Lingerie
Zeer tevreden, mooie kwaliteit en huidvriendelijk.
6 July 2026
Bibi
Amsterdam
Beste Bibi,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat je onze lingerie als huidvriendelijk ervaart. Dat is precies waar we met onze producten naar streven.
Team Pavone
Auch bei Hitze gut zu tragen, trocknet nach dem Waschen schneller als manch andere Slips mit mehrlagigem Zwickel.
6 July 2026
Katja
Bad Frankenhausen
Liebe Katja,
vielen Dank für Ihre schöne Bewertung.
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie unsere Lingerie auch bei warmen Temperaturen als angenehm empfinden und die schnelle Trocknungszeit schätzen. Genau dieser Komfort im Alltag ist uns sehr wichtig.
Herzliche Grüße,
Team Pavone
Ziet er mooi uit en draagt heel comfortabel!
Marian
IJsselstein
Beste Marian,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je onze lingerie mooi vindt en dat deze zo comfortabel draagt. Dat is precies waar we naar streven: een combinatie van stijl en optimaal draagcomfort.
Draagt prettig, staat mooi
Gerdien
Arnhem
Beste Gerdien,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je onze lingerie zo prettig vindt dragen en dat je de uitstraling mooi vindt. Comfort en een mooi design vinden wij erg belangrijk.
Team Pavone
Materiaal slips is fijn maar de randen zijn echt te hard voor mij van de slips met kant. Echt jammer want ze zijn echt super mooi. En kruisjes zouden echt langer moeten. Ga nog 1 keer de gewone zonder kant proberen en anders geef ik het op. Want daarvoor vind ik het teveel geld.
Iris Schilperoord-van den Berg
Hoogvliet
Beste Iris,
Hartelijk dank voor je review.
Wat fijn om te horen dat je het materiaal prettig vindt en onze lingerie mooi vindt. Jammer dat de kanten randen voor jou niet comfortabel genoeg zijn en dat het kruisje niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.
We willen je graag nog meegeven dat het elastiek van de kanten slips na een paar keer wassen vaak nog zachter wordt. Een tip is om de slips een aantal keer te wassen met een klein beetje natuurazijn; dit helpt om het materiaal soepeler te maken.
Wanneer je op zoek bent naar een langer kruisje, adviseren wij ook om eens naar onze Plus-modellen te kijken. Deze modellen bieden net wat meer bedekking en comfort en heeft een verlenging van 10 cm. Mocht je helemaal geen randjes in de liezen kunnen verdragen, dan is onze Bikeshort wellicht een fijne optie, omdat dit model geen randen of stiknaden in de liezen heeft.
We hopen dat je met een ander model alsnog de perfecte pasvorm en het comfort vindt waar je naar op zoek bent.
Team Pavone
Zacht en prachtig, super vriendelijke klantenservice!
2 July 2026
Lotje
Huizen
Beste Lotje,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de zachtheid en uitstraling van onze lingerie én over onze klantenservice. Daar worden we heel blij van.
Team Pavone Lingerie
Na aanbrengen van zalf zijn dit fijne slips Niet meer bang voor vlekken achter te laten op banken of stoelen
1 July 2026
C
Nijkerk
Beste C,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat onze slips jou extra comfort en zekerheid geven in het dagelijks leven. We vinden het mooi om te weten dat je je hierdoor minder zorgen hoeft te maken over vlekken na het gebruik van zalf.
Team Pavone Lingerie
Producten werden ondanks de warmte echt wel snel bezorgd. Alles past perfect op maat.
1 July 2026
Henny
RIJSSEN
Beste Henny,
Hartelijk dank voor je review.
Wat fijn om te horen dat je bestelling ondanks de warmte snel is bezorgd en dat de producten perfect passen. We vinden het belangrijk dat onze omschrijvingen kloppen en dat je precies ontvangt wat je verwacht.
Team Pavone Lingerie
Great quality, beautiful designs and a perfect fit. The ordering process was easy, delivery was fast and I’m very happy with my purchase. I highly recommend Pavone Lingerie.
30 June 2026
Gaby
Minnesota
Dear Gaby,
Thank you so much for your lovely review.
We are very happy to hear that you are pleased with the quality, designs and fit of your Pavone lingerie. It is wonderful to know that you also had a positive experience with our ordering process and delivery.
Kind regards,
Team Pavone Lingerie
Beste menstruatie ondergoed, basic model erg prettige pasvorm en mooi kant.
30 June 2026
Jenny
V
Beste Jenny,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze menstruatie lingerie. Leuk dat je de pasvorm en het mooie kant zo waardeert.
Team Pavone Lingerie
Erg blij met mijn bestelling bij Pavone. Ik was bang dat dit een dropshipper was maar is een Nederlands bedrijf en wordt snel en prachtig ingepakt en verstuurd. Alles met zorg en aandacht.
29 June 2026
Kelly
Den Bosch
Beste Kelly,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We vinden het belangrijk om met zorg en aandacht te werken en zijn blij dat je dit ook zo hebt ervaren.
Team Pavone Lingerie
With Pavone you don't need to worry about stains in your clothes due to the ointment you need to use daily.
26 June 2026
Inge
Oudsbergen
Dear Inge,
Thank you very much for sharing your experience.
We are happy to hear that our lingerie gives you extra comfort and confidence in your daily life. It means a lot to us that Pavone helps you feel more at ease when using your ointment.
Thank you for recommending Pavone and for taking the time to write this review.
Kind regards,
Branch