Heel fijn geholpen lang geleden op een beurs. Drasg al jaren de zelfde broekjes heel fijn

Zacht en hittebestendig

Als je LS hebt zijn dagen met hitte zoals nu mijn grootste nachtmerrie. Dankzij de broekjes Sienna draag ik gewoon mijn jurkjes zonder bang te hoeven worden voor opvlammingen. Bedankt Pavone!

Ideaal voor LS en urineverlies

Gaat niet broeien en blijft mooi!

Mijn bekkenfysio adviseerde Pavone te gebruiken ivm vulvodynie. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, klantenservice en mooie designs. Het broekje met lange pijpjes (bikeshort) en midi met kant (aurora) zijn mijn modellen.

Fietsbroekje is ideaal met dit warme weer

De fietsbroekjes hebben lange pijpjes en geen randen of naadjes in de liezen. Ik heb door dit broekje geen last van schurende bovenbenen met dit warme weer, het zit fantastisch. Ik ga nu weer bestellen, hoop dat dit model in nog meer kleuren komt. Wel jammer dat jullie niet in lingerie winkels beschikbaar zijn.

Gebruik al jaren dit merk tot volle tevredenheid!

Twijfelachtig

Ik wacht nog af, een paar jaar geleden ook Pavone onderbroeken aangeschaft maar al snel liet de naad los van kruis naar achterkant , vaak weer vastgestikt op de naaimachine maar bleef erg kwetsbaar!! Nu hoop ik dat deze twee wel goed blijven, groetjes Helma

Outstanding!!

Comfort, design, sexy and practical ❤️

Kwaliteit en snelle verzending

Al jaren vaste klant, kwalitatief mooier snelle service. Pakketje volgende dag in huis, mooi verpakt en elke keer weer verrassend goed. Nieuwe collecties worden steeds beter en mooier. Ik vind het leuk dat Pavone zich blijft ontwikkelen met nieuwe kleuren. Ik hoop dat de geborduurde bloemen nog een keer terug komen.

Er was even wat mis met de communicatie maar dat is super goed verholpen Bedankt voor het contact fijn om zo te woord te worden staan

Voelt heel zacht aan

Comfortabel en zacht ondergoed

Beste ondergoed

Voor vrouwen met vulvapijn; het allerbeste ondergoed vind je hier. Duidelijk bedacht door een vrouw voor een vrouw, love it!

Kwaliteit, service en comfort

Een en al lof voor Pavone, goede klantenservice en heel vrouw gericht. Fijn dat de ontwerpster en eigenaresse het ondergoed voor zichzelf ook nodig heeft. Dat verklaart waarom het zo doordacht goed is.

Voelt goed, zit goed!

Het zit fantastisch, nu nog in de wasmachine…

Eindelijk ondergoed voor LS

Voelt als een verademing, eindelijk!

Wat een prachtige nieuwe kleur: Mocha

Al jaren een zeer blije klant van Pavone. Wat is ook de nieuwe kleur weer prachtig. De slips zitten heerlijk, echt heel erg blij mee. Het is verademing om nooit meer inlegkruisjes te gebruiken.

Mooi, functioneel en fijn zacht

Bij opvlammingen draag ik het fietsbroekje, dit model heeft geen randjes in de liezen en voelt dan als een verademing. Sinds ik Pavone draag (en dagelijks smeer met vette zalven en 2x per week in de nacht met dermovate zalf) gaat het stukken beter. Stichting geeft goede adviezen, zo ook Pavone. Het is een investering, hierdoor lang getwijfeld maar ik had het veel eerder moeten doen.

Soms voelt het best eenzaam om met Lichen te leven. Pavone geeft me het gevoel gezien te worden en niet alleen te staan, het ondergoed voelt als een stukje waardering voor mijn vrouw zijn.

Mooi en duurzame lingerie

Gebruik dit al jaren! Blijft mooi ook na vele wasbeurten!

Mooier en zachter

Wat een luxe, bedankt Janneke dat je dit voor vrouwen met vulvapijn ontwerpt.

Goede service!

Goede service!

Einmal Paveone immer Paveone

Einfach nur super. Ich habe lichen sklerose und fühle mich mit dieser Unterwäsche richtig wohl. Am Liebsten mag ich bei einem Schub die Radler Unterwäsche, ( auch wenn ich kein Fahhrad fahre ) weil keine störende Naht reibt. Super angenehmes tragegefühl. Habe zwar3x überlegt, weil sie Unterwäsche nicht gerade günstig ist..... aber sie ist jeden Cent wert.

Tevreden!!!

Erg tevreden en snelle levering

Fietsbroek is geweldig

Zeer fijne fietsbroek, ideaal voor mijn aandoening en bij warm weer. Geen schurende bovenbenen, geen pijn aan mijn onderkant, materiaal en kwaliteit zijn top.

Absolute Empfehlung!

Nach langer Suche habe ich endlich Unterwäsche gefunden, die nicht nur wunderschön aussieht, sondern auch wirklich angenehm zu tragen ist. Das Material ist unglaublich weich, atmungsaktiv und fühlt sich selbst an empfindlichen Stellen sehr komfortabel an. Besonders begeistert bin ich von der hochwertigen Verarbeitung und den durchdachten Designs. Endlich muss ich mich nicht mehr zwischen Komfort und schöner Wäsche entscheiden. Auch der Kundenservice ist freundlich und hilfsbereit. Man merkt, dass hier mit viel Sorgfalt und Verständnis für Frauen mit empfindlicher Haut gearbeitet wird. Ich kann Pavone von Herzen weiterempfehlen.