Karish :-) lief dank je wel
Fijn, goed om te horen Willy, hopelijk verbetert het nog verder! liefs Elise teamPavone
Originele beoordeling
Beste Patricia, zoals ook net aangegeven in de email, bedankt voor je feedback! We nemen dit zeker mee in het volgende ontwerp. Fijn dat je wel tevreden bent over de kwaliteit. Liefs Elise TeamPavone
Wat leuk dat we elkaar ontmoet hebben op de Libelle Zomerweek en dat je enthousiast bent over onze producten! Liefs Elise teamPavone
Dank je wel Susanne!
Haha Preet, geweldige reactie! En nog bedankt voor je hulp op de LibelleZomerweek, hoorde dat het een groot succes was. liefs Elise teamPavone
Fijn Gea! liefs Elise teamPavone
Bedankt voor je lieve reactie Pauline! Liefs Elise teamPavone
Wat ontzettend goed om te horen dat onze slips bijdragen aan het leven met LS. Daar doen we het voor! liefs Elise teamPavone