Fantastische lingerie

Elke keer kies ik weer voor Pavone omdat het zo heerlijk zacht draagt!

Zit goed en is mooi en stevig

Ik ben blij met de mooie en lekker zittende onderbroeken in natuurlijke materialen!

Excellent.

The service is professional, fast and of high quality. All praise.

Mooi en praktisch

Ondergoed met een praktisch randje waar ik mij heel vrouwelijk in voel. Mooi dat Pavone aanpassingen blijft doen op modellen zoals het verhoogd kruisje, daar ben ik (en heel veel andere vrouwen) erg mee geholpen. Mooie collecties, stoffen zijn zacht en irriteren niet.

Fan van dit ondergoed, waarom hangen jullie niet in alle lingeriewinkels? Kunnen veel merken nog wat van leren, aanrader.

Randjes snijden

Ik heb de Anna en Florentina mystic black besteld. De maat is prima, mijn gebruikelijke maat, maar de randjes zijn helemaal niet extra zacht zoals beloofd, maar vrij hard en erg strak. Ze snijden en tekenen daardoor. Dit is echt storend, ze zitten niet prettig en zijn lelijk zichtbaar door kleding heen. Terwijl de stof en ook het kruisje juist perfect zijn, super zacht en goed absorberend, geen geurtjes. Heel erg jammer want was mooie oplossing geweest. En dan is zo’n broekje ook ineens erg prijzig.

Best granny panty ***** Anna Comfort

The only underwear I want to wear.

Perfect ondergoed

Ook zonder problemen is dit ondergoed ontzettend fijn. Zou dit niet gewoon normaal moeten zijn voor vrouwen? We doen onszelf te kort om al die andere synthetische rotzooi te dragen. Wees lief voor je vulva en draag Pavone, echt de moeite waard.

Mooi materiaal!

De ene dag besteld,de volgende dag binnen. Geweldig mooi materiaal!

Prima had het niet verwacht

Materiaal is zacht je merkt niets van het dikke kruis ziet er comfortabel uit Voor licht urine verlies voldoet het goed

fantastisch

Ik kan alleen maar vol lof een review schrijven over pavone. Ben al klant vanaf de start toen pavone nog heel klein was en het is geweldig hoe betrokken de medewerkers van pavone zijn en hoe de lingerie blijft ontwikkelen en verbeteren. Ik kijk uit naar de nieuwe collecties met goud, inmiddels alleen nog maar pavone in mijn onderbroekenlade:)

Blij met Pavone

Fijn bedrijf, goed advies en denken met je mee. Veel verschillend aanbod, ik zou erg waarderen als er één Pavone winkel komt zodat ik rustig alles kan passen.

Perfecte slip

Zachte goed passende slip ga er zeker nog eentje aanschaffen als ik wat ruimer bij kas ben want ze zijn wel erg duur!

Mooi design en doet wat het moet doen

Pavone heeft mooie en comfortabele lingerie waar ik me zoveel zekerder in voel. Ik laat me nu nergens meer van weerhouden.

Ik voel mij geen patient meer

Als LS patiënt ben ik al heel lang op zoek naar ondergoed dat praktisch is, lekker zit en ook nog mooi is. Ik voel mij weer vrouwelijk met Pavone. Toppie!

Wat een service

De dame aan de telefoon nam echt de tijd voor me, dat heb ik nog nooit zo meegemaakt bij een webshop. Persoonlijk, meedenkend en ze stuurde me na het gesprek per mail een link met het ondergoed dat het best bij mij past. Heel erg dank team Pavone

Tolles hochwertiges Produkt

Super schnelle Lieferung,. Die Unterwäsche würde ich jederzeit wieder kaufen . Volle Kaufempfehlung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede pasvorm

Ik heb ze nog maar net maar ze zitten fijn, ook handig geen inlegkruisje meer nodig. Ik heb LS, pas geconstateerd en voor de vaseline is het prettig dat het er niet doorgaat

Geweldig zacht

Gaat niet irriteren, goede stoffen en bescherming. Dit is bamboe ondergoed met een heel hoog percentage bamboe vezels waardoor ik dus geen last heb terwijl er wel een bescherming in zit. Mooie kleuren en kant, ik ben fan.

Zeer tevreden over dit ondergoed, blijft mooi uit de was komen en draagt perfect zacht.

Comfortabele en mooie lingerie.

Ik gebruik al jaren deze lingerie en verbaas mij erover dat het comfortabel blijft zitten en zo lang mee gaat.

Mooi, zacht, praktisch en vrouwelijk. Zelfs de string Vera draagt fijn, ik ben volledig overgestapt op de lingerie van Pavone.

Uitstekende kwaliteit en zachtheid. Niet meteen het juiste model gevonden maar de Aurora en Maxi waren op advies van Janneke wel meteen een succes.

Prachtig ondergoed en hele fijne service

Mijn 1ste bestelling bleek niet de juiste te zijn. Schitterende slip met kant maar de afwerking was voor mij alsnog wat te grof. Met mn LS kan ik ook maar heel weinig verdragen. Na wat mail contact met Janneke heb ik wel mn perfecte ondergoed gevonden. Ze denkt mee, is kundig en heeft het hart op de goede plaats. Mijn tip is, als je vulvaire klachten heb, mail haar dan vooral voor overleg en keuze hulp. Heeft bij mij goed uitgepakt. Ik kom zeker nog eens terug hier.

Die Lingerie fühlt sich sehr gut an.

Es wurde alles pünktlich und korrekt abgewickelt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja