Fijn ondergoed bij LS

Sinds 2 weken maak ik gebruik van dit ondergoed. Het is comfortabel en zit prettig. Bij het gebruiken van zalf of creme beschermen de broekjes tegen doorlekken in je kleding. Enige nadeel vind ik dat de elastieken randjes bij een aantal broekjes scherp zijn en onprettig aanvoelen ook nadat de broekjes gewassen zijn.

Sehr gut

Ich habe schnell einen persönlichen Kontakt bekommen und hatte innerhalb von einer Woche die bestellte Ware.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nieuwe collectie met goud is prachtig

Pavone heeft met de nieuwe collectie haar producten weer verbeterd en nog mooier gemaakt, chapeau PAVONE!

Eindelijk mooi ondergoed zonder irritatie

Sinds ik het ondergoed van Pavone draag, heb ik geen last meer van opvlammingen. Wat een verschil en wat een opluchting. Het bamboe voelt superzacht aan, ademt goed en blijft de hele dag comfy, ook als ik moet smeren met vette zalf. Ik draag nu de nieuwe Coconut Milk-collectie met verhoogd kruisje, en dat is nog beter voor mij. Niets schuurt of knelt, en het blijft mooi na het wassen. Eindelijk ondergoed dat niet alleen prettig zit, maar er ook nog eens vrouwelijk uitziet. Je merkt dat Pavone is ontworpen door iemand die echt begrijpt wat vrouwen met huidproblemen nodig hebben. Hartelijk dank Pavone.

Heel fijn ondergoed. Mooie pasvorm.

het aangekochte artikel voldeed niet aan onze verwachtingen

het aangekochte artikel voldeed niet aan onze verwachtingen en het werd teruggestuurd.

Retour ruien gaat heel goed. Mooi materiaal.

Comfortabele mooie lingerie!

Voelt goed

Eerste keer dragen voelt goed, ik moet nog even wennen om geen inlegkruisjes meer te gebruiken maar mijn eerste ervaring is heel positief.

Wäre gemischt, Rücksendung teuer

Habe 3 Unterhosen bestellt. Leider sind bei einer die Bündchen am Bein zu eng, oben etwas weit. Leider kostet die Rücksendung 8,50€ in die Niederlande und man erhält nur einen Gutschein, keine Rückerstattung... Umtausch macht hier keinen Sinn. Das ist etwas frustrierend. Die anderen beiden Unterhosen sind Qualitativ gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Uitstekende kwaliteit en het werkt precies waarvoor ik het nodig heb.

Superzacht en supermooi

Prachtige stoffen én praktisch, eindelijk!

Amazing

Excellent speed of logistics and perfect soft and well designed !

Mijn moeder van 79 wilde bestellen, echter het lukt haar niet (meer) om te internetten, laat staan online te betalen. Alles werd telefonisch voor haar geregeld, dat het nog kan in deze tijd: wat een service!

Ideaal voor mijn LS

Voelt goed en voel me mooi!

Rücksendung für Umtausch kompliziert und unsicher

MIDI Komfort Sensitive Grösse M Die Zusendung erfolgte schnell und die Unterwäsche macht einen guten Eindruck. Aber obwohl ich normalerweise Grösse 36/38 trage, ist der Beinabschluss mir zu eng und unangenehm. Für die Rücksendung in die Niederlande muss man sehr viel Vertrauen haben. Es gab nur einen Rücksendeschein, auf dem ich ankreuzen konnte, welche Grösse ich stattdessen als Ersatz möchte, aber keine Möglichkeit, die Rücksendung per Mail oder Portal mitzuteilen und bestätigt zu bekommen. Mir ist auch nicht klar, ob für die erneute Zusendung Kosten entstehen. Ich weiss jetzt also auch eine Woche nach meiner Rücksendung nicht, wie diese bearbeitet wird und ob mir in absehbarer Zeit der von mir angekreuzte Ersatz geschickt wird. Das wirkt auf mich unbefriedigend und nicht sehr professionell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fantastische lingerie

Elke keer kies ik weer voor Pavone omdat het zo heerlijk zacht draagt!

Zit goed en is mooi en stevig

Ik ben blij met de mooie en lekker zittende onderbroeken in natuurlijke materialen!

Excellent.

The service is professional, fast and of high quality. All praise.

Mooi en praktisch

Ondergoed met een praktisch randje waar ik mij heel vrouwelijk in voel. Mooi dat Pavone aanpassingen blijft doen op modellen zoals het verhoogd kruisje, daar ben ik (en heel veel andere vrouwen) erg mee geholpen. Mooie collecties, stoffen zijn zacht en irriteren niet.

Fan van dit ondergoed, waarom hangen jullie niet in alle lingeriewinkels? Kunnen veel merken nog wat van leren, aanrader.

Randjes snijden

Ik heb de Anna en Florentina mystic black besteld. De maat is prima, mijn gebruikelijke maat, maar de randjes zijn helemaal niet extra zacht zoals beloofd, maar vrij hard en erg strak. Ze snijden en tekenen daardoor. Dit is echt storend, ze zitten niet prettig en zijn lelijk zichtbaar door kleding heen. Terwijl de stof en ook het kruisje juist perfect zijn, super zacht en goed absorberend, geen geurtjes. Heel erg jammer want was mooie oplossing geweest. En dan is zo’n broekje ook ineens erg prijzig.

Best granny panty ***** Anna Comfort

The only underwear I want to wear.

Perfect ondergoed

Ook zonder problemen is dit ondergoed ontzettend fijn. Zou dit niet gewoon normaal moeten zijn voor vrouwen? We doen onszelf te kort om al die andere synthetische rotzooi te dragen. Wees lief voor je vulva en draag Pavone, echt de moeite waard.

Mooi materiaal!

De ene dag besteld,de volgende dag binnen. Geweldig mooi materiaal!