Sehr angenehm zu Tragen

Angenehmes Tragegefühl. Schnelle Lieferung. Schnelle Antwort bei Fragen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima ondergoed

Twee slips besteld om uit te proberen. Bevalt zo goed, en daarom wil ik graag meer bestellen. Maar helaas maat M is even niet leverbaar. Ik hoop dat ik gauw meer kan bestellen.

Top produkt!

Prachtig materiaal, goede pasvorm! Vlotte verzending!

Verrassend: eindelijk een in alle opzichten uitstekend product

1) prachtige, goed afgewerkte broekjes met bamboe-viscose, zeer goed materiaal 2) uitstekende pasvorm, draagt heerlijk, nergens irritatie 3) heel goed doordacht wat betreft doelmatigheid 4) blijft prima in de was van 40 graden 5) Snelle levering, via de brievenbus 6) eindelijk lingerie waarbij nagedacht is over wat voor de consument belangrijk is. Daar word je blij van!

Prima boxershort

Goede pasvorm,lekker zacht

Prettige eerste ervaring met Pavone. Ondergoed is zacht en doet zijn werking. Mooie pasvorm.

Na kontakt ,zeer vriendelijke hulp van klantendienst

Eerst was ik niet zo tevreden van pavona lingerie.het paste niet goed,.verkeerde maat.na kontakt van de klantendienst,hebben ze mij geholpen om het juiste model en maat te vinden Dank u hiervoor

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en zit fantastisch

Super mooi met perfecte pasvorm

Super mooi eindelijk me weer sexy voelen met deze prachtige pavone lijn. Voor vrouwen die net even anders zijn dan ze zouden willen.

Comfort en sexy in 1

Verliefd op de strings.

Bin sehr zufrieden. Alles genau so wie beschrieben

Bin sehr zufrieden. Prompte Lieferung. Allerdings fallen noch Annahmegebühren an, was so nicht beschschrieben ist. Das finde ich sehr schade!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne eerste ervaring

Met LS is dit ondergoed een uitkomst, heel blij mee! Via mijn gynaecoloog bij Pavone gekomen, fijn dat ze samples kon laten zien. Als je de stof voelt begrijp je direct waarom je dit wil dragen.

Fijn ondergoed en goede service

Producten worden snel verzonden. De kwaliteit van het ondergoed is goed en het ziet er mooi uit. De service is ook goed. Toen ik een kleur bestelde die niet op voorraad was werd ik gelijk op vriendelijke wijze gemaild met het voorstel voor een vervangend artikel. Prima dus!

Wat een verademing, heel blij met dit ondergoed!

Top kapot en kreeg een nieuwe

Echt een top ervaring. Top gekocht bij een beurs. Thuis kwam ik erachter dat hij kapot was. Mail gestuurd en ik kreeg een nieuwe toegestuurd!

Superkwaliteit en pasvorm

Ik ben heel tevreden met de slips. Goede kwaliteit en pasvorm. Ik kocht ze eerder en ze BLIJVEN ook mooi.

Blij mee

Fijn ondergoed, inleggers niet meer nodig. Voel me zoveel schoner. En ziet er ook nog mooi uit.

Prettig contact

Zeer vriendelijk personeel bij Pavone, geven goed advies en klant is weer echt koning(in), ga zo door Pavone!

Top ondergoed

Beste bamboe ondergoed voor vrouwen met een gevoelige huid. Ik kan niet meer zonder mijn Pavone’s.

Opluchting!

De stof voelt comfortabel en geen sprake van doorlekken. Ik heb 3 slips asn kijn moeder gegeven die veel last heeft van lichen sclerosis. Zij is zo tevreden dat we nog een bestelling gaan plaatsen.

Prima producten prima service, aanrader!

Mooie slips en functioneel. Prettig om te dragen. Mooi verpakte pakketjes, leuk om te ontvangen. Uitstekende retour/ruilservice.

Goede kwaliteit, snelle levering en mooi en persoonlijk ingepakt.

Fijne slip en zeer snelle levering

Al eerder broekjes gekocht. Heel fijn! Zelfs de donkerrode, uit de eerste collectie, draag ik nog steeds.

Fantastische service

Alle bestellingen die ik heb gedaan en gekregen is met zorg en liefde ingepakt! De lingerie is van een hoge kwaliteit en blijft heel mooi.

Super blij met dit ondergoed van Pavone, draagt erg prettig en zacht, voel me weer helemaal vrouw. Strings zijn ideaal tijdens sporten, inlegkruisjes definitief de deur uit, opluchting alom.