Mooi en kwaliteit!

Mooie modellen en kleuren. Topkwaliteit.

Verrassend goed ondergoed

Dit ondergoed maakt echt een verschil voor vrouwen met LS.

pavone de lingerie bij incontinentie en LS

Mooie lingerie en het zit erg prettig. Maakt belofte waar. Ben er erg blij mee.

Fantastisch ondergoed

Hallo, ik las ‘n aantal jaren terug ‘n interview in ‘n blad,het ging over de oprichtster van Pavone lingerie. Dit sprak mij aan en heb het gelijk besteld. Ondertussen draag ik het al weer enkele jaren, het ziet er mooi uit, zit erg goed en doet wat er beloofd is. Ben hier erg blij mee en wil ook geen andere lingerie meer. Voor mij zeker 5 sterren waard. Gr. José Kok

Fantastisch kwaliteit en snelle levering

Ondergoed waar je blij van wordt

Zeer vriendelijke klantenservice en uitstekende producten. Met zorg en aandacht voor kwaliteit en pasvorm.

Geweldig geholpen

Prima bedrijf. Klantvriendelijk is geweldig. Echt een aanrader. Groetjes Ada

Prima behandeling!

Ik kreeg goede info toen bleek dat een onderdeel van de bestelling niet beschikbaar bleek!

Geweldige service

Op alle vragen krijg je snel en duidelijk antwoord. Kwalitatief prachtig ondergoed.

I did not get my order.

I did not receive my order. Cydne Collins

• Would you recommend us? No

Ware kommt nicht.

Ich warte schon vier Wochen auf meine Bestellung. Habe jetzt am Freitag eine Mail erhalten das sie in den nächsten vier Tagen kommen müsste. Ich warte noch bis Mittwoch dann melde ich mich wieder. Die Ware ist ja bezahlt. Ich werde keinen Versand mehr beauftragen wo ich das Geld vorher bezahlen muss. Ist mir zu unsicher.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Qualität

Sehr freundlicher Emailkontakt und super weich beim tragen. Einfach toll

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel fijn en mooi ondergoed . Service is ook top . Ik had een klein probleempje ,maar dat is dezelfde dag echt goed opgelost.

perfect

goede kwaliteit en mooi

Heel fijn ondergoed

Erg tevreden over dit merk, snel en persoonlijk antwoord, denken met je mee en veel kennis in huis als het gaat over LS. Dankbaar dat dit er is.

Maten.

De maten van de lingerie vallen erg groot, jammer. Zeker bij de eerste keer bestellen, kost weer geld om te terug te sturen.

Fijne website. Hele fijne lingerie voor vrouwen met LS.

Fietsbroekje is fantastisch

Al vanaf de start een trouwe klant van Pavone en elk jaar weer vernieuwd. Hele fijne actie en het nieuwe model (fietsbroekje) is fantastisch

Draagt prettig en mooi

Zeer zacht, mooi gemaakt en kwaliteit.

Ondergoed gaat snel stuk

Voor het doen van een aankoop heb ik me laten adviseren door Pavone over welke onderbroeken het best bij mij zouden passen. Daarna heb ik de taille comfort besteld 6 stuks. Een aantal onderbroeken ging helaas snel stuk. Na contact met Pavone bleek er een stikfout te zijn gemaakt en krijg ik heel netjes nieuwe onderbroeken toegestuurd. Ik mocht zelfs opnieuw aangeven welk model en in welke maat ik deze wilde ontvangen. Ik kijk er naar uit ze te gaan dragen als ze binnen zijn! Dit ondergoed maakt dat ik me veel zekerder voel en is heel zacht voor mijn huid. Chapeau voor de fantastische klantenservice!

Was heel goed

Het is heel goed geregeld. Snel ontvangen

Het is geweldig

Pavone maakt het plaatje weer compleet!

De bereikbaarheid bij vragen is goed en persoonlijk. De producten zijn vaan een mooie kwaliteit en ik voel mij er mooi mee.

Lange Lieferzeit von über 10 Tagen

Die Ware ist bis heute noch immer nicht angekommen. Die Lieferzeit dauert viel zu lange.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein