Blij met de ontdekking van dit merk en dit bedrijf
Super lief. Dank je wel Mirjam. Liefs Elise team Pavone
Top! Bedankt Paul. Liefs Elise team Pavone
Ziet er mooi,uit,is efficient en geeft veiligheid,voelt fijn aan. Kortom. Perfekt!
Perfecte review :-) Dank! liefs Elise team Pavone
Aanrader!
Dank! liefs Elise team Pavone
Vriendelijk en behulpzaam, fijn ondergoed.
Super bedankt Pieternel voor de mooie review! Liefs, Elise Team Pavone
Zeer tevreden klant
Wat ontzettend fijn om te lezen, dankjewel! Liefs, Elise Team Pavone
Super service. Super ondergoed. Super blije klant.
Super review. Super klanten. Super blij bedrijf. liefs, Elise team Pavone
De midi Aurora is mijn favoriet. En heel blij dat de hipster weer terug komt. Met LS is dit ondergoed een verademing.
De midi Aurora is ons meest verkochte model. En ook absoluut mijn nummer 1 :-) Liefs, Elise team Pavone
Die Lieferung war pünktlich. Die Wäsche passt mit der ausgewählten Größe sehr gut und trägt sich sehr angenhme auf der Haut. Habe mir sofort weitere Höschen bestellt.
Wie unglaublich schön zu hören, dass es Ihnen so gut gefällt! Vielen Dank für die Rezension. Liebe Grüße, Elise Team Pavone
UITMUNTEND Zowel de pasvorm als de kwaliteit. Modern en betrouwbaar. Divers en steeds weer vernieuwend. Kortom elke dag een klein feestje. Dank je wel.
Reviews als deze zijn ook een klein feestje om te lezen! Dank je wel. liefs, Elise team Pavone
Ik had waarschijnlijk een verkeerde maat aangeklikt en zag het pas toen ik het thuis uitpakte. Contact met Janneke gehad en dezelfde dag nog opgelost, fantastisch.
Super! Klantenservice vinden wij heel belangrijk :-) Liefs, Elise team Pavone
De slips zitten super fijn, maar ik gebruik wel een verbandje erin want de absorptie neemt helaas met de tijd af. Pavlone heeft geadviseerd de slips niet heter te wassen dan 40 graden en niet in de droger. Ik ga dat zeker aanhouden nu.
Lieve Marjon, bedankt voor je bericht. Dat zou niet moeten, want dan schieten we ons doel voorbij. Ik ga je even prive een mail sturen en zoeken naar een passende oplossing. Liefs, Elise team Pavone
Originele beoordeling
Draag niks anders ,en heb geen klachten meer
Dat is toch geweldig! Wat super fijn om te horen. liefs, Elise team Pavone
Mooi om te zien en ‘n goed draagcomfort
Top, precies wat we graag willen bereiken :-) Liefs, Elise team Pavone
Vielen Dank Claudia! Liefs, Elise Team Pavone
Verliefd op de strings
Ja! Wij ook ! Liefs Elise team Pavone
In de wereld van LS is dit bamboe ondergoed een heel mooi lichtpuntje.
Wauw :-) Bedankt. Liefs Elise team Pavone
Fijn materiaal dat goed vocht/ongelukje opvangt. Mooi kant waardoor je er toch een sexy gevoel van krijgt Zou voor mij in nog veel meer kleuren mogen
Bedankt Audrey! Goed nieuws in het voorjaar komt er een nieuwe kleur. Elk jaar ontwerpen we de slips een limited edition kleur. Dit jaar zal het de bordeaux rood zijn. Een hele zwoele kleur :-) Liefs Elise Team Pavone
Het voelt degelijk en in de spiegel ziet het er mooi uit. Voel me weer vrouw, inlegkruisjes zouden verboden moeten worden, wat een fijne oplossing is dit. Zoveel zachter dan ander ondergoed en geen nare geurtjes. Heb lang getwijfeld of ik het zou proberen, toch duurder dan ander lekvrij ondergoed. Je koopt uiteindelijk kwaliteit, dat voel je en zie je.
Wat goed dat je het toch hebt geprobeerd en het zo bevalt ! Inlegkruisjes zouden inderdaad verboden moeten worden :-) Liefs Elise team Pavone
Lekker onbezorgd op pad
Super! Wat fijn dat je het zo ervaart. liefs Elise team Pavone
Mooie kwaliteit en met zorg verpakt.
Met liefde gemaakt. liefs Elise team Pavone
Ik heb met een van de vrouwen van Pavone gesproken, ze nemen alle tijd voor je en al mijn vragen werden erg prettig beantwoord. De volgende dag lag mijn bestelling al in de brievenbus met een persoonlijk kaartje. Heel mooi ingepakt, met zorg en aandacht.
Goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen! Veel draagplezier. liefs Elise team Pavone
Kwaliteit & modieus!
Dank! Liefs Elise team Pavone
Beste boxers voor mannen, zit perfect en werkt perfect.
Perfecte review :-) Liefs Elise team Pavone
Nachdem das von mir bestellte Slip doch nicht das passende Modell für mich war, hat mich Elise von Pavone Lingerie prima beraten. Mit einem neuen Modell bin ich jetzt rundum zufrieden. Vielen Dank für die tolle Dienstleistung.
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie ärgerlich, dass es nicht erfüllt hat, was Sie erwartet haben. Wir werden Ihnen eine E-Mail schicken und sehen, ob wir gemeinsam eine Lösung finden können. Elise team Pavone
Originele beoordeling
Modell: Giorgia Das Material ist sehr schön, der Zwickel ist weich und erfüllt seinen Zweck prima. Da auf der Vorderseite Spitze aufgenäht ist, ist der Naht, resp. Saum an der Vorderseite des Beinausschnitts für mich zu hart und zu kratzig. Dieser Slip wäre perfekt ohne aufgenähte Spitze auf der Vorderseite.