Als Neukundin konnte ich mich davon überzeugen, dass die Unterwäsche hält, was mir versprochen wurde: Sie sieht gut aus, hat einen angenehmen Tragekomfort, hält dicht, lässt sich gut auswaschen. Kein Nässegefühl, kein Schwitzen, keine Flecken von Pflegeprodukten, die durch das Gewebe dringen. Kurz: ein Lichtblick auf meinem langen Leidensweg mit Lichen sclerosus.

Ik had jaren eerder van het bestaan van dit ondergoed willen weten ❣️

Geen gesjor meer, geen stress bij lach of niesbui, geen gedoe met inlegkruisjes.....ik voel niet dat ik hem (of haar ;-)) aan heb. Zalven voor Lichen vormt geen enkel probleem meer. En last but not least!!!!!! een sjieke/ mooie onderbroek aan!! Zoooooo blij mee.

Zeer tevreden klant

Super service, super ondergoed. Voel me weer vrouw.

Zoals steeds perfect

Mijn favoriete model is even uit collectie geweest. Toen het terug was heb ik er meteen zes besteld!

Zuverlässige Lieferung, bequemer Slip

Die Slips fallen klein aus, bin froh, dass ich XL genommen habe. Leider ist der Slip zum Reiten in der Leiste etwas eng. Es wäre toll, wenn da wieder was passendes auf den Markt käme.

Hele fijne service

Topservice

Sehr angenehm zu tragende Unterwäsche

Die Lieferung erfolgt sehr pünktlich. Die Beschreibungen der Artikel ist genau und zutreffend. Mir ist aufgefallen, dass die Größe 4XL nur noch bei wenigen Artikeln zu finden ist. Leider ist man dadurch in der Auswahl beschränkt.

Fijne mannenboxers!

Meerdere merken geprobeerd, Pavone echt het beste. Bij anderen voelt het als een luier, bij Pavone voelt het als een normale boxer en ziet er sportief uit.

Lekker onbezorgd op pad

Ich bin enttäuscht

Zunächst war die Bestellung nicht lieferbar und dann wurde eine falsche Farbe geliefert. Handschriftlich wurde die Farbe rinfach abgeändert. Kein Hinweis per Mail. Qualität hätte ich mir anders gedacht. Meine Erwartungen wurden nicht erfüllt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie kwaliteit

Met liefde verpakt. Komt er nog een slip zonder kant?

Ik heb de strings, perfecte pasvorm

Ik ben dit tegengekomen op de VROUW beurs. Eerst 2 meegenomen, een dag later meer besteld. Zit heerlijk.

Zit heerlijk en prachtig om te dragen

Geen klachten meer

Hatte mich sehr gefreut, aber Größe L ist viel zu klein, Hipster nicht tragbar, sehr schade

Kontaktaufnahme funktioniert gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie producten

In een woord; geweldig. Op Vrouw beurs gekocht, en het is waar. Als je dit draagt wil je geen ander merk meer.

Uitmuntend

Modern & betrouwbaar & steeds weer vernieuwend. Ella dag een dansje voor de spiegel. Dank je wel Janneke.

goed passend ondergoed

Blij met deze broekjes, zitten goed geen gedoe met inlegkruisjes meer. Je ziet niet dat het speciale broekjes zijn, ze zitten comfortabel en zijn nog mooi ook

Snel en goede service

Snel reactie, goede service, snelle bezorging

Bijzonder!

Zeldzame service en klantvriendelijkheid!!

Als ik mail krijg ik meteen antwoord Bestelling snel en netjes binnen Als telefonisch moeilijk bereikbaar

Eindelijk meer vrouw voelen met dit moois

Heerlijk fijn zacht lingerie voor de vrouw met een Probleem Ik voel me weer meer mezelf en draag dit dan ook echt graag.

Geweldige service, geweldig ondergoed

Zitten erg fijn en blijf droog!

Inmiddels vertrouw ik het Pavone ondergoed en draag ik geen inlegkruisjes meer. Gun ik alle vrouwen!

Sehr gute Qualität

Ich bin ganz begeistert von der Pavone Lingerie. Super gute Qualität. Etwas teurer, aber jeden Cent wert. Ich kann die Unterwäsche nur empfehlen. Habe ich auch schon getan.